مخلوط کن ضربه ای (استومیکر) سازمان ملی استاندارد ایران - پژوهشگاه استاندارد - پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی - گروه پژوهشی میکروبیولوژی و بیولوژی

آزمایشگاه مربوطه :

آزمایشگاه فرآورده های آرایشی، بهداشتی و سلولزی گروه پژوهشی میکروبیولوژی و بیولوژی پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی پژوهشگاه استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران

سازمان مربوطه :

سازمان ملی استاندارد ایران - پژوهشگاه استاندارد - پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی - گروه پژوهشی میکروبیولوژی و بیولوژی

نشانی آزمایشگاه :

البرز، کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد، اداره کل استاندارد البرز.

مشخصات مخلوط کن ضربه ای (استومیکر):

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۱/۰۲/۱۲

نام انگلیسی :

Bag Mixer (Stomacher)

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
همگن کردن نمونه دور بر دقیقه -
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
همگن کردن توسط آزمايشگاه -
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه تا چهارشنبه ۸:۰۰ ۱۵:۰۰ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
معصومه اطهری نیا مربی -