صفحه اصلی

آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر خام منجمد، کباب لقمه منجمد، فرآورده های سوخاری مرغ)

آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان , رشت
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • زنجان , زنجان
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • کرمان , رفسنجان
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • مرکزی , اراک
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • اصفهان , اصفهان
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خوزستان , اهواز