دستگاه هضم کجلدال دانشگاه شهرکرد

آزمایشگاه مربوطه :

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهرکرد

سازمان مربوطه :

دانشگاه شهرکرد

نشانی آزمایشگاه :

استان چهارمحال و بختیاری، شهرستان شهرکرد، دانشگاه شهرکرد، صندوق پستی 115، کدپستی: 8818634141.

مشخصات دستگاه هضم کجلدال:

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۱/۰۲/۰۳

نام انگلیسی :

Kjeldahl Digestor

زمینه های کاربردی

علوم پايه , كشاورزي , ساير

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي

توضیحات :

دستگاه کلدال یا کجلدال همان دستگاه هضم و تقطیر برای اندازه گیری پروتئین در مواد غذایی به روش کلدال بوده که روش استاندارد و رفرانس می باشد . کلدال هضم و تقطیر در مدلهای کلدال تمام اتوماتیک و کلدال نیمه اتوماتیک و کلدال دستی موجود می باشد . دستگاه هضم و تقطیر جهت اندازه گیری پروتیین در مواد غذایی استفاده می شود.در برخی مدلها دستگاه کلدال شامل تیتراتور اتوماتیک می باشد.

موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
ازت و پروتیین درصد دو صدم درصد
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
اندازه گیری پروتیین در انواع مواد غذایی توسط آزمايشگاه ۹۵۰,۰۰۰
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه تا چهارشنبه ۸:۰۰ ۱۶:۰۰ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
یداله خسروی کارشناس ارشد -