- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت آرا پژوهان امین یزد
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت آرا پژوهان امین یزد
سال تاسیس : ۱۳۹۶
- وضعیت عضویت : توانمند
- یزد یزد ,
- مدیر آزمایشگاه : شراره ستوده
- رابط آزمایشگاه : شیوا خوشخو
- تلفن : ۰۳۵-۳۸۴۱۴۶۰۰
- نمابر : ۰۳۵-۳۸۴۱۴۶۰۱
- www.arapajoohan.com
- arapajoohan@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت آرا پژوهان امین یزد
زمینه های تخصصی :
میکروبیولوژی غذایی، صنعتی و محیطی بیوتکنولوژی میکروبی میکروبیولوژی آرایشی و بهداشتی میکروبیولوژی آنتی باکتریالی کاشی، نساجی، ضد عفونی کننده هانشانی آزمایشگاه :
یزد، خیابان مطهری، پارک علم وفناوری یزد، ساختمان مراکز رشد اقبال، واحد بیوتکنولوژی، طبقه زیرین، واحد آزمایشگاهی I139
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه همکار
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
انکوباتور شیکردار یخچالدار
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام آب
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
شیکر گردابی
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هود لامینار
-
هود لامینار
-
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
-
خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
-
خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
-
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
-
آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و خمیر لینتر
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
-
آزمون های بیوشیمیایی برای شناسایی باکتری
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی (آنتی باکتریال) به روش تعیین CFU
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی - روش فیلتراسیون
-
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون متیلن بلو Methylene Blue (MBT)
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون شناسایی باسیلوس استئارو ترموفیلوس و باسیلوس آتروفئوس در پسماندهای بیمارستانی
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
-
آزمون بیولوژی در نمونه های آب و پساب
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس سوبتلیس
-
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس استئارو ترموفیلوس
-
آزمون های میکروبی آب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
-
آزمون شمارش باکتری ریزوبیوم
-
آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس
-
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آنالیز غربال گری سویه های میکروبی با توانمدی تولید آنزیم های بیولوژیک
-
جدا سازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه ای محیطی و زیستی
-
شناسایی کامل فنوتیپی میکروارگانیسم ها
-
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
-
آزمون پژوهشی تعیین نوع آنتی بیوتیک (حساس، مقاوم، نیمه حساس) بر روی میکروب ها با روش kurbety-butrmon
-
آزمون عملکرد و کارایی دستگاه ضدعفونی کننده هوا
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
-
خدمات همزدن محلول ها با شیکر گردابی
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات ساخت محیط های کشت تمایزی
-
خدمات رنگ آمیزی گرم
-
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در نمونه های نفتی
-
خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ
-
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
-
خدمات تهیه استوک خالص باکتری ها و قارچ ها
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات انکوباتور
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
-
بررسی و تعیین خواص ضد قارچی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي هتروتروف هوازي در محصولات خوردگي
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي توليد كننده اسيد در محصولات خوردگي
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری تیو باسیلیوس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آنالیز شناسایی باکتری SRB در نمونه سوخت هوایی
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
-
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شمارش و فراوانی اسپور
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون خوردگی SRB ( باکتری های احیا کننده سولفیدی) در خاک و آب
-
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
-
اندازه گیری آنتی بیوتیک در فرآورده های شیری به روش انتشار در ژل
-
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب )
-
خدمات فیلتراسیون محیط کشت میکروارگانیسم ها
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
آنالیز تعیین کارآیی قارچ کشی مواد ضد عفونی کننده و گندزداهای شیمیایی
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی با روش فیلتراسیون
-
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم
-
خدمات شمارش کل باکتری با روش H.P.C
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آزمون صحه گذاری استریل بودن تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شمارش میکروبی یا کانت میکروبی (Bio Burden) تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری
-
تهیه اسلاید از اسپور
-
خدمات جداسازی اسپور از خاک
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در خاک
-
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در آب، پساب و فاضلاب
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
-
آزمون تعیین میزان رطوبت در کاتالیست با BET
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت پایه قارچ کشی یا مخمر کشی ضد عفونی کننده ها یا گند زداهای شیمیایی
-
آزمون تعیین مقاومت منسوجات در برابر قارچ ها
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
-
آزمون اندازه گیری میکروبی سطوح و هوا (با یا بدون نمونه برداری)
-
آزمون ویژگی های میکروبی آب مقطر
-
آزمون استاندارد تعیین فعالیت عوامل آنتی باکتریال گنجانده شده در مواد پلیمری و کفپوش (سطوح آنتی باکتریال) Agar Slurry
-
آزمون های میکروبی حنا و رنگ موهای گیاهی
-
آزمون میکروبی محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method 100
-
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method 147
-
آزمون عملکرد و اثربخشی ضد عفونی کننده های دست (محلول، ژل، پد ...)
