صفحه اصلی

با همکاری مجموعه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی قم و آزمایشگاه آریا، کارگاه آموزشی «میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی»، آبان‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، یکی از مؤلفه‌های سنجش کیفیت و سلامت فرآورده‌های غذایی، تعیین میزان آلودگی‌های میکروبی در فرآورده‌های تولید شده است. بر همین اساس، بهره‌مندی از روش آزمون‌های آزمایشگاهی کارآمد و تجهیزات با کیفیت توسط نیروی انسانی دانش آموخته و متخصص، می‌تواند به ارتقای کیفی فرآورده‌های غذایی و سلامت جامعه کمک کند.

 

بر همین اساس، مجموعه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با همکاری آزمایشگاه آریا، ورک‌شاپ میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی را به مدت یک روز و به میزبانی آزمایشگاه تغذیه و تشخیص دامپزشکی آریا برگزار می‌کند.

 

در این کارگاه آموزشی، اساسی‌ترین موضوعات برای تست میکروبی مواد غذایی همچون آشنایی با ابزار و تجهیزات آزمایشگاهی مرتبط، آشنایی با محیط‌های کشت و اصول ساخت آن‌ها، نحوه تهیه محیط‌های کشت پرکاربرد در آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، آشنایی با اصول تضمین کیفیت محیط‌های کشت و اصول بهداشتی و استرلیزاسیون در آزمایشگاه ارائه خواهد شد.

 

 

همچنین روش‌ها و اصول انواع کشت از جمله کشت پورپلیت، کشت سطحی، کشت خطی، کشت عمق و کشت MPN به شرکت کنندگان آموزش داده می‌شود.
دانشجویان، پژوهشگران، کارشناسان میکروبی، سلولی و مولکولی آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی از مخاطبان این ورک‌شاپ به شمار می‌روند که در صورت حضور، گواهی‌نامه مراکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد استان قم را دریافت می‌کنند.

 

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر و حضور در این ورک‌شاپ آموزشی می‌توانند ضمن تماس با شماره 09388138567 از طریق پیامک و پیام‌رسان‌های ایتا، واتساپ و تلگرام در ارتباط باشند.

 

شایان ذکر است مجموعه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی قم، خدمات خود را در حوزه‌های مختلفی همچون آنالیز مواد غذایی، شیمیایی میکروبی بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های آزمایشگاهی این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.