صفحه اصلی

با هدف هم‌افزایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آزمایشگاهی و معرفی فعالیت ها و خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، نشست مدیران آزمایشگاه های استان هرمزگان به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، ظرفیت‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی در سراسر کشور به ویژه در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، ظرفیتی ارزشمند برای توسعه فعالیت‌های فناورانه و تحقیقاتی هستند که هم‌افزایی و تجمیع این ظرفیت‌ها، می‌تواند به ارتقای کار پژوهشگران، محققان و فعالان حوزه فناوری کمک شایانی کند.

 

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در راستای تجمیع و هم‌افزایی این ظرفیت‌ها، طی سفرهایی به استان‌های مختلف کشور و تعامل با مراکز تحقیقاتی و پژوهشی مستقر در آنها، زمینه را برای گسترده‌تر و اثربخش‌تر شدن زیست‌بوم آزمایشگاه‌های کشور فراهم می‌کند.

 

معرفی ظرفیت‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به مراکز آزمایشگاهی، تحقیقاتی و صنعتی هر استان، یکی دیگر از اهداف این سفرها است. بر همین اساس، 26دی‌ماه سال جاری، آزمایشگاه مرکزی استان هرمزگان، میزبان دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، جمعی از مدیران آزمایشگاه ها و نمایندگان سازمان های نظارتی این استان بود.  

 

 

فرصت‌سازی شبکه آزمایشگاهی برای توانمندسازی آزمایشگاه‌های هرمزگان

مهندس مجتبی نسب، دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، در این نشست با اشاره به اهمیت و ضرورت شبکه‌سازی و هم‌افزایی ظرفیت‌های آزمایشگاهی برای استفاده هرچه بهتر دانشگاهیان، محققان و فعالان حوزه فناوری افزود: شبکه آزمایشگاهی طی بیش از دو دهه فعالیت، قدم در مسیر شبکه‌سازی ظرفیت‌های کشور و ارتقای بهره وری از زیرساخت های آزمایشگاهی کشور برداشته است. این شبکه پس از 10 سال فعالیت در حوزه فناوری نانو، با گسترش دامنه فعالیت و پوشش‌دهی همه حوزه‌های فناوری از سال 1393، طیف گسترده‌ای از آزمایشگاه‌های دانشگاهی، مراکز تحقیقاتی، بخش خصوصی و غیره را گرد هم آورده است.

 

 


مهندس نسب با اشاره به حمایت‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از محققان، دانشجویان، استادان دانشگاه، مخترعان و صاحبان طرح‌های اولویت‌دار حوزه فناوری‌های راهبردی با اعطای حمایت دریافت خدمات آزمایشگاهی عنوان کرد: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی اکنون به بستر مناسبی برای پژوهش‌های کارآمد، توسعه طرح‌های فناورانه و محصولات دانش‌بنیان تبدیل شده است و فرصتی مناسب برای به اشتراک‌گذاری توانمندی های حدود 1700 مجموعه آزمایشگاهی، بیش از 32000 تجهیز آزمایشگاهی و بیش از 150,000 آزمون قابل ارایه، ایجاد کرده است.

 

مهندس نسب، ارایه خدمات توانمندسازی به آزمایشگاه ها را یک دسته از خدمات شبکه آزمایشگاهی بیان کرد و گفت: علاوه بر این، شبکه از تعمیر و نگهداری تجهیزات آزمایشگاهی، آموزش کارشناسان، استقرار استانداردهای آزمایشگاهی و افزایش دامنه خدمات دهی آزمایشگاه ها، حمایت می کند.

 

نشست مدیران آزمایشگاه های استان هرمزگان که با حضور آزمایشگاه های دانشگاه ها، شرکت های خصوصی و پژوهش سراهای دانش آموزی 26 دی ماه به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار شد، با بازدید از توانمندی های آزمایشگاهی دانشگاه به پایان رسید.

 

تصاویر نشست مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی در استان هرمزگان را می توانید از اینجا ببینید.