مجموعه آزمایشگاه ها شرکت طلوع پردازان خوزستان

سال تاسیس : ۱۳۸۲
  • وضعیت عضویت : فعال
  • خوزستان اهواز ,
  • مدیر آزمایشگاه : احمد حیدری نیا
  • رابط آزمایشگاه : هدی سباتی
  • تلفن : ۰۶۱-۳۳۳۴۲۴۱۴
  • نمابر : ۰۶۱-۳۳۳۴۲۴۱۴
  • labfoodcontrolh@gmail.com

سازمان مرتبط :

  • شرکت ها

    • شرکت طلوع پردازان خوزستان

زمینه های تخصصی :

تمامی آزمایشات شیمیایی در محصولات غذایی ،آزمون های میکروبیولوژی در محصولات غذایی ،آزمون های تخصصی بخش عسل ،تشخیص ریسه های کپک زیرمیکروسکوپ ، اندازه گیری چربی شیر و لبنیات ،اندازه گیری مشخصات لبنیات ،تعیین جدول ارزش غذایی(نشانگر رنگی)تمامی محصولات غذایی،آموزش تئوری و عملی مسئولین فنی و افرادآزاد ودانشجویان با اعطای مدرک معتبر انجام نمونه گیری در محل توسط کارشناس مربوطه ،انجام تحقیق و پروژه های دانشجویی مرتبط، عقد قرارداد با کارگاه ها و کارخانه های فاقد بخش آزمایشاتی ،انجام آزمایشات منوی غذایی بیمارستان هاوشرکتها، انجام آزمایشات مربوط به بهداشت(بستنی فروشی ها فست فودها و رستوران ها)

نشانی آزمایشگاه :

خوزستان، اهواز، بلوارگلستان، شهرک دانشگاه، خیابان سوم دانشجو، پلاک95، روبروی ساختمان آرمان 3.

نشانی دفتر :

خوزستان، اهواز، بلوارگلستان، شهرک دانشگاه، خیابان سوم دانشجو، پلاک95، روبروی ساختمان آرمان 3.

حوزه فناوری مرتبط :

  • آزمایشگاه های حوزه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

تجهیزات آزمایشگاه

خدمات آزمایشگاه

  • آون

  • اتوکلاو

  • الک

  • انکوباتور یخچالدار

  • انکوباتور 

  • پمپ خلاء روتاری

  • ترازوی حساس

  • ترازوی دیجیتال

  • چگالی‌سنج (آب‌سنج)

  • حمام آب

  • حمام آب

  • دریافت کننده دین استارک (تله تقطیر)

  • دستگاه اسانس گیر

  • دستگاه استخراج سوکسله

  • دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر

  • دستگاه اندازه گیری ضریب شکست

  • دستگاه اندازه گیری ضریب شکست

  • دستگاه اندازه گیری فیبر خام

  • دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی

    (EC)
  • دستگاه تعیین میزان گاز CO2 در آشامیدنی های گازدار

  • دستگاه سنجش شیر

  • دستگاه هضم کجلدال

  • دماسنج و بومه شیر

  • دما و رطوبت سنج

  • سانتریفیوژ ژربر

  • شوف بالن

  • طیف سنج نوری

  • کوره الکتریکی

  • هات پلیت و همزن مغناطیسی