به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، توسعه پژوهشها، ارتقای کیفیت محصولات و سنجش دقیق فرآوردههای تولیدی، مستلزم خدمات دقیق و با کیفیت آزمایشگاهی است. بر همین اساس، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی با هدف ارتقای کیفی و حمایت از آزمایشگاههای توانمند، هرساله و به طور مستمر، فعالیت مراکز آزمایشگاهی عضو را ارزیابی میکند. آزمایشگاه فرآوردههای نفتی شرکت پارس لیان اروند بر اساس ارزیابی عملکرد سال 1403 شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، توانست رتبه ششم را کسب کند.
مهندس فرشته حسین زاده مدیر مجموعه پارس لیان اروند، درباره فعالیتهای این مجمعه تحقیقاتی و آزمایشگاهی توضیح داد: شرکت خدمات فنی و مهندسی پارس لیان اروند یک آزمایشگاه خصوصی است که فعالیت خود را به منظور کنترل کیفیت کالاهای نساجی در سال 1386 به عنوان آزمایشگاه همکار ملی استاندارد با تاسیس آزمایشگاهی در شهرستان خرمشهر آغاز کرد و همان سـال در منطقه آزاد اروند به عنوان یک شرکت تعاونی فعالیت خود را گسترش داد.
وی افزود: این شرکت در پی گسترش دامنه فعالیت های خود واحد آزمایشگاهی دیگر را به منظور کنترل کیفیت فرآورده های سلولزی و آرایشی - بهداشتی سال 1386 راهاندازی کرد و بر همین منوال به مروز زمان با ارتقا و گسترش دامنه فعالیت و حوزه-های کاری خود و نیز همکاری با سایر ارگان های دولتی، به ترتیب در بندر چابهار، بندر امام خمینی (ره)، تهران و کردستان به ایجاد شعب آزمایشگاهی و نمونه برداری پرداخت.
حسین زاده، درباره فعالیتهای محوری شرکت پارس لیان اروند توضیح داد: این شرکت با محوریت انجام خدمات آزمایشگاهی در زمینه نساجی و سلولزی متمرکز است و با بهره گیری از آزمایشگاه های تخصصی از جمله تعیین ماهیت، شیمیایی، نساجی، فرآورده های نفتی، روغن های صنعتی و روانکارها، سوخت و انواع حلال های آلی، آرایشی و بهداشتی، میکروبیولوژی، روغن های خام و خوراکی و... در حال خدمت رسانی در زمینه خدمات آزمایشگاهی و نمونه برداری است.
وی با بیان اینکه بخش فرآوردههای نفتی شعبه تهران هرساله با اضافه کردن تجهیزات پیشرفته در راستای افزایش دامنه آزمون خود گام برداشته است، افزود: این شعبه خدمات خود را جهت تامین نیازهای فرآورده های صادراتی، وارداتی و تولید داخل با همکاری با ادارات استاندارد، گمرکات کشور و واحدهای تولیدی ارائه میکند.
این واحد آزمایشگاهی در تلاش است تا با به کارگیری پرسنل متخصص و تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته ، خدمات خود را در بالاترین سطح کیفیت در دسترس مشتریان خود قرار دهد. این شعبه در سال 1397 موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت 17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران شد.
وی به برخی از فرآورده هایی که در این شعبه آزمون می شوند، اشاره کرد و افزود: بررسی انواع هیدروکربنها، انواع روانکارها، انواع سوخت و انواع تینر، حلالهای آلی، گریس، قیر و وکیوم باتوم از آزمایشات قابل ارائه در این مجموعه به شمار میروند.
مدیر مجموعه پارس لیان اروند، با اشاره به کسب رتبه ششم در ارزیابی 1402 افزود: این مجموعه آزمایشگاهی و فناور بر اساس معیارهایی همچون فعالیتهای شبکهای، مشتریمداری، کارکرد در شاخص فعالیت شبکهای بالاترین امتیاز نسبت به 5 شرکت قبلی بهدست آمده است. همچنین در مشتری مداری نیز جزو 3 شرکت اول قرار گرفتهایم. با توجه به ارسال با کیفیت نتایج و توجه به توجه به نیاز و رضایت مشتری در این دوشاخص بالاترین امتیاز کسب شد.
حسین زاده با اشاره به لازمههای موفقیت یک مجموعه آزمایشگاهی عنوان کرد: آزمایشگاه باید در وهله اول از دانش، مهارت و صلاحیت برخوردار باشد و مهمتر از همه، بی طرفی و عدالت بر اساس یک چارچوب، نظم و قانون مشخص، میتواند به ارتقای فعالیتها از یک سو و جلب اعتماد و وفاداری مشتریان کمک کند.
مدیر شرکت پارس لیان اروند، با اشاره به اینکه شبکه آزمایشگاهی، به خوبی توانسته است شبکهسازی را در زیستبوم آزمایشگاهی کشور پیاده سازی کند، افزود: شرکت پارس لیان از سال 1397 به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی درآمده است. شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی مناسبترین راه برای رسیدن به بهترین نتیجه برای مشتریان و آزمایشگاها به شمار میرود.
گفتنی است، شرکت خدمات فنی و مهندسی پارسیان لیان اروند دارای 5 شعبه در سراسر کشور است و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه میکند.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.