مخلوط کن ضربه ای (استومیکر) سازمان ملی استاندارد ایران - پژوهشگاه استاندارد - پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی - گروه پژوهشی میکروبیولوژی و بیولوژی
سازمان مربوطه :
سازمان ملی استاندارد ایران - پژوهشگاه استاندارد - پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی - گروه پژوهشی میکروبیولوژی و بیولوژی
نشانی آزمایشگاه :
البرز، کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد، اداره کل استاندارد البرز.
مشخصات مخلوط کن ضربه ای (استومیکر):
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
نام انگلیسی :
Bag Mixer (Stomacher)
آخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهي
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه |
مورد اندازه گیری شده |
واحد اندازه گیری |
دقت اندازه گیری |
مخلوط کردن |
دور بر دقیقه |
- |
خدمات قابل ارائه با این دستگاه |
شرح خدمت |
نحوه ارائه |
هزینه (ریال) |
مخلوط کردن |
توسط آزمايشگاه |
- |
زمان سرویس دهی با این دستگاه |
روز |
ساعت شروع |
ساعت پایان |
توضیحات |
شنبه تا چهارشنبه |
۸:۰۰ |
۱۶:۰۰ |
- |
متخصصین دستگاه |
نام و نام خانوادگی |
مرتبه علمی |
تلفن |
زهرا مهدیزاده برزکی |
دکتری |
- |