جستجو در دستگاه های آزمایشگاه
جستجوی دستگاه بر اساس حروف الفبا
دستگاه هضم کجلدال دانشگاه شهرکرد
سازمان مربوطه :
دانشگاه شهرکرد
نشانی آزمایشگاه :
استان چهارمحال و بختیاری، شهرستان شهرکرد، دانشگاه شهرکرد، صندوق پستی 115، کدپستی: 8818634141.
مشخصات دستگاه هضم کجلدال:
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۱/۰۲/۰۳
نام انگلیسی :
Kjeldahl Digestorزمینه های کاربردی
علوم پايه , كشاورزي , سايرآخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهيتوضیحات :
دستگاه کلدال یا کجلدال همان دستگاه هضم و تقطیر برای اندازه گیری پروتئین در مواد غذایی به روش کلدال بوده که روش استاندارد و رفرانس می باشد . کلدال هضم و تقطیر در مدلهای کلدال تمام اتوماتیک و کلدال نیمه اتوماتیک و کلدال دستی موجود می باشد . دستگاه هضم و تقطیر جهت اندازه گیری پروتیین در مواد غذایی استفاده می شود.در برخی مدلها دستگاه کلدال شامل تیتراتور اتوماتیک می باشد.
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه | ||
---|---|---|
مورد اندازه گیری شده | واحد اندازه گیری | دقت اندازه گیری |
ازت و پروتیین | درصد | دو صدم درصد |
خدمات قابل ارائه با این دستگاه | ||
---|---|---|
شرح خدمت | نحوه ارائه | هزینه (ریال) |
اندازه گیری پروتیین در انواع مواد غذایی | توسط آزمايشگاه | ۹۵۰,۰۰۰ |
زمان سرویس دهی با این دستگاه | |||
---|---|---|---|
روز | ساعت شروع | ساعت پایان | توضیحات |
شنبه تا چهارشنبه | ۸:۰۰ | ۱۶:۰۰ | - |
متخصصین دستگاه | ||
---|---|---|
نام و نام خانوادگی | مرتبه علمی | تلفن |
یداله خسروی | کارشناس ارشد | - |