صفحه اصلی

مجموعه آزمایشگاهی و فناور خاتم پلیمر دوره آموزشی «مواد در تماس با غذا» را با هدف بررسی تاثیر مواد شیمیایی بر روی مواد غذایی و ارتقای توانمندی کارشناسان برای آزمایش و شناسایی این مواد در غذاها را نیمه دوم شهریورماه سال جاری برگزار می‌کند

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی؛ آکادمی آموزشی خاتم پلیمر با هدف ارتقای آگاهی و تخصص کارشناسان و فعالان آزمایشگاهی، دوره آموزشی مواد در تماس با غذا را برگزار می‌کند.

 

بر اساس استانداردهای آزمایشگاهی، مواد شیمیایی در تماس با غذا نباید آن را با عناصر خطرناک آلوده کنند. به این منظور برای این مواد استاندارد هایی در نظر گرفته شده است که در این دوره به آن ها پرداخته خواهد شد.

 

در این دوره آموزشی شرایط و محدودیت‌هایی که برای استفاده از مواد در تماس با غذا تعیین شده است تا تولیدات مواد پلیمری تأثیر منفی روی آن ها نگذارد، ارائه می‌شود. این شیوه نامه ها توسط اتحادیه اروپا، سازمان غذا و داروی آمریکا و اتحادیه اوراسیا تبیین شده‌اند.

 

 

از سرفصل‌های این دوره آموزشی می‌توان به اهمیت مواد در تماس با غذا، انواع مواد غذایی در تماس با غذا، قوانین اتحادیه اروپا مرتبط با ارتباط مواد در تماس با غذا، مقررات کمیسیون اتحادیه اروپا در ارتباط با پلاستیک‌ها و کالاهای دیگر در تماس با غذا، آشنایی با مقررات سازمان غذا و داروی آمریکا، آشنایی با مقررات اوراسیا و میزان واحد مجاز افزودنی‌ها در بسته‌بندی‌های محصولات خوراکی اشاره کرد.

 

کارگاه آموزشی مواد در تماس با غذا برای آشنایی مهندسین صنایع غذایی، بسته بندی، پلیمر و مواد با قوانین استاندارد بین المللی FCM (Food Contact Material) توسط خاتم پلیمر برگزار می شود و به شرکت کنندگان در انتهای دوره گواهی نامه معتبر اعطا خواهد شد.

 

گواهی نامه این دوره به زبان انگلیسی و دارای تأییدیه از سازمان استاندارد ملی ایران، سازمان غذا و دارو، سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان فنی و حرفه ای کشور است.

 

علاقمندان می‌توانند برای استفاده از خدمات به لینک https://khatampolymer.com مراجعه و فرم درخواست خدمات آموزشی را تکمیل کنند.

 

گفتنی است فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های مجموعه خاتم پلیمر را می‌توانید در وب سایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مشاهده کنید.