این فعال فناور ادامه داد: مهمترین سرویسی که ارائه می کنیم و موردنیاز پژوهشگران و جامعه دانشگاهی نیز هست، سرویس محاسبات سنگین (HPC) میباشد. علاوه بر این، سرویس پردازشهای گرافیکی (GPU) نیز به استفاده پژوهشگران و جامعه دانشگاهی میرسد.
راعی به سرویس ژوپیترلب، به عنوان یکی دیگر از محصولات شرکت اشاره کرد و افزود: این خدمت در واقع یک محیط برنامه نویسی سفارشی سازی شده جهت ایجاد نرم افزارها و تحلیل های حوزه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین است. از دیگر محصولات شرکت می توان سرویس سرور ابری با کاربردهایی در خصوص هاستینگ و سرویس های تحت وب را نام برد.
مدیرعامل ابر فردوسی افزود: این مجموعه در حوزه ارائه خدمت محاسبات سنگین و پردازش های مبتنی بر گرافیک، به طور خاص به پژوهشگران و دانشگاهیان خدمت رسانی می نماید و نیازهای اساسی آنها در مقابله با خلا و کمبود سیستم های پردازشی سریع را برطرف میکند. همچنین، از آنجا که تمامی خدمات مبتنی بر وب می باشد، در دسترس تمامی پژوهشگران داخلی و خارجی می باشد.
وی با اشاره به اشتغال ایجاد شده توسط شرکت ابر فردوسی عنوان کرد: در اوایل شروع کار که توسعه پایههای سیستم و سامانه ابر فردوسی بسیار اهمیت داشت، تعداد 25 نفر مستقیما در ابر فردوسی مشغول فعالیت بودند ولی در حال حاضر که در حال بهبود کیفیت و پایداری سرویس های فعلی هستیم، تقریبا 12 نفر بطور مستقیم در بخش های فنی، پشتیبانی، فروش و مالی مشغول فعالیت هستند.
راعی با اشاره به استانداردها و تاییدیههای اخذ شده برای خدمات آزمایشگاهی و رایانش ابری، عنوان کرد: از مهمترین آزمونها یا گواهینامههای موردنیاز شرکت، میتوان به گواهینامههای افتا (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات) اشاره کرد که با توجه به همکاری شرکت با بسیاری از سازمان ها و وزارت خانه های دولتی، این مورد بسیار اهمیت خواهد داشت.
این فعال حوزه پژوهش و فناوری، درباره عضویت و ارائه خدمات در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، عنوان کرد: تقریبا یکسال و نیم هست که عضو لبزنت شده ایم و به کمک این عضویت توانسته ایم به تعداد قابل توجهی از دانشجویان کشور خدمات محاسبات سنگین و GPU ارائه کنیم. اینطور به نظر می رسد که این شبکه، ظرفیت های بسیار زیادی دارد، بخصوص به این دلیل که ضعف مالی دانشجویان و پژوهشگران کشور را مقداری پوشش داده است. از مهمترین اقداماتی که می توان در جهت بهبود خدمات این شبکه انجام داد میتوان به افزایش مبالغ گرنت، افزایش دانشگاههای تحت پوشش و ارتقای سطح تعاملات بین اعضای این شبکه، اشاره کرد.