- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم
سال تاسیس : ۱۳۶۹
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- فارس جهرم ,
- مدیر آزمایشگاه : سمانه ذوالقدری جهرمی
- رابط آزمایشگاه : حسین صادق زاده جهرمی
- تلفن : ۰۷۱-۵۴۳۷۲۰۰۱
- نمابر : ۰۷۱-۵۴۳۷۲۰۱۰
- www.jia.ac.ir
- jahromiau@yahoo.com
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم
زمینه های تخصصی :
آزمون های تشخیصی برای شناسایی باکتریها شامل تست های بیوشیمیایی و مولکولی آزمون های ایمونولوژی و الکتروفورز DNA وپروتئیننشانی آزمایشگاه :
فارس، جهرم، بلوار مقام معظم رهبری، کد پستی 85318-74147.
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
الکتروفورز
-
انکوباتور شیکردار یخچالدار
-
دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه شستشو دهنده الایزا
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
سانتریفیوژ
-
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
طیف سنج نوری
-
میکرو سانتریفیوژ
-
میکرو سانتریفیوژ یخچال دار
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هاتپلیت
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ بعد از اکسیداسیون پراکسید هیدروژن و جوشش
-
آنالیز تعیین چگالی واقعی ذرات خاک
-
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
آنالیز زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتری هوازی هتروتروف
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
اندازه گیری ابعاد با کولیس
-
آزمون اندازه گیری پارامترهای میکروبیولوژی در نمونه های جامد، محلول، هوا (کلیفرم ها، باکتری ها، هتروتروف، تخم انگل و...)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم سوپر اکسید دسموتاز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان یون هیدروژن
-
آزمون اندازهگیری میزان کلروفیل
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون تعیین درصد رطوبت نسبی RWC موجود در بافت گیاهی
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون شمارش و فراوانی اسپور
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی عوامل بیماری زای باکتریایی (NHPB) به روش PCR
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا
-
آزمون هماتوکریت
-
آزمون هموگلوبین
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های بافت گیاهی
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های بافت گیاهی
-
آنالیز بیان پروتئین با روش PCR
-
آنالیز تشخیص سریع آلودگی به مننگوکوک با روش Real-time PCR
-
آنالیز تشخیص غیرفعال شدن ژن ها در کروموزوم با روش Real-time PCR
-
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
-
آنالیز تعیین کلیه اطلاعات فتوسنتزی و کلروفیل برگ گیاه با کلروفیل متر
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی پاتوژن های میکروبی در آبهای محیطی با روش Real-time PCR
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
-
آنالیز کلونینگ ژن در باکتری و آزمون های تایید آن
-
تصویر برداری با میکروسکوپ استریو
-
آنالیز به روش وسترن بلات Western blotting
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات تولید یخ برای فعالیت های آزمایشگاهی
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ دور بالا (سرعت بالا)
-
خدمات کشت بافت گیاهی
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات آون و خشک کن
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری میزان رنگ های فتوسنتزی، کلروفیل، کاروتنوئید و رنگدانه ها در گیاهان و محصولات کشاورزی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
خدمات هاتپلیت
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون هدایت الکتریکی کود و عصاره کود
-
آزمون اندازه گیری کلروفیل موجود در گیاهان
-
آزمون های میکروبی مهر
-
آزمونهای میکروبی آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمون های میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (دام و طیور)
-
آزمون اندازه گیری مقاومت و ظرفیت خازن و سلف
-
خدمات کیت رنگ آمیزی زیل نلسون
-
خدمات رنگ آمیزی آلبرت (گرانول باکتری)
-
خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
-
خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
-
خدمات کیت رنگ آمیزی فلورکروم (فلورسنت) مایکو باکتریوم
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی باکتری های پاتوژن انسانی و دامی
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
-
خدمات اندازه گیری جریان الکتریکی با آمپرمتر یا مولتی متر
-
خدمات رنگ آمیزی کیت رایت گیمسا
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آنالیز تشخیص مولکولی سویه های قارچی (بالینی، محیطی ...) با روش PCR
-
آنالیز قدرت هیدروژنی (pH) در نمونه های مایع و جامد
-
آماده سازی و استخراج DNA از بافت های انسان
-
آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه گیاهی و خوراکی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه و بافت انسانی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
-
آنالیز کمی و کیفی DNA استخراج شده به روش الکتروفورز ژل آگارز (Agarose gel electrophoresis)
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
-
آنالیز اندازه گیری درصد گوشت در گوشت چرخ کرده و فرآورده های گوشتی با روش مولکولی PCR
-
خدمات تهیه اسکلت خشک، بصورت اسکلت سوار شده و یا نمونه های استخوانی مجزا حیوانات
-
خدمات رنگ آمیزی و شفاف سازی استخوان (رنگ آمیزی Diaphonized) با روش شیمیایی
-
خدمات تهیه انواع اسلایدهای قارچ شناسی
-
آزمون جداسازی و شناسایی انواع قارچ ها
-
آزمون های میکروبی حنا و رنگ موهای گیاهی
-
آزمون میکروبی محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش باکتری سالمونلا در کود یا خاک Salmonella
-
آزمون شناسایی و شمارش فکال کلی فرم ها در کود یا خاک به روش 15 لوله ای
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی در خاک یا کود به روش 15 لوله ای
-
آزمون های میکروبی انواع اسنک (میکروبیولوژی)