صفحه اصلی

آزمون سمیت‌شناسی به روش MTT در شبکه آزمایشگاهی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل راه‌اندازی شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، سمیه رهایی مدیر شبکه آزمایشگاهی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل از راه‌اندازی آزمون سمیت‌شناسی به روش MTT خبر داد و گفت: آزمایشگاه کشت سلولی با هدف انجام پروژه‌های نوین در عرصه‌ی علوم زیستی و کشت سلولی در دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل راه‌اندازی شده و آماده ارائه خدمات به پژوهشگران، اساتید و دانشجویان است.

 

 

 این فعال حوزه پژوهش به معرفی تست MTT پرداخت و عنوان کرد: تست MTT به عنوان تستی برای بررسی میزان زنده‌مانی سلول یا بررسی اثر سمیت دارو‌ها یا دیگر مکمل‌ها بر سلول است که با تاثیر بر روی اندامک‌های درون‌سلولی می‌تواند بین سلول زنده و مرده تمایز قائل شود.

 

 

وی ادامه داد:  تستMTT، یکی از روش‌های مهم و پرکاربرد در زمینه تحقیقات بیولوژیک و علوم پزشکی برای دستیابی سریع به میزان سمیت مواد و IC50 است.

 

 

مدیر شبکه آزمایشگاهی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل از لزوم و اهمیت تست سمیت سلولی خبر داد و بیان کرد: قوانین بهداشتی حاکم بر جهان، ایجاب می‌کنند که برای استفاده از هر دارو یا ابزار بهداشتی که به سلامت انسان مرتبط است، تست سمیت سلولی انجام شود.

 

 

این فعال حوزه پژوهش و فناوری ادامه داد: نداشتن سمیت سلولی، یکی از شروط اصلی و مهم برای ورود محصولات دارویی و بیولوژیکی مختلف به بازار تجهیزات پزشکی است. در این راستا، آزمایشگاه کشت سلولی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل آماده ارائه خدمت‌رسانی به اساتید، دانشجویان، محققین و مراکز تحقیقاتی می‌باشد.

 

 

گفتنی است شبکه آزمایشگاهی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل در استان مازندران استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.