آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
قارچ و کپک زدگی، بوی غیرطبیعی، تند شدگی، مواد خارجی، رطوبت، پروتئین، چربی، بو و طعم سوختگی
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- آذربایجان غربی , ماکو
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- زنجان , زنجان
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- کرمان , رفسنجان
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک