آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
در صد خامه، مواد خارجی، رطوبت و مواد فرار، خاکستر کل، خاکستر نامحلول در اسید، عصاره محلول در آب سرد، رنگ افزودنی، سارافرانال،کروسین، پیکروکروسین
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان غربی , ارومیه
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , نیشابور
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- آذربایجان غربی , ماکو
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز