- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت به آزما آفرینان پارس کارا
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت به آزما آفرینان پارس کارا
سال تاسیس : ۱۳۹۴
- وضعیت عضویت : فعال
- فارس شیراز ,
- مدیر آزمایشگاه : مرجان رنجبر زاهدانی
- رابط آزمایشگاه : ساناز موسوی
- تلفن : ۰۷۱۳۷۳۰۱۰۷۱ - ۰۹۱۷۸۸۵۸۵۲۵
- نمابر : ۰۷۱-۳۲۲۷۰۶۵۹
- behazema@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت به آزما آفرینان پارس کارا
نشانی آزمایشگاه :
فارس، شیراز، بلوار گلستان، خیابان شهید محمدیان فرد، انتهای کوچه 11، بنبست سمت چپ، آزمایشگاه به آزما آفرینان پارس کارا.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه همکار
-
پلاریمتر
-
جار بی هوازی
-
جار بی هوازی
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
مخزن نیتروژن مایع
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هود لامینار
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
آزمون اندازه گیری میزان پلاریزاسیون در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری میزان نمک در دارو، مواد خوراکی، خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین شکر زدگی در انواع خشکبار
-
آزمون تعیین شکر زدگی در انواع میوه ها
-
آزمون هم چسبیدگی در ماکارونی
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
-
آزمون اندازه گیری عناصر و فلزات سنگین در آب و محلول ها به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آنالیز نمک های خوراکی با طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون دوباره تری انواع پوشک و نوار بهداشتی
-
آزمون قدرت جذب نوار بهداشتی، ایرلید و انواع پوشک
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته و قلیائیت در شوینده ها، پاک کننده ها و لوازم آرایشی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم آزاد در شوینده ها به روش شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان سرب در شوینده
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون اسانس در مواد خوراکی
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد محلول و نامحلول در مایعات خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون عصاره آبی در انواع مایعات خوراکی و خوراکی ها
-
آزمون قلیای آزاد در شوینده ها
-
آزمون قلیای فعال در شوینده ها
-
آزمون قلیای کل در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
-
آزمون تعیین میزان چربی کل در صابون ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد نامحلول در الکل در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان ارسنیک در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری روی (Zinc) در نمونه جامد با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری درصد خلوص نیتریت سدیم
-
آزمون تعیین درصد خلوص اسید اسکوربیک (ویتامین C) به روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین درصد خلوص کربنات کلسیم
-
آزمون اندازه گیری آلومینیوم در آب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری آهن در محلول های آبی با روش تیتراسیون
-
آنالیز تعیین درصد عنصر فلزی روی، کلسیم، منیزیم، باریم در روغن به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری مواد غیر فرار در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری کل مواد فعال در سطح شوینده
-
آزمون پایداری شامپوی سر
-
اندازه گیری دانسیته مواد شوینده
-
آزمون اندازه گیری رسوب در مواد شوینده
-
حذف شده - با کد 5061 جایگزین شد - اندازه گیری سدیم کربنات آزاد در مواد شوینده بر حسب NA2CO3
-
آزمون اندازه گیری سدیم کلرات در مواد شوینده
-
آنالیز کیفی عناصر آنیون ها و کاتیون ها در نمک ها، محصولات خوردگی و ... به روش شیمی تر
-
اندازه گیری جیوه در خوراک دام با روش اسپکترومتری جذب اتمی بخارسرد (CV-AAS) پس از هضم فشاری ریزموج
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
آزمون اندازه گیری دانسیته پودر
-
آزمون اندازه گیری درجه خلوص در نمک ها سیالات حفاری
-
آزمون خواص حسی، بو و چشایی مواد خوراکی (غذایی)
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون ارزیابی کلسیم کلراید
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون های استاندارد شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در عدس و دال عدس
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نخود
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون در روغن یا آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز، کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز، کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا یا سیب زمینی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ذرت
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس یا آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در گندم یا گندم پوست کنده
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در جو پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی ساردین شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمون های کامل فلزات سنگین ماهی و فرآورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری - ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
-
آزمون های استاندارد فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (بادبان یا مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های کامل فلزات سنگین در کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی یا آب نمک
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی یا در آب نمک
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کمپوت آناناس
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمونهای فلزات سنگین -خوشاب گریپ فروت شامل : سرب، قلع
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
-
