مخلوط کن ضربه ای (استومیکر) سازمان ملی استاندارد ایران - اداره کل استاندارد استان آذربایجان غربی

آزمایشگاه مربوطه :

مجموعه آزمایشگاه ها اداره کل استاندارد استان آذربایجان غربی سازمان ملی استاندارد ایران

سازمان مربوطه :

سازمان ملی استاندارد ایران - اداره کل استاندارد استان آذربایجان غربی

نشانی آزمایشگاه :

ارومیه، تقاطع بلوار بسیج و بزرگراه خاتم الانبیاء، ضلع غربی پل سوم خرداد، خیابان‌ استاندارد، اداره کل استاندارد استان آذربایجان غربی.

مشخصات مخلوط کن ضربه ای (استومیکر):

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۰/۰۸/۰۳

نام انگلیسی :

Bag Mixer (Stomacher)

زمینه های کاربردی

علوم پايه , كشاورزي

خاصیت قابل اندازه گیری :

فیزیکی

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي

محدودیت های دستگاه :

مخلوط کردن نمونه ی فرآورده های گوشتی مورد آزمون در آزمایشگاه میکروبیولوژی با استفاده از ظربه

توضیحات :

بیشتر در فرآورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس و کباب لقمه و همبرگر استفاده می شود .

موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
مخلوط کن ظربه ای فرآورده های گوشتی ( همگن کننده ) دور بر دقیقه ---
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
مخلوط کردن توسط آزمايشگاه ۰
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه تا چهارشنبه ۰۷:۴۵ ۱۴:۴۵ -
پنج شنبه ۰۷:۴۵ ۱۳:۴۵ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
علی قهرمانی كارشناس -
فرین میرفخرایی کارشناس ارشد -