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا به روش صافی غشایی Pseudomonas aeruginosa
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی به روش صافی غشایی Escherichia coli (E.coli)
-
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک به روش صافی غشایی
-
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری کلی فرم به روش صافی غشایی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش باکتری سالمونلا در کود یا خاک Salmonella
-
آزمون شناسایی و شمارش فکال کلی فرم ها در کود یا خاک به روش 15 لوله ای
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی در خاک یا کود به روش 15 لوله ای
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسای دقیق محصولات مختلف تراریخت با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
اندازه گیری ضخامت پوشش فلزی به روش سطح مقطع با میکروسکوپ الکترونی SEM
-
آنالیز تعیین مشخصات ذرات شامل اندازه، تعداد، مورفولوژی، توزیع اندازه برای مواد جامد و پودری به روش میکروسکوپی الکترونی روبشی SEM
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری اورتو فسفات و فسفات کل موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آنالیز طیف لومینسانس ماده PL (نور تابناکی) به روش طیف سنجی نوری لومینسانس
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون مقاومت به خوردگی، سرعت خوردگی و امپدانس با طیف سنجی امپدانس الکترو شیمیایی (EIS)
-
آزمون های تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب و پساب (TH, EC, TDS, Cl, Alc, pH, salt DO ,فسفات)
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک
-
آنالیز اندازه گیری جذب و درصد عبور نور در ناحیه مرئی با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) از طریق جداسازی DNA پلاسمید و مقایسه تعداد و اندازه پلاسمید روی ژل الکتروفورز
-
آنالیز تعیین سطح ویژه همراه با آنالیز نانو کاتالیست با برنامه جذب و دفع مواد شیمیایی
-
آنالیز تعیین شناسایی ترکیبات آلی و معدنی با روش طیف سنجی مادون قرمز
-
آنالیز توالی یابی کامل ژنوم (Whole Genome Sequencing) به روش Re-Sequencing
-
تصویربرداری و آنالیز توپوگرافی و مورفولوژی سطح مواد، بررسی ریزساخت سطحی و تعیین اندازه اجزاء با میکروسکوپ نیروی اتمی
-
آنالیز توپوگرافی و مورفولوژی، تصویر سه بعدی از سطح نمونه ها و بررسی ریزساخت سطحی با میکروسکوپ تونلی (تونل زنی) روبشی STM
-
آنالیز تهیه طیف و گراف IR و تعیین ساختار مواد به روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز خواص باتری و پیل های سوختی با روش های ولتامتری و پتانسیومتری
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی مولکولی ارگانیسم ها (واکنش PCR و الکتروفورز)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز قطر منافذ، مساحت سطح ،حجم منافذ، توزیع اندازه منافذ نانو لوله های کربنی
-
آنالیز گراف برای ناحیه مرئی و فرابنفش با روش طیف سنجی نوری دو پرتویی
-
آنالیز و بررسی خواص الکتروشیمیایی ترکیبات با پتانسیوگالوناستات
-
تصویربرداری و تعیین ساختار مورفولوژی سطح نمونه (نانومتری) با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM به همراه تجزیه و تحلیل ساختاری یا خصوصیات شیمیایی به روش طیف سنجی پراش انرژی پرتو ایکس EDS
-
تصویر برداری و تعیین ساختار مورفولوژی سطح نمونه (نانومتری یا میکرومتری) با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
تصویر برداری و تعیین ساختار مورفولوژی سطح نمونه (نانومتری) با میکروسکوپ الکترونی روبشی با حد تفکیک بالا FE SEM
-
تصویربرداری از حیوانات و موجودات زنده در سطح مولکولی با سیستم تصویربرداری از موجودات
-
آزمون تعیین غلظت نمونههای جاذب و شناسایی نانو ذرات فلزی با روش طیف سنج مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات اسانس گیری نمونه
-
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات استخراج توسط استخراج گر سوکسله Soxhlet
-
خدمات الکتروریسی برای SEM
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور CO2 دار (کربن دی اکسید دار)
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات اولتراسونیک پروبی
-
خدمات آب مقطرگیری
-
خدمات آسیاب مخلوط کن (آسیاب بلوطی)
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات برداشتن مایعات در حجم کم
-
خدمات پردازش تصاویر
-
خدمات پوشش دهی نانو کامپوزیتی و نانو ساختار PEO
-
تصویربرداری با میکروسکوپ معکوس یا اینورت
-
خدمات تغلیظ عصاره های گیاهی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات تبخیر کننده دوار یا تبخیر کننده چرخان (روتاری)
-
خدمات تولید نانو الیاف پلیمری ، کامپوزیتی ، هیبریدی و ... با الکتروریسی
-
خدمات ثبت و نگهداری تصویر ژلها
-
