خشک کن انجمادی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

آزمایشگاه مربوطه :

آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نشانی آزمایشگاه :

خراسان رضوی، مشهد،کیلومتر 12 بزرگراه قوچان، پارک علم و فن آوری ، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

مشخصات خشک کن انجمادی:

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۲/۱۱/۱۱

نام انگلیسی :

Freeze Dryer 

زمینه های کاربردی

پزشكي , علوم پايه , كشاورزي , ساير

خاصیت قابل اندازه گیری :

فیزیکی , شیمیایی , بیولوژیک

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي

محدودیت های دستگاه :

باتوجه به فرآیندکاری دستگاه ،زمان سرویس دهی فقط سه روزاول هفته تعیین شده است.

توضیحات :

نمونه ها باید با مشخصات تعریف شده ای جهت فریز به آزمایشگاه تحویل داده

موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
دما درجه سانتیگراد +/-1
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
خشک کردن نمونه ها با استفاده ازخلاء و سرما توسط آزمايشگاه -
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه تا چهارشنبه ۰۸:۰۰ ۱۴:۰۰ دریافت نمونه فقط سه روز اول هفته
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
عارفه کردجزی کارشناس ارشد -