به گزارش شبکه آزمایشگاهی کشور، مجموعه آزمایشگاهی معیار دانش پارس، دوره تخصصی «جایگزینهای چربی در محصولات غذایی؛ اصول، کاربردها و چالشها» را همراه با اعطای گواهینامه مورد تأیید سازمان ملی استاندارد و معاونت غذا و دارو برگزار میکند. این دوره ی آنلاین در مهر و آبانماه 1404 برگزار خواهد شد.
با افزایش آگاهی مصرفکنندگان نسبت به سلامت، تقاضا برای محصولات غذایی کمچرب و سلامتمحور رو به افزایش است. اهمیت این دوره در آموزش روشهای علمی برای فرموله کردن محصولاتی است که ضمن داشتن چربی و کالری کمتر، ویژگیهای مطلوبی مانند بافت و طعم را حفظ کنند. این دانش فنی برای متخصصان تحقیق و توسعه که به دنبال نوآوری و پاسخ به نیازهای جدید بازار هستند، بسیار حیاتی است.
این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی کارشناسان و مدیران تحقیق و توسعه صنایع غذایی با جدیدترین رویکردها در زمینه تولید محصولات سلامتمحور و کمچرب برگزار میشود.
محتوای دوره شامل مروری بر چربیها و روغنها، نقشهای کیفی و تغذیهای چربی، مشکلات وزنی و فرموله کردن غذاهای کمچرب، انواع جایگزینهای چربی، اصول طراحی و نمونههای تجاری این محصولات میباشد.
علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 031۱۹۵۰۲۴۰۸ (داخلی ۳) و یا از طریق پیامرسانهای واتساپ و ایتا با شماره ۰۹۳۶۸۸۵۴۲۹۲ (خانم ذوالفقاری) تماس حاصل فرمایند.
آزمایشگاه معیار دانش پارس، از مراکز ممتاز عضو شبکه آزمایشگاهی کشور است که ضمن ارائه خدمات تخصصی آزمایشگاهی، آموزشی، مشاوره، پیادهسازی و استقرار استانداردها، دورههای آموزشی تخصصی را با هدف ارتقای توانمندی کارشناسان برگزار میکند.
فهرست تازهترین رویدادها و خدمات این مجموعه در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی کشور قابل مشاهده است.