خدمات جداسازی و رسوب گذاری میکرو تیوپ با دستگاه سانتریفیوژ
-
خدمات خشک کن انجمادی (سرمایشی)
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
-
خدمات سنتز نانوذرات
-
خدمات شبیهسازیهای مولکولی شامل دینامیک مولکولی و مونت کارلو برای سیستمهای نانو، زیستی و مولکولی با تعداد ذرات بسیار زیاد
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات فریز درایر
-
خدمات فریزر دمای خیلی پایین
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کوره الکتریکی
-
خدمات کوره الکتریکی دما بالا
-
خدمات گرم کننده
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن حرارتی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات هود شیمیایی
-
آنالیز شناسایی اولیه مواد مجهول با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی
-
آزمون دشارژ باتری غیر قابل شارژ
-
آنالیز شدت خوردگی و مقاومت به خوردگی با روش طیف سنجی نویز الکتروشیمیائی ENS
-
خدمات سرورهای محاسباتی مجازی بسیار بزرگ (64 هسته ای)
-
خدمات سرورهای محاسباتی مجازی بزرگ (32 هسته ای)
-
خدمات سرورهای محاسباتی مجازی متوسط (16 هسته ای)
-
خدمات سرورهای محاسباتی مجازی کوچک (8 هسته ای)
-
خدمات سنتز کلسیناسیون یا کلسیناسیون ذوب با استفاده از کوره الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آماده سازی و فرآوری (خردایش و پودرسازی) نمونه ها توسط کراشر و آسیاب گلوله ای یا آسیاب پودر ساز
-
خدمات لایه نشانی کند و پاش مغناطیسی به روش جریان مستقیم/ فرکانس رادیویی DC/RF
-
خدمات آون و خشک کن
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از دستگاه ترمال سایکلر
-
خدمات آماده سازی نمونه های زیستی برای تصویربرداری میکروسکوپ الکترونی SEM
-
تصویربرداری و آنالیز ژل های الکتروفورز توسط ثبت و نگهداری تصویر ژلها Gel Doc
-
الکتروریسی انواع محلول های پلیمری جهت عکس برداری میکروسکوپی توسط Electrospinning
-
تصویر برداری از سطح پوشش و بررسی تخلخل، حفره ها یا یکنواختی پوشش با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
تصویربرداری از الیاف الکتروریسی با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
تصویر برداری از فسیل های گیاهی و جانوری با امکان چرخش و تصویر برداری از زوایای مختلف با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
تصویر برداری از انواع کانی های رسی با میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM
-
خدمات پوشش دهی طلا-پالادیوم جهت نمونه سازی میکروسکوپ الکترونی روبشی با لایهنشانی به روش کند و پاش
-
طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذبUV
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
آنالیز اندازه گیری میزان سیانید در نمونه های خاک و سایر به روش Distillation با طیف سنج نوری
-
خدمات پودر کردن و آسیاب کردن
-
اندازه گیری ظرافت الیاف مصنوعی توسط میکروسکوپ
-
آزمون تعیین شکل سطح مقطع الیاف توسط میکروسکوپ
-
آزمون اندازه گیری یون نیتروژن آمونیاکی در آب به روش رنگ سنجی (نسلر)
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در خاک به روش افت حرارتی LOI
-
آزمون اندازه گیری و سنجش غلظت یون فسفات در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با روش میزان احیاء کنندگی آهن (روش FRAP)
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز و تعیین خواص آنتی اکسیدانی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت (حمام فراصوت)
-
خدمات تغلیظ عصاره های آبی و الکلی
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سنتز نانوذرات
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول
-
اندازه گیری قلیاییت و هدایت الکتریکی آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن محلول در آب
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن غیرآلی یا نیتروژن معدنی (کل)
-
آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن در مواد غیر خوراکی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
-
اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
-
آزمون اندازه گیری فلوراید یا یون فلوراید در آب و پساب
-
اندازه گیری یون سولفات در آب و پساب، آب های لب شور و آب دریا
-
آنالیز اندازه گیری کل مواد معلق فرار در نمونه های آب، پساب
-
آنالیز اندازه گیری میزان سولفیت در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Iodometric
-
اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition-Gravimetric
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition- Infrared
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی حنا
-
آزمون اندازه گیری درصد نیتروژن (ازت) در آب
-
اندازه گیری فنل تام
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) محلول در آب (آب، پساب، آب دریا، محلول های آبی ...)
