صفحه اصلی

مجموعه آزمایشگاهی معیار دانش پارس دوره «جایگزین‌های چربی در محصولات غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش شبکه آزمایشگاهی کشور، مجموعه آزمایشگاهی معیار دانش پارس، دوره تخصصی «جایگزین‌های چربی در محصولات غذایی؛ اصول، کاربردها و چالش‌ها» را همراه با اعطای گواهینامه مورد تأیید سازمان ملی استاندارد و معاونت غذا و دارو برگزار می‌کند. این دوره ی آنلاین در مهر و آبان‌ماه 1404 برگزار خواهد شد.

 

با افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان نسبت به سلامت، تقاضا برای محصولات غذایی کم‌چرب و سلامت‌محور رو به افزایش است. اهمیت این دوره در آموزش روش‌های علمی برای فرموله کردن محصولاتی است که ضمن داشتن چربی و کالری کمتر، ویژگی‌های مطلوبی مانند بافت و طعم را حفظ کنند. این دانش فنی برای متخصصان تحقیق و توسعه که به دنبال نوآوری و پاسخ به نیازهای جدید بازار هستند، بسیار حیاتی است.

 

این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی کارشناسان و مدیران تحقیق و توسعه صنایع غذایی با جدیدترین رویکردها در زمینه تولید محصولات سلامت‌محور و کم‌چرب برگزار می‌شود.

 

 

محتوای دوره شامل مروری بر چربی‌ها و روغن‌ها، نقش‌های کیفی و تغذیه‌ای چربی، مشکلات وزنی و فرموله کردن غذاهای کم‌چرب، انواع جایگزین‌های چربی، اصول طراحی و نمونه‌های تجاری این محصولات می‌باشد.

 

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 031۱۹۵۰۲۴۰۸ (داخلی ۳) و یا از طریق پیام‌رسان‌های واتس‌اپ و ایتا با شماره ۰۹۳۶۸۸۵۴۲۹۲ (خانم ذوالفقاری) تماس حاصل فرمایند.

 

آزمایشگاه معیار دانش پارس، از مراکز ممتاز عضو شبکه آزمایشگاهی کشور است که ضمن ارائه خدمات تخصصی آزمایشگاهی، آموزشی، مشاوره، پیاده‌سازی و استقرار استانداردها، دوره‌های آموزشی تخصصی را با هدف ارتقای توانمندی کارشناسان برگزار می‌کند.

 

فهرست تازه‌ترین رویدادها و خدمات این مجموعه در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی کشور قابل مشاهده است.