صفحه اصلی

آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو قلیه میگو

رنگ، بو، مزه، کیفیت پخت، پری، وزن آبکش، یکنواختی، عوامل ناپذیرفتنی، حشرات، بافت، شکستگی، لهیدگی، pH، روغن، عددپراکسید، نمک

آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان , رشت
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • زنجان , زنجان
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • کرمان , رفسنجان
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • مرکزی , اراک
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • اصفهان , اصفهان