آزمون استاندارد فلزات سنگین (بیشینه رواداری فلزات سنگین) در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در پاک کننده های دندان (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در پاک کننده های دندان (آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در کره، روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیار شور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر و موسیر با دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم با AAS
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع و کشک مایع صنعتی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری منیزیم محلول در اب
-
آزمون اندازه گیری فلوئور (F) به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری کروم در نمونه ها با روش تیتراسیون
-
آنالیز کامل نمونه های آب و شورابه شامل اندازه گیری سولفات، کلر، کربنات، بی کربنات، سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم
-
آنالیز کامل نمونه نمک شامل اندازه گیری (سولفات ,کلر ,رطوبت,سدیم ,پتاسیم,کلسیم و منیزیم)
-
اندازه گیری چگالی محلول ها با رفراکتومتر
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در خاک، سنگ و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
خدمات بررسی وضع ظاهری (بررسی چشمی) قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در آب با رفکتومتر
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات مس به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات آهن به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص سدیم کربوکسی متیل سلولز درصد سدیم با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری گلوکونات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
آزمون اندازه گیری فلوئور در DCP و آب و اسید فسفریک
-
آزمون اندازه گیری قلع به روش هیدرید با طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، کبالت، مس،کروم، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، سدیم به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری جیوه با روش طیف سنجی جذب اتمی بخارسرد (CV-AAS)
-
آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی با تکنیک کوره گرافیتی
-
آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آنالیز عناصر آهن، منگنز، کلسیم و منیزیم به روش شیمی تر (تیتراسیون)
-
آزمون خوردگی تیغه مسی (نوار نازک مسی) در مواد نفتی
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون تعيين درصد خلوص تركيبات آروماتيكي با کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین افت گرمایی کاتالیست ها در 700 درجه سانتیگراد
-
آنالیز تعیین فعالیت کاتالیست با روش نمونه گیری 3 ، 5 و 12 ساعته در راکتور
-
آزمون اندازه گیری سیکلو هگزان به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری استایرن
-
آزمون اندازه گیری اتیل استات
-
آزمون اندازه گیری بوتیل استات
-
اندازه گیری اتانول و 2 پروپانول (ایزو پروپیل الکل)
-
آزمون اندازه گیری استون
-
آزمون اندازه گیری دی کلرومتان (متیلن کلراید)
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آنالیز مواد و ترکیبات فویل آلومینیوم مورد استفاده در بسته بندی مواد خوراکی و مصارف خانگی
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون تعیین متیلن بلو در کربن فعال
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات PCBs در آب (Poly Chloro Biphenyl)
-
آزمون تعيين چگالی واقعی كاتاليست ها
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون تعیین توزیع حجم منافذ به روش دینامیک کاتالیست ها با روش جذب نیتروژن
-
آزمون تعیین سطح به روش دینامیک کاتالیست ها با روش جذب نیتروژن
-
آزمون تعیین بنزن در حلال های حلقوی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین چگالی ظاهری کاتالیست ها
-
آزمون شمارش باکتری بوسیله لام مخصوص شمارش
-
آزمون اندازه گیری توزیع تخلخل در کاتالیست ها با تزریق جیوه
-
آنالیز مقاومت مکانیکی دانه ای کاتالیست در برابر تغییر شکل در فرایند استفاده
-
آزمون سایش و فرسایش کاتالیست ها
-
آنالیز سیکلوهگزان با روش کروماتوگرافی گازی
-
خدمات تقطیر نفت خام
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در کربن فعال
-
آزمون تعیین مقدار کلی خاکستر در کاتالیست
-
آزمون تعیین مقدار کلی خاکستر در کربن فعال
-
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب )
-
آنالیز حجم سطح و اندازه حفره کاتالیست ها با دستگاه BET
-
آنالیز قطر منافذ، مساحت سطح ،حجم منافذ، توزیع اندازه منافذ کاتالیست
-
آزمون اندازه گیری رنیم به روش اسپکتروفتومتری در کاتالیست های رفورمینگ
-
آزمون اندازه گیری پلاتین در کاتالیست های پلاتین - رنیوم
-
آزمون تعیین افت گرمایی کاتالیست ها در 1000 درجه سانتیگراد
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
اندازه گیری اتر کاتالیزور بر سرعت واکنش
-
آزمون اندازه گیری اسانس و رنگ خوراکی (چشایی) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با HPLC
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
اندازه گیری اندازه ذرات در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری انواع نیتروژن (ازت) در خاک یا کود (ازت نیتراته، ازت آمونیاکی، ازت کل)
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری پاتولین در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری پارامترهای میکروبیولوژی در نمونه های جامد، محلول، هوا (کلیفرم ها، باکتری ها، هتروتروف، تخم انگل و...)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
اندازه گیری پکتین در انواع مربا
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آنالیز اندازه گیری داکسی نیوالنول در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری درصد رطوبت با مجموعه دین استارک
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
-
آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری سرب و کادمیوم در کاغذ، مقوا و خمیرهای کاغذ به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری سطح ویژه، همدمای جذب و دفع و توزیع اندازه حفرات کربن فعال با BET
