به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی کشور، امیرحسین عربوند، مدیر مجموعه آزمایشگاهی رامامهرآریا با اشاره به فعالیتهای گسترده این شرکت در حوزه صنایع غذایی گفت: مجموعه رامامهرآریا یکی از صنایع باسابقه و شناختهشده کشور در زمینه تولید انواع محصولات خانواده اسنک، پاپکورن و پودرهای نوشیدنی گرم و سرد است که با بهرهگیری از آزمایشگاه کنترل کیفیت پیشرفته و دریافت گواهینامههای بینالمللی، همواره بر ارتقای کیفیت محصولات و ارائه خدمات تخصصی تأکید داشته است.
وی با بیان اینکه آزمایشگاه مجموعه موفق به دریافت گواهینامههای معتبری از جمله ایزو 17025، ایزو 9011:2015 و الزامات HACCP، GMP و GLP شده است، افزود: این مجموعه در تلاش است تا به عنوان یکی از آزمایشگاههای معتمد سازمانهای دولتی از جمله معاونت غذا و دارو و ادارهکل استاندارد، به فعالیت مؤثر خود ادامه دهد.
به گفته مدیر مجموعه آزمایشگاهی رامامهرآریا، این شرکت علاوه بر تمرکز بر کنترل کیفیت داخلی محصولات، با ارائه خدمات آزمایشگاهی تخصصی در زمینههای شیمیایی و میکروبیولوژی به سایر سازمانها و مراکز، نقشی مهم در ارتقاء کیفیت صنعت غذا ایفا کرده است. فعالیتهای آزمایشگاهی این شرکت مبتنی بر الزامات استاندارد ایزو 17025سازماندهی شده و محدوده عملکرد آن نیز طبق اسکوپ اعلام شده به مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران (NACI) مشخص شده است.
عربوند، همچنین با اشاره به همکاری مستمر مجموعه با دانشگاهها و مراکز آموزشی گفت: فعالیتهای تخصصی رامامهرآریا در حوزه تولید، فنی مهندسی و خدمات آزمایشگاهی، زمینهای برای اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم و ارتباط اثربخش صنعت و دانشگاه فراهم کرده است.
مدیر این مجموعه فناور و آزمایشگاهی، درباره توانمندیهای آزمایشگاههای این شرکت توضیح داد: در بخش میکروبیولوژی، آزمونهای متعددی از جمله شمارش کلنی، شناسایی انتروباکتریاسه، سالمونلا، اشریشیا کلی، کپک و مخمر، کلیفرمها و استافیلوکوکوس اورئوس انجام میشود و در بخش شیمیایی نیز انواع آزمونهای فیزیکی و شیمیایی محصولات غذایی همچون اسنک، پاپکورن، ژله، شکلات داغ، کافیمیکس، پودر نوشیدنی، نمک و آب آشامیدنی تحت پوشش قرار دارد.
وی در ادامه افزود: تجهیزات آزمایشگاهی شرکت شامل دستگاههای پیشرفتهای نظیر اسپکتروفتومتر، دستگاههای آب مقطرگیری، آون، کوره الکتریکی، انکوباتورهای دمایی مختلف، اتوکلاو، هودهای شیمیایی و بیولوژیک، شوریسنج، TDS متر، EC متر، دستگاههای اندازهگیری چربی و پروتئین و انواع لوازم آمادهسازی نمونه است که همگی با هدف افزایش دقت و صحت نتایج آزمایشها بهکار گرفته میشوند.
وی خاطرنشان کرد: فرآیند دریافت نمونه تا ارائه نتایج تحلیل، کاملاً براساس روشهای اجرایی و دستورالعملهای استاندارد ملی 2836 انجام میشود تا ضامن صحت و کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان باشد.
مدیر مجموعه رامامهرآریا در پایان تأکید کرد: ما در تلاشیم تا با گسترش دامنه فعالیتها، ارتقاء سطح خدمات و حفظ کیفیت، نقش مؤثری در ارتقاء سلامت جامعه و توسعه صنعت غذایی کشور ایفا کنیم.
گفتنی است، مجموعه آزمایشگاهی رامامهر آریا، در استان قم استقرار دارد و خدمات خود را در زمینه کنترل کیفی فرآوردههای غذایی به سراسر کشور ارائه میدهد.
فهرست تجهیزات، خدمات و روش آزمونهای این مجموعه تولیدی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی کشور قابل مشاهده است.