به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، رابطین مراکز آزمایشگاهی از عناصر تاثیرگذار و راهگشا در ایجاد پیوند و تعامل اثرگذار بین شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی به عنوان بستر، اثربخش در زیستبوم شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی هستند که نقشی اجتنابناپذیر را در توسعه همکاری بین مراکز، متقاضیان خدمات آزمایشگاهی و شبکه ایفا میکنند.
در همین راستا و با هدف تشویق، ترغیب و ارتقای توانمندیهای رابطین، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی هر ساله عملکرد رابطین مراکز عضو را بر اساس ارزیابیهای دقیق بررسی کرده و برگزیدگان را معرفی میکند.
خانم مهندس کبری اکبرزاده در ارزیابی سال 1402 رابطین آزمایشگاهی ، توانست رتبه دهم را کسب کند.
وی درباره فعالیتهای خود در حوزه آزمایشگاهی و فعالیت به عنوان رابط پارس لیان اروند و شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی گفت: دانشآموخته مقطع کارشناسی ارشد شیمی تجزیه دانشگاه سراسری زنجان هستم و از سال 1398 مشغول به فعالیت در حوزه ازمایشگاهی هستم . به صورت تخصصی از سال 1399 در زمینه استانداردها فعالیت خود را آغاز کردم. در حال حاضر به عنوان مدیر کنترل و تضمین کیفیت شرکت پارس لیان اروند در شعبه تهران و نماینده مدیر ارشد در حوزه کیفیت تمامی شعبات پارس لیان اروند مشغول به همکاری هستم.
اکبرزاده، درباره فعالیت در فضای آزمایشگاهی و ویژگیهای کار در این فضا گفت: فعالیت در این فضا بسیار آموزنده همراه با نشیب و فرودهای بسیار است که در هر بخش میتواند آموزهای بزرگ باشد. فضایی بسیار حرفهای و چارچوب محور بر محیط آزمایشگاه حکمفرما است که تمرکز بالا، تلاش و تخصص را میطلبد.
وی با اشاره به الزامها و شرایط لازم برای پیشبرد کار آزمایشگاهی عنوان کرد: از مهمترین لازمههای کار موفق در فضای آزمایشگاهی میتوان به دقت، تمرکز و نظم بالا همراه با قدرت تفکر و تحلیلی اشاره کرد. یک رابط آزمایشگاهی علاوه بر اینکه هوشمندانه اقدام کند، میبایست با دقتی بالا در فعالیتهای آزمایشگاهی پیگیر باشد، نیازهای آزمایشگاه، مشتریان و شبکه را به خوبی درک کند و با اطلاعات کافی و دقیق به حل موضوعات بپردازد. یکی از مهمترین موارد، در دسترس بودن و مطالعه عمیق و صحیح موضوعات و انتقال درست به مخاطب است که یک رابط یا کارشناس آزمایشگاهی باید به آن توجه داشته باشد.
اکبرزاده، با اشاره به کسب رتبه دهم در ارزیابی 1402 شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی عنوان کرد: موفق شدم با کسب امتیاز 62.73 که بالاترین امتیاز در گزارشات کیفی ارسالی و ثبت تمامی مدارک و اطلاعات مربوط به شرکت است، در این جایگاه قرار گرفتم.
این فعال حوزه پژوهش و آزمایش عنوان کرد: مهارت و شایستگی هر یک از کارکنان در حوزه و تخصص مربوط به خود می تواند روی کیفیت، اعتبار و اعتماد آزمایشگاه تاثیر گزار باشد، بنابراین توجه به آموزش ویژگیهای فردی و تخصصی و بالا بردن سطح دانش و کیفیت هر فرد و همچنین توجه به برقراری ارتباط موثر و انتقال اطلاعات و تجربیات با یکدیگر، مشتریان و شبکه میتواند در افزایش میزان کارآمدی مجموعه آزمایشگاهی اثرگذار باشد.
به گفته رابط و مدیر کنترل و تضمین کیفیت پارس لیان اروند، با تأکید بر توجه بیشتر به آموزش کارکنان در حوزه های فردی، شخصیتی، مدیریتی و تخصصی و همچنین تشویق آنها به ایجاد ارتباط با همکاران و تیمهای حرفه ای گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی میتواند در ارتقای فردی و سازمانی آزمایشگاهها و کمک به ارتقای توانمندیهای کارشناسان نقشی اثرگذار ایفا کند. پیشنهاد این است بستری برای دانشجویانی که فارغ التحصیل میشوند از طرق ارتباطات شبکه و آزمایشگاهها فراهم شود تا جوانان به سرعت در حوزه تخصصی خود وارد بازار کار شوند و هزینه های مربوط به این تصمیمات با همکاری آزمایشگاه ها و شبکه فراهم شود.
گفتنی است شرکت پارس لیان اروند از سال 1386 به عنوان آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد، خدمات آزمایشگاهی خود را از خرمشهر آغاز کرد و هرساله با اضافه کردن تجهیزات پیشرفته، شعب مختلف و ارتقای روش آزمونها، در راستای افزایش دامنه آزمون و کیفیت خدمترسانی تلاش کرده است.
این مجموعه آزمایشگاهی و تحقیقاتی با 5 شعبه در سراسر کشور و شعبه مرکزی مستقر در تهران، به کمک پرسنل متخصص و تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته، خدمات خود را مبتنی بر گواهینامه تایید صلاحیت 17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، در زمینههای مختلف نساجی، سلولزی، شیمیایی، میکروبی، فرآوردههای نفتی، بازرسی و نمونه برداری خرما، روغن و تعیین ماهیت به سراسر کشور ارائه میدهد.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای پارس لیان اروند در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.