صفحه اصلی

با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین «سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور» و «پژوهشگاه مواد و انرژی» به میزبانی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، زمینه برای توسعه همکاری‌ها و ارتقای خدمات آزمایشگاهی، تحقیقاتی و آموزشی فراهم شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، در راستای ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، توسعه تعاملات و همکاری‌های بین مراکز و در نهایت کمک به پژوهش‌های کاربردی، فناوری‌ها و توسعه محصولات فناورانه و صنعتی، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاهی و آموزشی عضو حمایت می‌کند.

 

بر همین اساس در دومین روز برگزاری پانزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو و میکرو تفاهم‌نامه همکاری بین «سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور» و «پژوهشگاه مواد و انرژی» به میزبانی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به امضا رسید.

 

در این تفاهم‌نامه همکاری که توسط احمد رضازاده معاون برنامه‌ریزی، توسعه منابع و پشتیبانی سازمان زمین شناسی و حمید امیدوار رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی امضا شد، تعاملات دوجانبه در تبادل اطلاعات آزمایشگاهی، همکاری‌های علمی و پژوهشی و همکاری‌های مشترک در زمینه‌های آموزشی مورد توجه قرار گرفته است.

 

بر بستر این تفاهم‌نامه همکاری، ایجاد شرایط استفاده بهینه از ظرفیت‌های پژوهشی، آموزشی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی در زمینه‌های کاری مرتبط با حوزه فعالیت هریک از مراکز، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک، بهره‌مند شدن از امکانات یکدیگر، اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک، برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌ها و تلاش در جهت جذب اعتبارات مالی طرح‌های مشترک از سایر منابع مورد توافق طرفین قرار گرفته است.

 

 

گفتنی است پژوهشگاه مواد و انرژی در استان البرز استقرار دارد و ذیل چهار پژوهشکده سرامیک، نیمه هادی‌ها، انرژی و پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته و ذیل ۱۲ گروه تخصصی، ضمن ارائه خدمات آزمایشگاهی، آموزشی و پژوهشی توسعه فعالیت‌های تحقیقاتی در زمینه‌های مرتبط با مواد و انرژی را دنبال می‌کند.

 

همچنین سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، با پیشینه‌ای چند دهه‌ای در حوزه اکتشافات، پژوهش‌ها و آزمایش‌های حوزه زمین‌شناسی و معدن، در استان البرز مستقر است و خدمات آزمایشگاهی عناصر موجود در آب و خاک وگیاه در زمینه زمین شناسی،شیمی،ژئوشیمی، هیدروژئوشیمی و سایر حوزه‌های مرتبط را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی با همراهی 13 غرفه از برترین مراکز آزمایشگاهی، تحقیقاتی و خدماتی، میزبان شرکت‌کنندگان در پانزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو و میکرو است. از برنامه‌های شبکه آزمایشگاهی و مراکز حاضر در غرفه‌های همراه می‌توان به اعطای هدیه ویژه به بازدیدکنندگان، معرفی خدمات، حمایت‌ها و تسهیلات، انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری بین مراکز عضو این شبکه و اطلاع‌رسانی رویدادها و برنامه‌های جاری و آتی اشاره کرد.

 

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو(ایران نانو 2024)، از 13 الی 16 آبان‌ماه 1403 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، با حضور شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی فناوری‌های راهبردی و مراکز عضو و همکار منتخب، در سالن‌های 44(خلیج فارس) و 5(بین‌الملل) میزبان حضور علاقمندان بودند.