آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
INSO 3304 طعم(مزه و بو)، رنگ، نوع عرضه، بافت، مواد خارجی، وزن آبکش، میزان نمک خوراکی، پری، هیستامین، pH،وزن خالص، میزان روغن محصول، پراکسید، ، حشرات، شن و خاک،
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان غربی , ماکو
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- گیلان , رشت
- وضعیت عضویت : فعال
- کردستان , سنندج
- وضعیت عضویت : توانمند
- مازندران , ساری
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , مشهد