دکتر عماد احمدوند در نشست خبری که در محل ساختمان ستاد نانو برگزار شد، با اشاره به بخشهایی از عملکرد ۶ ماهه اول سال جاری ستاد نانو، به حمایتهای این ستاد از تحقیقات دانشگاهی اشاره کرد و یادآور شد: در سالهای ابتدایی فعالیت ستاد، حمایتهای ما عام بود، ولی اکنون سطح حمایتهای ما بر اساس توانمندیهای دانشجویان و اساتید است، بر این اساس حمایت از پایاننامههای ارشد و دکتری اگر در محدوده اولویتهای صنعتی ستاد باشد، حمایتهای ارائه شده ۱.۵ برابر حمایتهای عادی ما خواهد بود.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به این که در ۶ ماهه اول سال جاری، از ۹۹۳ محقق در قالب پایاننامهها حمایت شده است، افزود: همچنین از اساتید فعال در توسعه فناوری و دستیابی به یک محصول نیز حمایت ویژهای در قالب توسعه فناوری نانو داریم و در ۶ ماهه اول سال جاری، ۲۷ استاد ذیل این برنامه حمایت شدند.
به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو، این اساتید از پژوهشگاههای پلیمر و پتروشیمی، رنگ، شیمی و مهندسی شیمی و دانشگاههای تربیت مدرس، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، سهند، شریف، مالک اشتر، علم و صنعت، لرستان و دانشگاه علوم پزشکی تهران بودهاند.
ارائه خدمات آزمایشگاهی اعتباری به تیمها
دبیر ستاد توسعه نانو با اشاره به حمایتهایی در زمینه ارائه خدمات آزمایشگاهی به تیمها گفت: با همکاری شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، خدمات اعتباری به تیمها و شرکتها و محققان ارائه میشود، به این صورت که در سامانه این شبکه بر اساس فعالیت هر کدام از گروههای تحقیقاتی، اعتباری برای آنها در نظر گرفته میشود و تیمها و شرکتها تا سقف اعتباری خود از خدمات رایگان آزمایشگاههای عضو شبکه برخوردار خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: در ۶ ماهه اخیر حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار خدمات آزمایشگاهی نانو را با همکاری شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی فعال کردیم.