آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
INSO623 ظاهر چای، رنگ ذرات چای،مواد خارجی، اجزا ناخواسته، کپک زدگی، ویژگی حسی نوشابه چای، رطوبت، خاکستر کل، خاکستر نامحلول در اسید، خاکستر محلول در آب به خاکستر کل، قلیائیت خاکسترمحلول در آب، عصاره آبی، فیبر، کافئین، پلی فنل
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , نیشابور
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- آذربایجان غربی , ماکو
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- زنجان , زنجان
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- خوزستان , خرمشهر
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک