صفحه اصلی

رابط برگزیده شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از مجموعه آزمایشگاهی پارس لیان اروند، با اشاره به نقش اثربخش رابطین آزمایشگاهی در ارتقای مجموعه آزمایشگاهی و غنای شبکه آزمایشگاهی فناوری‌‌های راهبردی، گفت: رابطین آزمایشگاهی علاوه بر حرکت در مسیر رشد فردی، در بهتر دیده شدن خدمات آزمایشگاهی مجموعه خود نیز اثرگذارند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، رابطین مراکز، بخش مهم و اثربخش در زیست‌بوم شبکه آزمایشگاهی‌ فناوری‌های راهبردی هستند که نقشی  اجتناب‌ناپذیر را در توسعه همکاری بین مراکز، متقاضیان خدمات آزمایشگاهی و شبکه ایفا می‌کنند. در همین راستا و با هدف تشویق، ترغیب و ارتقای توانمندی‌های رابطین، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی هر ساله عملکرد رابطین مراکز عضو را بر اساس ارزیابی‌های دقیق بررسی کرده و برگزیدگان را معرفی می‌کند.

 

بر همین اساس و در تازه‌ترین ارزیابی رابطین آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و بر اساس عملکرد این رابطین در سال 1401، تعداد 20 رابط فعال و توانمند مورد تقدیر شبکه آزمایشگاهی قرار گرفتند.

 

 

با هدف بیان تجربیات و معرفی این رابطین، پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گفت‌وگوهایی را به این افراد اختصاص داده است که در ادامه، به گفت و گو با خانم کبری اکبرزاده رابط آزمایشگاه فرآورده‌های نفتی شرکت خدمات فنی و مهندسی پارسیان لیان اروند که در ارزیابی عملکرد اخیر، رتبه پنجم رابطین برگزیده شبکه آزمایشگاهی را کسب کرده است، می‌پردازیم.

 

اکبرزاده، درباره تحصیلات و چگونگی ورود به عرصه فعالیت آزمایشگاهی خود توضیح داد: فارغ التحصیل کارشناسی ارشد شیمی تجزیه از دانشگاه سراسری زنجان و کارشناسی شیمی کاربردی از دانشگاه سراسری زنجان هستم و به عنوان رابط مجموعه آزمایشگاهی فراورده‌های نفتی پارس لیان اروند و شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی فعالیت دارم.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های آزمایشگاه فرآورده های نفتی پارس لیان اروند عنوان کرد: پارس لیان اروند، با عنوان آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد، ارائه خدمات آزمایشگاهی خود را در رابطه با آزمون و کنترل کیفیت فرآورده‌های نفتی با تاسیس آزمایشگاهی در تهران در سال 1394 آغاز کرده است و هرساله با اضافه کردن تجهیزات پیشرفته در راستای افزایش دامنه آزمون خود تلاش کرده است.

 

 

اکبرزاده، با اشاره به خدماتی که به عنوان رابط آزمایشگاهی با حوزه فعالیت کاری وی مرتبط است، افزود:  این شعبه خدمات خود را جهت تامین نیازهای فرآورده‌های صادراتی، وارداتی و تولید داخل با همکاری با ادارات استاندارد، گمرکات کشور و واحدهای تولیدی ارائه می‌کند. این واحد آزمایشگاهی در تلاش است تا با به کارگیری پرسنل متخصص و تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته ، خدمات خود را در بالاترین سطح کیفیت در دسترس مشتریان خود قرار دهد. این مجموعه آزمایشگاهی در زمینه انواع هیدروکربن ها، انواع روان‌کارها، انواع سوخت و انواع تینر، حلالهای آلی، گریس، قیر و وکیوم باتوم خدمات آزمایشگاهی ارائه می‌دهد.

 

وی درباره نقش رابطین آزمایشگاهی در ارائه خدمات آزمایشگاهی کارآمد و توسعه پژوهش‌های علمی بیان کرد: رابط را می‌توان به یک پل ارتباطی بین آزمایشگاه و شبکه تشبیه کرد که خود شبکه پل ارتباطی بین آزمایشگاه و آزمایشگاه های همکار و سایر شرکت ها می باشد. هر چه این پل محکم‌تر، دقیقتر و آگاهانه تر انتخاب شده باشد مسلماً منجر به بهبود دو طرف کمک خواهد شد.

 

رابط آزمایشگاه پارس لیان اروند و شبکه آزمایشگاهی، به مهم‌ترین ویژگی‌های رابطین آزمایشگاهی اشاره کرد و افزود: شفافیت در فعالیت‌ها، دقت و نظم در کنار مهارت‌های ارتباطی و قدرت در انتقال موضوعات را می‌توان جزو مهم‌ترین ویژگی‌های یک رابط آزمایشگاهی موفق دانست. یک رابط قوی باید بتواند در زمان درست و مناسب، تمامی ابلاغیه‌ها، اطلاعات و همچنین موارد مهمی را که در شبکه به اشتراک گذاشته می‌شود، به مدیران و کارشناسان انتقال دهد و همچنین اطلاعات مورد نیاز شبکه را به آن سازمان ابلاغ کند. همچنین بهره‌برداری از تمامی مدارک و مستندات و سوابق در زمان مناسب ضمن افزایش سطح دانش فردی، با قدرت تحلیل گری در مواقع مورد نیاز برای حرکت در مسیر رشد فردی و شرکت از لازمه‌های کار یک رابط آزمایشگاهی موفق به شمار می‌رود.

 

 

اکبرزاده افزود: همان‌طور که از معنی کلمه «رابط» مشخص است فرد در این جایگاه می‌بایست بتواند اتصال خوب و محکمی بین آزمایشگاه و شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ایجاد کند تا ضمن ارتقای سطح دانش و رتبه آزمایشگاه، در مسیر غنای هرچه بیش‌تر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گام بردارد.

 

وی با بیان این‌که شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، نقش بسزایی در ایجاد تعامل همکاری بین آزمایشگاه‌ها با یکدیگر و مخاطبان خدمات آزمایشگاهی با آزمایشگاهشان دارد، ادامه داد: همین امر موجب توسعه خدمات آزمایشگاهی خواهد شد؛ اگر مشتریان نیز در شبکه آزمایشگاهی جایگاهی داشته باشند و رتبه‌هایی برایشان در نظر گرفته شود قطعاً این زنجیره ارزش تکمیل خواهد شد، ضمن آن‌که زمینه آشنایی و ترغیب مخاطبان به آگاهی هرچه بیش‌تر درباره شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و خدماتش، افزایش خواهد داشت.

 

 

گفتنی است، آزمایشگاه فرآورده های نفتی شرکت خدمات فنی و مهندسی پارس لیان اروند در استان تهران استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.