دستگاه اندازه گیری نقطه ذوب جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه - مرکز خدمات تخصصی آنالیز محصولات ارگانیک

آزمایشگاه مربوطه :

مجموعه آزمایشگاه ها مرکز خدمات تخصصی آنالیز محصولات ارگانیک جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه

سازمان مربوطه :

جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه - مرکز خدمات تخصصی آنالیز محصولات ارگانیک

نشانی آزمایشگاه :

کرمانشاه، باغ ابریشم، دانشگاه رازی، پردیس دانشکده علوم پایه، معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی

مشخصات دستگاه اندازه گیری نقطه ذوب:

تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۹/۰۳/۱۰

نام انگلیسی :

Melting Point Meter

زمینه های کاربردی

مهندسي , پزشكي , علوم پايه

خاصیت قابل اندازه گیری :

فیزیکی , شیمیایی

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
نقطه ذوب درجه سانتیگراد 0.001
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
اندازه گیری نقطه ذوب توسط آزمايشگاه -
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
دوشنبه ۸:۰۰ ۱۶:۰۰ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
فاطمه شاه رضایی مربی ۰۸۳۳۱۰۳۱ داخلی ۷۰۵