مخلوط کن ضربه ای (استومیکر) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

آزمایشگاه مربوطه :

آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نشانی آزمایشگاه :

خراسان رضوی، مشهد،کیلومتر 12 بزرگراه قوچان، پارک علم و فن آوری ، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

مشخصات مخلوط کن ضربه ای (استومیکر):

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۰/۰۳/۲۹

نام انگلیسی :

Bag Mixer (Stomacher)

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
زمان -دور دور بر دقیقه 1
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
همگن کننده توسط آزمايشگاه -
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه ۸:۰۰ ۱۴:۰۰ -
یکشنبه ۸:۰۰ ۱۴:۰۰ -
دوشنبه ۸:۰۰ ۱۴:۰۰ -
سه شنبه ۸:۰۰ ۱۴:۰۰ -
چهارشنبه ۸:۰۰ ۱۴:۰۰ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
مریم غیور کاظمی کارشناس ارشد ۰۵۱-۳۵۴۲۵۳۱۱