آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی در کنسرو ماهی تون با قارچ
ISIRI 10749 ناپذیرفتنی، وضعیت قوطی پرشده، رنگ گوشت، طعم و بو، کیفیت پخت، گوشت ماهی(گوشت تکه، خرده، ترکیبی) ، قطعات قارچ، سس محتوی، روغن، وزن آبکش، پری، وزن خالص، پراکسید، نمک، pH، هیستامین
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان غربی , ماکو
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- گیلان , رشت
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک