- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت یاقوت سحر
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت یاقوت سحر
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان جنوبی قائنات ,
- مدیر آزمایشگاه : عاطفه اصغری مقدم
- رابط آزمایشگاه : عاطفه اصغری مقدم
- تلفن : ۰۵۶-۳۲۵۳۸۹۴۶-۶
- asgharimoghaddamatefe@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت یاقوت سحر
نشانی آزمایشگاه :
خراسان جنوبی، قاین، کیلومتر5 جاده زیرکوه-شهرک صنعتی، تقاطع بلوار تلاش و کوشش.
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
پمپ خلاء روتاری
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دما و رطوبت سنج
-
سانتریفیوژ
-
طیف سنج نوری
-
کوره الکتریکی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
آون
▾- آون
- اتوکلاو
- انکوباتور یخچالدار
- انکوباتور
- پمپ خلاء روتاری
- ترازوی حساس
- ترازوی دیجیتال
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دما و رطوبت سنج
- سانتریفیوژ
- طیف سنج نوری
- کوره الکتریکی
- هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون بررسی شکل ظاهری (کنترل چشمی - کنترل ظاهری)
-
اندازه گیری دمای آب
-
آزمون پیرسازی Aging حرارتی لاستیک و پلاستیک ها
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات به روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون عیار سنجی طلا و شمش طلا
-
آزمون اندازه گیری همزمان کربنات، بی کربنات و pH
-
اندازه گیری جرم پایه (گرم بر متر مربع) انواع کاغذ و مقوا
-
آزمون تعیین اثرات حرارت دهی
-
آزمون تعیین میزان مقاومت به تنش های محیطی (ESCR) 1 الی 24 ساعت
-
آزمون تعیین درصد نشست لاستیک ها Compression set (تحت تغییر فرم ثابت و دمای بالا)
-
اندازه گیری کربنات کلسیم (آهک) به روش تیتراسیون
-
خدمات انکوباتور یخچالدار CO2
-
شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی - روش فیلتراسیون
-
آزمون اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه موهر (Mohr)
-
جداسازی،نگهداری و تکثیر قارچ های عامل بیوکنترل و محرک رشد
-
اندازه گیری جرم مخصوص ظاهری خاک
-
اندازه گیری تنفس میکروبی در خاک
-
اندازه گیری تنفس میکروبی برانگیخته با سوبسترا (اندرسون و دومسچ) در خاک
-
خدمات تهیه متیل استر از روغن با روش ترانس متیلاسیون سریع در شرایط قلیایی (متانول و KOH)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون اندازه گیری کلروسدیم و کلسیم در گل روغنی Salinity
-
آزمون روش های ارزیابی چشمی اثرات گرمایش روش الف
-
آزمون تعیین درصد رطوبت در پلیمرهای جاذب
-
خدمات ایجاد اشباع آب اولیه در نمونه پلاگ و تمام مغزه
-
آنالیز سولفور خورنده روغن ترانسفورماتور
-
آزمون تعیین ثبات عایق های رطوبتی پیش ساخته در برابر گرما
-
آزمون اندازه گیری اسید و قلیای آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری دما محیط بسته
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
اندازه گیری درصد حجمی آب و رسوبات در نفت خام
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
آزمون تعیین درصد خلوص مونو اتانول آمین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین درصد خلوص اسید استیک به روش تیتراسیون حجمی
-
اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
-
اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
-
اندازه گیری گاز کربنیک آزاد به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
-
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
-
آزمون اندازه گیری افت وزنی قیر در مقابل حرارت
-
آزمون اندازه گیری میزان ذرات به روش گراویمتری (با ترازوی دقت 1.0 میلی گرم) قبل و بعد از نمونه برداری
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH مصالح ساختمانی
-
آزمون مقاومت نسبت به دما و فشار در سرامیک
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
اندازه گیری مواد فعال کاتیونی، آنیونی و غیر یونی در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین واکشیدگی و جذب آب فرآورده های خوراکی
-
آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
ارائه پودر خشک اندام های مختلف گیاهی
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات اتوکلاو
-
آنالیز تعیین میزان آب در نمونه با روش تیتراسیون
-
آنالیز تعیین درصد جامد وزنی در رنگ ها
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون تعیین میزان (درصد) رطوبت چوب
-
آزمون اندازه گیری میزان جذب آب
-
آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون تعیین درصد و میزان رطوبت بذر جنگلی، گیاهان، مرتعی و دارویی
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون تعیین متیلن بلو در کربن فعال
-
اندازه گیری pH خاک
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون اندازه گیری درصد مواد جامد رزین
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
خدمات عمل ایجاد موش (صحرایی) مدل اندومتریوز
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
▾- آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
- اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
- اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
- آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
- آزمون بررسی شکل ظاهری (کنترل چشمی - کنترل ظاهری)
- اندازه گیری دمای آب
- آزمون پیرسازی Aging حرارتی لاستیک و پلاستیک ها
- آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات به روش تیتراسیون
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
- آزمون عیار سنجی طلا و شمش طلا
- آزمون اندازه گیری همزمان کربنات، بی کربنات و pH
- اندازه گیری جرم پایه (گرم بر متر مربع) انواع کاغذ و مقوا
- آزمون تعیین اثرات حرارت دهی
- آزمون تعیین میزان مقاومت به تنش های محیطی (ESCR) 1 الی 24 ساعت
- آزمون تعیین درصد نشست لاستیک ها Compression set (تحت تغییر فرم ثابت و دمای بالا)
- اندازه گیری کربنات کلسیم (آهک) به روش تیتراسیون
- خدمات انکوباتور یخچالدار CO2
- شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی - روش فیلتراسیون
- آزمون اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
- اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه موهر (Mohr)
- جداسازی،نگهداری و تکثیر قارچ های عامل بیوکنترل و محرک رشد
- اندازه گیری جرم مخصوص ظاهری خاک
- اندازه گیری تنفس میکروبی در خاک
- اندازه گیری تنفس میکروبی برانگیخته با سوبسترا (اندرسون و دومسچ) در خاک
- خدمات تهیه متیل استر از روغن با روش ترانس متیلاسیون سریع در شرایط قلیایی (متانول و KOH)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
- اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
- آزمون اندازه گیری کلروسدیم و کلسیم در گل روغنی Salinity
- آزمون روش های ارزیابی چشمی اثرات گرمایش روش الف
- آزمون تعیین درصد رطوبت در پلیمرهای جاذب
- خدمات ایجاد اشباع آب اولیه در نمونه پلاگ و تمام مغزه
- آنالیز سولفور خورنده روغن ترانسفورماتور
- آزمون تعیین ثبات عایق های رطوبتی پیش ساخته در برابر گرما
- آزمون اندازه گیری اسید و قلیای آزاد با روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری دما محیط بسته
- آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
- اندازه گیری درصد حجمی آب و رسوبات در نفت خام
- خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
- آزمون تعیین درصد خلوص مونو اتانول آمین به روش تیتراسیون
- آزمون تعیین درصد خلوص اسید استیک به روش تیتراسیون حجمی
- اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
- اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
- اندازه گیری گاز کربنیک آزاد به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
- اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
- آزمون اندازه گیری افت وزنی قیر در مقابل حرارت
- آزمون اندازه گیری میزان ذرات به روش گراویمتری (با ترازوی دقت 1.0 میلی گرم) قبل و بعد از نمونه برداری
- آزمون اندازه گیری پی اچ pH مصالح ساختمانی
- آزمون مقاومت نسبت به دما و فشار در سرامیک
- آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
- اندازه گیری مواد فعال کاتیونی، آنیونی و غیر یونی در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش تیتراسیون
- آزمون تعیین واکشیدگی و جذب آب فرآورده های خوراکی
- آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر
- آزمون تعیین pH آب دریا
- اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
- ارائه پودر خشک اندام های مختلف گیاهی
- آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
- آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری رطوبت
- خدمات آون معمولی
- خدمات اتوکلاو
- آنالیز تعیین میزان آب در نمونه با روش تیتراسیون
- آنالیز تعیین درصد جامد وزنی در رنگ ها
- آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
- آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
- آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
- آزمون تعیین میزان (درصد) رطوبت چوب
- آزمون اندازه گیری میزان جذب آب
- آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
- آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
- اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
- آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
- آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
- آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
- آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
- آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
- اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
- اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
- اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
- اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
- آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
- آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
- حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
- آزمون تعیین درصد و میزان رطوبت بذر جنگلی، گیاهان، مرتعی و دارویی
- آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
- آزمون تعیین عدد یدی
- آزمون تعیین متیلن بلو در کربن فعال
- اندازه گیری pH خاک
- آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
- آزمون اندازه گیری درصد مواد جامد رزین
- آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
- خدمات عمل ایجاد موش (صحرایی) مدل اندومتریوز
▾