آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو قلیه میگو
رنگ، بو، مزه، کیفیت پخت، پری، وزن آبکش، یکنواختی، عوامل ناپذیرفتنی، حشرات، بافت، شکستگی، لهیدگی، pH، روغن، عددپراکسید، نمک

آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز

آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی , مشهد

آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران

آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- کرمان , رفسنجان

آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک

آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- هرمزگان , بندر عباس
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- اصفهان , اصفهان