صفحه اصلی

رابط برتر آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد کسب تجربه در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تعامل با همکاران و مخاطبان را از راهکارهای موفقیت در فعالیت آزمایشگاهی دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، رابطین مراکز آزمایشگاهی و شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، عنصری اثرگذار و تسهیل‌گر در پیوند میان مخاطبان خدمات، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و آزمایشگاه به شمار می‌روند.

 

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در راستای تشویق، ترغیب و تقدیر از رابطین آزمایشگاهی، بر اساس معیارهای مشخص به صورت تخصصی آنان را ارزیابی کرده و رابطین برتر، معرفی و تقدیر می‌شوند.

 

خانم سارا واحدی رابط آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در ارزیابی شبکه آزمایشگاهی از عملکرد سال 1402 رابطین، توانست رتبه بیستم را به خود اختصاص دهد، درباره تحصیلات و سوابق فعالیتش در فضای آزمایشگاهی بیان کرد: دارای مدرک کارشناسی بیوشیمی و کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی گرایش میکروبی هستم، بیش از 11 سال سابقه فعالیت در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد را دارم و مدت سه سال است که در آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه به عنوان کارشناس امور اداری آزمایشگاه، همچنین رابط شبکه آزمایشگاهی فعالیت دارم.

 


این فعال حوزه آزمایش و پزوهش درباره کم و کیف کار درمحیط آزمایشگاهی توضیح داد: ارتباط مستقیم با محققان، دانشجویان و اساتید از سراسر کشور، همچنین همکاری و داشتن سهم کوچکی در پیشبرد سریع تر و بهبود کیفیت طرح های تحقیقاتی که قطعا در حل مسائل مختلف، امور درمانی و ... تاثیرگذار خواهد بود از امتیازات فعالیت در فضای آزمایشگاهی به شمار می‌رود.

 

واحدی، در بیان ویژگی‌های یک فرد فعال در فضای آزمایشگاه عنوان کرد: به شخصه برای من در هر محیط کاری و با داشتن هر سمت سازمانی، مسئولیت پذیری، پیگیری، دلسوزی و روحیه کار تیمی از الزامات اولیه کار می باشد و قطعاً در مرحله بعدی آشنایی با حوزه پژوهشی و صبور بودن جهت پیشبرد اهداف آینده اهمیت خواهد داشت.

 

وی در ادامه از لازمه‌های پیشرفت یک کارشناس و رابط آزمایشگاهی گفت و ادامه داد: برنامه ریزی مناسب و اولویت بندی جهت پیشبرد بهتر امور، ارتباط و تعامل موثر در مرحله اول با مدیر و همکاران داخل آزمایشگاه جهت بررسی درخواست ها و نیازهای مجموعه، مشورت جمعی به منظور بهبود کیفیت امور آزمایشگاه و در مرحله بعدی افزایش ارتباطات با شبکه آزمایشگاهی و آزمایشگاه های همکار و مرتبط قطعا تاثیر گذار خواهد بود.

 

این فعال حوزه آزمایش و پزوهش با اشاره به کسب رتبه 20 در میان رابطین برتر ارزیابی 1402 شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گفت: همواره تلاش کردم تا ضمن پیگیری مسائل مخاطبان در آزمایشگاه، در فضای همکاری و همدلی از تجربیات متخصصان و فعالان این حوزه بهره ببرم.

 

آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در فضای جدید و با بهره‌گیری از تجهیزات بسیار پیشرفته آزمایشگاهی و پژوهشی مانند NMR، FESEM، TEM، LC-MS/MS و ... بوده و آماده ارائه خدمات و افزایش بهره وری در زمینه تأمین نیازها، خدمات پژوهشی و دستگاهی در سطح تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در سطح کشور، بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است.

 

شایان ذکر است راه اندازی دومین آزمایشگاه پیش بالینی کشور مجهز به تجهیزات تصویربرداری و سی تی اسکن و راه اندازی مجدد میکروسکوپ الکترونی عبوری( TEM) جهت پذیرش نمونه از دستاوردهای آزمایشگاه به شمار می‌رود.

 

فهرست تجهیزات، خدمات آزمایشگاهی و روش آزمون‌های این مجموعه تحقیقاتی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.