-
آنالیز سموم قارچی اکراتوکسین A به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین B،G به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم کلره در مواد خوراکی به روش کوشر
-
اندازه گیری شیرین کننده های مصنوعی در مواد خوراکی و فرآورده های مختلف
-
آزمون اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
آزمون اندازه گیری کربن و گوگرد به روش آنالیز شیمیایی
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری گلوتن مرطوب در انواع آرد
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
اندازه گیری مواد طعم دهنده مصنوعی(چشایی) در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
اندازه گیری و بررسی ویسکوزیته (گرانروی)مواد غذایی غیر جامد
-
اندازه گیری و شناسایی انواع عناصر کاتالیست ها به روش XRF
-
اندازه گیری ویسکوزیته (گرانروی) سیالات نیوتنی و غیر نیوتنی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
خدمات تقطیر اتمسفریک (در فشار اتمسفر)
-
آزمون اندازه گیری انواع شیرین کننده ها شامل: آسه سولفام، قنداپلورت، آسپارتام و شکر در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار
-
آزمون اندازه گیری میزان نمک در دارو، مواد خوراکی، خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری رسانایی الکتریکی آب
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل با الکل سنج
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
-
آزمون تعیین درصد SiO2 در کاتالیست ها
-
آزمون تعیین میزان رطوبت در کاتالیست با BET
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون نقطه ریزش و ابری شدن
-
آزمون های شناسایی تیپ های باکتری های بیماری زا
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت کنسروها
-
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
-
آزمون استخراج و تشخیص رنگ های افزوده شده به مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آنالیز اندازه گیری مواد به روش کروماتوگرافی لایه نازک TLC
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین میزان چربی در نمونه های خوراکی و محیطی
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین میزان نمونه های فرار به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تهیه طیف ATR و تعیین ساختار مواد به روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز تهیه طیف و گراف IR و تعیین ساختار مواد به روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز رنگ مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی باکتری SRB در نمونه سوخت هوایی
-
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، پاتولین و ...)
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مکانیکی
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون اندازه گیری فعالیت اوره آز در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
اندازه گیری اکراتوکسین A به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی در غلات
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیک و شیمی آبلیمو (آب لیمو ترش)
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیک و شیمی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی دی کلسیم فسفات (DCP)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی هگزان Hexane
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی (نخود سبز)
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیک و شیمی در انواع مربا، مربا مارمالاد و ژله مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیک و شیمی در چای سبز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در تجهیزات انتقال خون برای مصارف پزشکی
-
آزمون جذب تابش ماورابنفش در تجهیزات انتقال خون
-
آنالیز کیفی مواد و ترکیبات آلی با کروماتوگراف گازی طیف سنج جرمی GC-MS
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی نفت و فرآورده های آن
-
آزمون های شیمیایی مواد خوراکی و کشاورزی
-
آزمون های شیمیایی مواد شیمیایی
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی کاغذ و مقوا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی قطعات یا ظروف آلومینیومی
-
آزمون تعیین ماهیت مواد نفتی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ست سرم و انتقال خون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی قطعات سیلیکونی و تجهیزات نوشیدنی کودک
-
آزمون تعیین ماهیت سموم کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی الکل اتیلیک
-
آزمون اندازه گیری سافرانال، پیکروکروسین و کروسین در زعفران با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون عدد یدی روغن های خوراکی (میزان اسیدهای چرب غیر اشباع) به روش هانوس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام، طیور، آبزیان
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع خرما و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی عرقیات
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خشکبار، دانه های آجیلی، تخمه به روش HPLC
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمی در انواع حلوا، حلوا ارده، ارده
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع میوه و سبزیجات یخ زده
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی فرآورده های سرخ شده بر پایه سیب زمینی، غلات و حبوبات
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی غذای آماده و نیمه آماده
-
آزمون استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) تافی و آب نبات
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین (کادمیم، سرب، جیوه ...) در میوه و سبزی و فرآورده های آن به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز اندازه گیری و شناسایی فلزات سنگین در نمک خوراکی با ید
-
آزمون اندازه گیری غلظت اسید بنزوئیک یا اسید سوربیک در فرآورده های کشاورزی و خوراکی (مانند میوه و سبزی) با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری اسانس روغنی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری خاکستر محلول در آب نسبت به خاکستر کل در محصولات خوراکی (نوشیدنی)
