دستگاه اندازه گیری پی اچ، پتانسیل کاهش اکسیداسیون، دما و غلظت یونی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

آزمایشگاه مربوطه :

آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نشانی آزمایشگاه :

خراسان رضوی، مشهد،کیلومتر 12 بزرگراه قوچان، پارک علم و فن آوری ، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

مشخصات دستگاه اندازه گیری پی اچ، پتانسیل کاهش اکسیداسیون، دما و غلظت یونی:

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۰/۰۴/۰۷

نام انگلیسی :

pH, Redox Potential, Temperature & Ion Concentration Meter

خاصیت قابل اندازه گیری :

شیمیایی

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
الکترود یونایزیسون V 0.1
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
اندازه گیری پی اچ، پتانسیل کاهش اکسیداسیون، دما و غلظت یون توسط آزمايشگاه -
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه تا چهارشنبه ۸ ۱۴ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
فهیمه محمودی كارشناس -