- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت امین طرح آزما ایرانیان
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت امین طرح آزما ایرانیان
سال تاسیس : ۱۳۹۶
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان شرقی تبریز ,
- مدیر آزمایشگاه : امین بلیلا
- رابط آزمایشگاه : امین بلیلا
- تلفن : ۰۴۱۳۵۴۱۳۰۸۹
- نمابر : ۰۴۱۳۵۴۱۳۰۸۹
- balilaamin@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت امین طرح آزما ایرانیان
زمینه های تخصصی :
آنالیز تخصص مواد غذایی -عسل -کشاورزی - خوراک دام و طیور و آبزیان - میکروبیولوژی -شیمیایی دارای گواهینامه 17025-همکاراداره کل استاندارد-همکارمعاونت غذاودارو-همکاراداره کل دامپزشکینشانی آزمایشگاه :
تبریز، پاستورجدید ساختمان صدرا طبقه چهار .
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
سانتریفیوژ ژربر
-
طیف سنج نوری
-
کوره الکتریکی
آون
▾- آون
- اتوکلاو
- انکوباتور یخچالدار
- انکوباتور
- ترازوی حساس
- ترازوی دیجیتال
- حمام آب
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
- سانتریفیوژ ژربر
- طیف سنج نوری
- کوره الکتریکی
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری - ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله بذر پنبه شامل ناپذیرفتنی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا جو
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و ویژگی های برنج
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
-
اندازه گیری خواص حسی و چشایی
-
آزمون اندازه گیری غلظت DNA با طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
خدمات ارزیابی خلوص DNA توسط اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری کربنات کلسیم به روش آنالیز خاکستر
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سبز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی (نخود سبز)
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی هگزان Hexane
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی دی کلسیم فسفات (DCP)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو (آب لیمو)
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
-
اندازه گیری مقدار تیتانیوم در نمونه های معدنی
-
اندازه گیری مقدار فسفر در کانه های آهن توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
اندازه گیری فرمالین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش Uv-VIS
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمون هم چسبیدگی در ماکارونی
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
▾- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
- آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
- آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
- آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو قلیه میگو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
- آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری - ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو میگو در آب نمک
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
- آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو فلفل شور
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شور
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی کلیکا
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
- آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله بذر پنبه شامل ناپذیرفتنی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
- آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا جو
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
- آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری گندم پوست کنده
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی در کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی و ویژگی های برنج
- آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
- اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
- آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
- اندازه گیری خواص حسی و چشایی
- آزمون اندازه گیری غلظت DNA با طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
- خدمات ارزیابی خلوص DNA توسط اسپکتروفتومتر
- اندازه گیری کربنات کلسیم به روش آنالیز خاکستر
- آنالیز سنجش پلی فنول ها
- بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
- آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سبز
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
- آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی (نخود سبز)
- آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی هگزان Hexane
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی دی کلسیم فسفات (DCP)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو (آب لیمو)
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
- اندازه گیری مقدار تیتانیوم در نمونه های معدنی
- اندازه گیری مقدار فسفر در کانه های آهن توسط اسپکتروفتومتر
- آزمون تعیین عدد یدی
- اندازه گیری فرمالین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش Uv-VIS
- اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
- آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
- اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
- آزمون اندازه گیری فیبر
- آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
- خدمات انکوباتور یخچالدار
- آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
- آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
- آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
- آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
- آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
- آزمون هم چسبیدگی در ماکارونی
- آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
- آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
- آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
- آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
- اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
- اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
- آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
- آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
- آزمون اندازه گیری دما آب
- آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
▾