جستجو در دستگاه های آزمایشگاه
جستجوی دستگاه بر اساس حروف الفبا
خشک کن انجمادی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
آزمایشگاه مربوطه :
آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی- وضعیت عضویت : ممتاز
- تلفن : ۰۵۱-۳۵۴۲۵۳۱۷
سازمان مربوطه :
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نشانی آزمایشگاه :
خراسان رضوی، مشهد،کیلومتر 12 بزرگراه قوچان، پارک علم و فن آوری ، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
مشخصات خشک کن انجمادی:
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
نام انگلیسی :
Freeze Dryerزمینه های کاربردی
پزشكي , علوم پايه , كشاورزي , سايرخاصیت قابل اندازه گیری :
فیزیکی , شیمیایی , بیولوژیکآخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهيمحدودیت های دستگاه :
باتوجه به فرآیندکاری دستگاه ،زمان سرویس دهی فقط سه روزاول هفته تعیین شده است.
توضیحات :
نمونه ها باید با مشخصات تعریف شده ای جهت فریز به آزمایشگاه تحویل داده
| موارد قابل اندازه گیری با دستگاه | ||
|---|---|---|
| مورد اندازه گیری شده | واحد اندازه گیری | دقت اندازه گیری |
| دما | درجه سانتیگراد | +/-1 |
| خدمات قابل ارائه با این دستگاه | ||
|---|---|---|
| شرح خدمت | نحوه ارائه | هزینه (ریال) |
| خشک کردن نمونه ها با استفاده ازخلاء و سرما | توسط آزمايشگاه | - |
| زمان سرویس دهی با این دستگاه | |||
|---|---|---|---|
| روز | ساعت شروع | ساعت پایان | توضیحات |
| شنبه تا چهارشنبه | ۰۸:۰۰ | ۱۴:۰۰ | دریافت نمونه فقط سه روز اول هفته |
| متخصصین دستگاه | ||
|---|---|---|
| نام و نام خانوادگی | مرتبه علمی | تلفن |
| عارفه کردجزی | کارشناس ارشد | - |