صفحه اصلی

آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران

در صد خامه، مواد خارجی، رطوبت و مواد فرار، خاکستر کل، خاکستر نامحلول در اسید، عصاره محلول در آب سرد، رنگ افزودنی، سارافرانال،کروسین، پیکروکروسین

آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران , تهران
  • وضعیت عضویت : مستعد عضویت
  • کرمان , جیرفت
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • مرکزی , اراک
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خوزستان , اهواز