آون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی - موسسه تحقیقات برنج کشور

آزمایشگاه مربوطه :

آزمایشگاه کنترل کیفیت دانه موسسه تحقیقات برنج کشور سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

سازمان مربوطه :

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی - موسسه تحقیقات برنج کشور

نشانی آزمایشگاه :

گیلان، رشت، صندوق پستی 1658، کدپستی 13475-41996.

مشخصات آون:

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۰/۱۲/۱۵

نام انگلیسی :

Oven

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
تعیین درجه حرارت ژلاتینی شدن درجه سانتیگراد 0.1
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
تعیین درجه حرارت ژلاتینی شدن با نمذه دهی تغییرات دانه در محیط قلیایی رقیق توسط آزمايشگاه ۱,۲۱۰,۰۰۰
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه تا چهارشنبه ۸:۰۰ ۱۴:۳۰ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
مینا ابراهیمی کارشناس ارشد -
طاهره محسنی ماسوله کارشناس ارشد -