-
آزمون اندازه گیری فلوئور (F) به روش طیف سنجی
-
خدمات هاتپلیت
-
آنالیز قلیائیت آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز اندازه گیری کلسیم (محلول) در آب و پساب به روش نورسنجی
-
آنالیز منیزیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز پتاسیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلراید آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلر آزاد آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز فسفات آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آمونیاک آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز دمای آب و پساب توسط مولتی متر پرتابل
-
آنالیز شوری آب و پساب توسط مولتی متر پرتابل
-
آنالیز کامل نمونه های آب و شورابه شامل اندازه گیری سولفات، کلر، کربنات، بی کربنات، سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
اندازه گیری دمای آب
-
آزمون اندازه گیری pH، شوری، دما و TDS
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری عوامل زیان آور محیطی
-
خدمات چربی گیری مواد خوراکی (استخراج چربی) به روش سرد
-
آزمون اندازه گیری درصد کلر فعال در هیپوکلریت کلسیم
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته الکل
-
آزمون اندازه گیری یون نیتروژن آمونیاکی در آب به روش رنگ سنجی (نسلر)
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در خاک به روش افت حرارتی LOI
-
آزمون اندازه گیری و سنجش غلظت یون فسفات در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با روش میزان احیاء کنندگی آهن (روش FRAP)
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز و تعیین خواص آنتی اکسیدانی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت (حمام فراصوت)
-
خدمات تغلیظ عصاره های آبی و الکلی
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سنتز نانوذرات
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول
-
اندازه گیری قلیاییت و هدایت الکتریکی آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن محلول در آب
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن غیرآلی یا نیتروژن معدنی (کل)
-
آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن در مواد غیر خوراکی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
-
اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
-
آزمون اندازه گیری فلوراید یا یون فلوراید در آب و پساب
-
اندازه گیری یون سولفات در آب و پساب، آب های لب شور و آب دریا
-
آنالیز اندازه گیری کل مواد معلق فرار در نمونه های آب، پساب
-
آنالیز اندازه گیری میزان سولفیت در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Iodometric
-
اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition-Gravimetric
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition- Infrared
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی حنا
-
آزمون اندازه گیری درصد نیتروژن (ازت) در آب
-
اندازه گیری فنل تام
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) محلول در آب (آب، پساب، آب دریا، محلول های آبی ...)
-
آزمون اندازه گیری فلوئور (F) به روش طیف سنجی
-
خدمات هاتپلیت
-
آنالیز قلیائیت آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز اندازه گیری کلسیم (محلول) در آب و پساب به روش نورسنجی
-
آنالیز منیزیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز پتاسیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلراید آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلر آزاد آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز فسفات آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آمونیاک آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز دمای آب و پساب توسط مولتی متر پرتابل
-
آنالیز شوری آب و پساب توسط مولتی متر پرتابل
-
آنالیز کامل نمونه های آب و شورابه شامل اندازه گیری سولفات، کلر، کربنات، بی کربنات، سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
اندازه گیری دمای آب
-
آزمون اندازه گیری pH، شوری، دما و TDS
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری عوامل زیان آور محیطی
-
خدمات چربی گیری مواد خوراکی (استخراج چربی) به روش سرد
-
آزمون اندازه گیری درصد کلر فعال در هیپوکلریت کلسیم
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته الکل