صفحه اصلی

آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت

ISIRI 2789 رنگ، بو و طعم، بافت، پری، وزن آبکش، یکنواختی، عوامل ناپذیرفتنی، عیوب، نمک

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان , رشت
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • زنجان , زنجان
  • وضعیت عضویت : مستعد عضویت
  • خوزستان , خرمشهر
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • کرمان , رفسنجان