به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، یکی از معیارهای اصلی در شناخت میزان سلامت مواد غذایی، اندازهگیری میزان مواد شیمیایی موجود در آن است. بر همین اساس، آزمایشگاه آریا با همکاری مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم دوره آموزشی آنالیز شیمیایی مواد غذایی را برگزار میکند.
آشنایی با تجهیزات آزمایشگاه، اندازهگیری فاکتورهای مختلفی همچون خاکستر، پروتئین خام، پروکسید و درصد مسمومیت روغنها، از مهمترین سرفصلهای دوره آموزشی آنالیز شیمیایی مواد غذایی است.
به فراگیران این دوره آموزشی که به مدت یک روز برگزار می گردد، تکنیکهای مختلفی آموزش داده خواهد شد که مهمترین آنها میتوان به وزنگیری، تیتراسیون، هضم، تقطیر، محلولسازی، آشنایی با ست کجلدال و نیز آشنایی با کوزه الکتریکی و طرز کار با آن اشاره کرد.
علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این دوره آموزشی میتوانند با شماره 09190956908 تماس حاصل کنند.
شایان ذکر است این مرکز آزمایشگاهی در استان قم استقرار دارد و خدمات خود را در حوزههای مختلفی همچون آنالیز مواد غذایی، شیمیایی میکروبی این شبکه آزمایشگاهی به مخاطبان سراسر کشور ارائه میکند.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.