به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، شرکت دانشبنیان دوام بنیان حامی ایرانیان با هدف ارتقای مهارت مخاطبین دوره آموزشی انواع قیر و آسفالت مورد استفاده در عملیات راهسازی و روشهای متداول بهبود خصوصیات آنها را خرداد ماه جاری برگزار میکند.
در عصر حاضر قیر به یکی از مواد بسیار کاربردی تبدیل شده است که در صنایع گوناگون به کار گرفته میشود و به دلیل داشتن خصوصیات برجستهای چون چسبندگی ممتاز و نفوذناپذیری بالا در برابر آب، به شدت مورد توجه واقع شده است.
قیر یکی از مواد پرکاربرد در صنعت ساختمانسازی و راهسازی است که از نفت خام به دست میآید. این ماده به دلیل خواص منحصر به فردی که دارد، در زمینههای گوناگونی کاربرد دارد.
ساخت جاده، ساخت باند فرودگاه و سکوها، عایق و ضد آب برای جلوگیری از نشت رطوبتی، کفپوش کارخانهها و پوشش کانالهای آب برای جلوگیری از فرسایش تنها بخشی از کاربردهای قیر هستند.
آسفالت نیز به مادهای گفته میشود که سیاه رنگ و چسبناک بوده و به علت چسبندگی زیادی که دارد عایق خوبی برای رطوبت نیز هست.
آسفالت در ساخت جادهها، عایق پشتبامها، زیرسازیها و باند فرودگاهها کاربرد دارد.
به دلیل کاربردهای وسیع انواع قیر و آسفالت، شرکت دوام بنیان حامی ایرانیان در نظر دارد دوره آموزشی انواع قیر و آسفالت مورد استفاده در عملیات راهسازی و روشهای متداول بهبود خصوصیات آنها را خرداد ماه سال جاری برگزار میکند.
از مهمترین سرفصلهای این وبینار در حوزه قیر میتوان به انواع قیر، ساختار شیمیایی قیرهای نفتی، انواع قیرهای نفتی مصرفی در راهسازی، قیرهای خالص (انواع، روشهای طبقهبندی، آزمایشها)، قیرهای محلول (انواع، آزمایشها)، قیرهای امولسیونی (انواع، آزمایشها) و قیرهای پلیمری (انواع، دامنه کاربرد، نحوه تولید) اشاره کرد.
سرفصلهای این وبینار در بخش آسفالت شامل معرفی انواع آسفالت (نوع دانهبندی، دمای تولید و نوع کاربرد)، روشهای طرح مخلوط آسفالت داغ و آسفالت گرم با دانهبندی پیوسته، طرح مخلوط آسفالت با دانهبندی گسسته و اصول کلی تولید و اجرای آن، طرح مخلوط آسفالت با دانهبندی باز و اصول کلی تولید و اجرای آن، تولید آسفالت در کارخانه آسفالت (آشنایی با اجزای اصلی کارخانه آسفالت) و آسفالتهای حفاظتی (معرفی، دامنه کاربرد و اصول کلی اجرای آنها) است.
مخاطبین این دوره که با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و پارک علم و فناوری همدان برگزار میشود مدیران کنترل کیفیت، مدیران فنی و تمامی کارخانههای قیر و آسفالت هستند.
گفتنی است این وبینار از حمایت 90 درصدی صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکتهای دانشبنیان برخوردار است و همچنین حمایت 30 درصدی برای اعضای شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی در نظر گرفته میشود.
لازم به ذکر است، علاقمندان برای شرکت در این دوره و یا کسب اطلاعات بیشتر درباره کارگاههای آموزشی میتوانند با شماره 09932205385 تماس حاصل کنند.
شایان ذکر است شرکت دانشبنیان دوام بنیان حامی ایرانیان با برخورداری از تجهیزات پیشرفته از توانمندی انجام آزمونهای تخصصی برخوردار است.
همچنین این مجموعه فناور دارای گواهینامههای معتبر مورد تایید مرکز صلاحیت ایران و آزمایشگاه همکار استاندارد در حوزههای ژئوتکنیک و مصالح ساختمانی بوده و دورههای آموزشی تخصصی مصالح ساختمانی را برگزار میکند.
شرکت دانشبنیان دوام بنیان حامی ایرانیان در استان همدان استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه میکند.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.