-
آزمون اندازه گیری نسبت کل کاتچین ها به کل پلی فنل در نوشیدنی ها
-
آزمون های کنترل فیزیکی و ظاهری پسته با پوست دوم (لیست کنترل ها در توضیحات)
-
آزمون استاندارد آفلاتوکسین کل در خشکبار و آجیل
-
آزمون های کنترل فیزیکی و ظاهری پودر پسته (لیست کنترل ها در توضیحات)
-
آزمون اندازه گیری و شناسایی باقیمانده سموم در خشکبار و آجیل
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع شیرینی خوراکی (سوهان، گز، پشمک، گز بدون/با گزانگبین ...)
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و سم شناسی انواع قهوه و فرآورده های آن (نسکافه، کاپوچینو، قهوه فوری، پودر قهوه ...)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در انواع نمونه ها (معدنی، خوراکی و غیر خوراکی)
-
آزمون اندازه گیری اتانول و متانول در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوتن در مواد خوراکی، محصولات کشاورزی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون تعیین انرژی مواد خوراکی (انسان و دام و طیور و آبزیان) به روش هضم کجلدال
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنجاله سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خرما و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری فسفات در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نیتریت سدیم در مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون اندازگیری بیس فنل با HPLC
-
آزمون اندازه گیری منگنز در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه LC-MS
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کشمش
-
آزمون کامل استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع رشته (رشته آش، رشته پلو، رشته سوپ)
-
آزمون اندازه گیری غلظت پراکسید هیدروژن در نمونه
-
آنالیز اسید های چرب با روش HPLC
-
آزمون اندازه گری وزن مخصوص مواد خوراکی با پینکومتر
-
آنالیز فعالیت آنزیمی در آبمیوه و نوشیدنی ها با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مقدار قند شربت آلبالو به روش لین آینون
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک نوشابه های گازدار
-
آزمون اندازه گیری مقدار ناخالصی های نامحلول در روغن و چربی گیاهی و حیوانی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پروتئین تام در گوشت و فرآورده های آن به روش کجلدال به شیوه عیار سنجی
-
آنالیز کیفی و کمی مواد به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بسیار بالا (UPLC)
-
آزمون های میکروبی فرآورده های گیاهی و گیاهان (گیاهان خوراکی، دارو گیاهی، گیاهان دارویی، عصاره گیاهی)
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در انواع آرد غلات
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت انواع آرد غلات و فرآورده های غلات
-
آزمون عملیات حرارتی سیالات ویسکوز
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی توفوردی
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی تیودیکارب
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی تیوفانات متیل
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی تیومتوکسام
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی دلتامترین
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی دیازینون
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی دیکلروس
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی دیمتوات
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی فن والریت
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی سایپرمترین
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی فوزالن
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی کاپتان
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی کرزوکسیم متیل
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی کالرپیریفوس
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی گلایفوزیت
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی مالاتیون
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی مانکوزب
-
ازمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی متالاکسیل
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی مخلوط بردو
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی نیکوسولفورون
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی هگزافلومورون
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی هگزاکونازول
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی هگزی تیازوکس
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی متری بوزین
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی آبامکتین
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی استامی پراید
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی استامی پراید
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی آزوکسی استروبین و دیفنوکونازول
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی آزوکسی استروبین وسایپرکونازول
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی بروموپروپیلات
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی بنتازون
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی بوتاکلر
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پرتیلا کلر
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پرمترین
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پروپارژیت
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پنکونازول
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پیری پیروکسی فن
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پیریمیکارب
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی توفوردی و ام ث پ آ
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی تیامتوکسام