صفحه اصلی

یک فعال حوزه آزمایشگاهی از اهمیت تربیت نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در آزمایشگاه‌ها و تاثیر آن بر پیشبرد اهداف اقتصادی کشور گفت.

رابطین مراکز، بخش مهم و اثربخش در زیست‌بوم شبکه آزمایشگاهی‌ فناوری‌های راهبردی هستند که نقشی اجتناب‌ناپذیر را در توسعه همکاری بین مراکز، متقاضیان خدمات آزمایشگاهی و شبکه ایفا می‌کنند. در همین راستا و با هدف تشویق، ترغیب و ارتقای توانمندی‌های رابطین، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی هر ساله عملکرد رابطین مراکز عضو را بر اساس ارزیابی‌های دقیق بررسی کرده و برگزیدگان را معرفی می‌کند. بر همین اساس و در تازه‌ترین ارزیابی رابطین آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و بر اساس عملکرد این رابطین در سال 1401، تعداد 20 رابط فعال و توانمند مورد تقدیر شبکه آزمایشگاهی قرار گرفتند. با هدف بیان تجربیات و معرفی این رابطین، پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گفت‌وگوهایی را به این افراد اختصاص داده است که در ادامه، به گفت و گو با سحر داودی رابط شرکت پارسیان بهینه پایش که در ارزیابی اخیر رتبه چهارم رابطین برگزیده شبکه آزمایشگاهی را کسب کرده است، می‌پردازیم.

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، سحر داودی رابط شرکت پارسیان بهینه پایش در خصوص فعالیت آزمایشگاهی خود بیان کرد: هم اکنون دانشجوی دکترای شیلات و به عنوان مدیر کنترل کیفیت و مدیر آزمایشگاه و همچنین رابط شرکت پارسیان بهینه پایش مشغول به کار می‌باشم.

 

داودی هدف تاسیس مجموعه پارسیان بهینه پایش را مشارکت مسئولانه در حفظ سلامت و بهداشت جامعه با شناسایی مخاطرات و ارزیابی آن‌ها دانست و عنوان کرد: این مجموعه شامل 4 واحد مجزا شامل بخش کیفیت، آزمایشگاهی، بازرسی و نمونه‌برداری کالا و آموزش می باشد.

 

وی افزود: طیف گسترده‌ای از خدمات آزمایشگاهی شامل کنترل فیزیک و شیمیایی، فلزات سنگین، میکروبی، مایکوتوکسین، باقیمانده آفت‌کش ها، بسته بندی، مولکولی و تعیین ماهیت در انواع مواد غذایی، خوراک دام، طیور، آبزیان و آرایشی- بهداشتی توسط این مرکز ارائه می‌شود. همچنین این واحد خدمات مبتنی بر فعالیت‌های تحقیق و توسعه و آموزش در زمینه‌های آزمایشگاهی به شرکت‌های خصوصی، دانشگاه‌ها و ارگان‌های دولتی ارائه می‌دهد.

 

 

این فعال حوزه پژوهش در خصوص مهم‌ترین ویژگی‌های یک رابط آزمایشگاهی گفت: شفافیت، توانایی در برقراری ارتباط، مهارت گوش دادن، تشویق کار گروهی، ثبات و قابلیت اطمینان، قابل اعتماد بودن، مشارکت دادن کارکنان در تعیین اهداف، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌پذیری از ویزگی های یک فرد در جایگاه کاری من خواهد بود.

رابط شرکت پارسیان بهینه پایش ادامه داد: بالا بردن کیفیت کارهای ارائه شده در چارچوب استانداردهای حاکم در دنیا، دیدگاه بلندمدت در تحقیق، عرضه دانش و کنترل محصولات از جمله نگرش راهبردی ما در این مسیر است.

 

این فعال حوزه فناوری در خصوص اهمیت نقش آزمایشگاه‌ها مطرح کرد: آزمایشگاه‌ها با تربیت نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص به عنوان سرمایه‌های انسانی نقش مهمی در به رسمیت شناختن نتایج تحقیقاتی و پژوهشی داشته و باعث پپشبرد اهداف اقتصادی کشور خواهند شد.

 

مدیر کنترل کیفیت این مجموعه آزمایشگاهی تعامل با شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی را از الزامات شغلی یک رابط توانمند دانست و توضیح داد: به عنوان رابط شبکه آزمایشگاهی در تلاش جهت ارتباط با سایر مراکز عضو شبکه، آشنایی با دستورالعمل‌ها و روال‌های شبکه و عمل به آن‌ها، حضور در نشست سالانه رابطین، بروزرسانی تجهیزات و خدمات آزمایشگاه و ارائه گزارش‌های عملکردی هستم.

 

داودی بر نقش شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در رونق جامعه آزمایشگاهی کشور تاکید کرد و افزود: شبکه آزمایشگاهی، با فراهم نمودن بستری جهت به اشتراک‌گذاری خدمات آزمایشگاهی و دستگاه‌ها و پل ارتباطی بین دانشگاه‌ها و موسسات عالی با آزمایشگاه ها نقش بسزایی در بهبود کیفی و توسعه کمی و خدمات آزمایشگاهی و افزایش بهره‌وری در این حوزه دارد.

 

شرکت پارسیان بهینه پایش در استان هرمزگان استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.