صفحه اصلی

آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در راستای ارتقاء آگاهی آموخته های مرتبط با علم و افزایش دانش مخاطبین، کارگاه Real Time PCR را به صورت تئوری و عملی در آذر ماه سال جاری برگزار می کند.

PCR  یکی از روش‌های مهم در بیولوژی مولکولی است که برای شناسایی و کمی‌سازی DNA  هدف در نمونه‌های تحقیقاتی و بالینی استفاده می‌شود. این روش با استفاده از یک فلورسنت که به پرایمرهای مخصوص DNA هدف بسته شده است، تعداد دقیقی از کپی‌های DNA هدف را تشخیص می‌دهد و در بسیاری از رشته های علوم پایه پزشکی کاربرد دارد.

 

 

از مهم‌ترین سرفصل‌های تئوری Real Time PCR می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

آشنایی با اصول PCR ، مزیت های Real Time PCR نسبت به  PCR، کاربردهای Real Time PCR در کلینیک، انواع روشهای Real Time PCR، مرور مختصری بر  Absolute Real Time PCR، Melting Curve چیست؟ High resolution melting curve چیست؟ ابزارهای لازم برای Real Time PCR؟ نحوه رسم منحنی استاندارد، عوامل موثر بر efficacy در Real Time PCR و نحوه انجام محاسبات  Real Time PCR

 

 

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر درباره کارگاه‌های آموزشی می‌توانند به سایت  Clab.ajums.ac.ir  مراجعه و برای شرکت در این دوره با شماره‌ 06133113844 تماس حاصل کنند.

 

 

 به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به منظور ایجاد بستری مناسب برای ارائه خدمات آزمایشگاهی به اساتید و دانشجویان و محققین داخل و خارج دانشگاه و استفاده بهتر از ظرفیت‌های آزمایشگاهی کشور تاسیس شده است و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به مخاطبان سراسر کشور در استان خوزستان ارائه می‌کند.

 

فهرست خدمات ، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه آزمایشگاهی و تحقیقاتی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.