جستجو در دستگاه های آزمایشگاه
جستجوی دستگاه بر اساس حروف الفبا
خشک کن انجمادی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
آزمایشگاه مربوطه :
آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی- وضعیت عضویت : توانمند
- تلفن : ۰۵۱-۳۵۴۲۵۳۱۷
سازمان مربوطه :
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نشانی آزمایشگاه :
خراسان رضوی، مشهد،کیلومتر 12 بزرگراه قوچان، پارک علم و فن آوری ، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
مشخصات خشک کن انجمادی:
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
نام انگلیسی :
Freeze Dryerزمینه های کاربردی
پزشكي , علوم پايه , كشاورزي , سايرخاصیت قابل اندازه گیری :
فیزیکی , شیمیایی , بیولوژیکآخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهيمحدودیت های دستگاه :
باتوجه به فرآیندکاری دستگاه ،زمان سرویس دهی فقط سه روزاول هفته تعیین شده است.
توضیحات :
نمونه ها باید با مشخصات تعریف شده ای جهت فریز به آزمایشگاه تحویل داده
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه | ||
---|---|---|
مورد اندازه گیری شده | واحد اندازه گیری | دقت اندازه گیری |
دما | درجه سانتیگراد | +/-1 |
خدمات قابل ارائه با این دستگاه | ||
---|---|---|
شرح خدمت | نحوه ارائه | هزینه (ریال) |
خشک کردن نمونه ها با استفاده ازخلاء و سرما | توسط آزمايشگاه | - |
زمان سرویس دهی با این دستگاه | |||
---|---|---|---|
روز | ساعت شروع | ساعت پایان | توضیحات |
شنبه تا چهارشنبه | ۰۸:۰۰ | ۱۴:۰۰ | دریافت نمونه فقط سه روز اول هفته |
متخصصین دستگاه | ||
---|---|---|
نام و نام خانوادگی | مرتبه علمی | تلفن |
عارفه کردجزی | کارشناس ارشد | - |