- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه تحقیقاتی جامع دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه تحقیقاتی جامع دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل
سال تاسیس : ۱۳۸۸
- وضعیت عضویت : فعال
- مازندران آمل ,
- مدیر آزمایشگاه : نویده میرزاخانی
- رابط آزمایشگاه : نویده میرزاخانی
- تلفن : ۰۱۱-۴۴۲۷۱۰۵۷ داخلی ۱۰۲
- نمابر : ۰۱۱-۴۴۲۷۱۰۵۴ داخلی ۱۰۱
- http://www.vet.ausmt.ac.ir
- e.ahmadi@ausmt.ac.ir
سازمان مرتبط :
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل
دانشکده دامپزشکی
نشانی آزمایشگاه :
مازندران، آمل، خیابان امام خمینی (ره)، آفتاب 24، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل.
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
انکوباتور شیکردار
-
انکوباتور کربن دی اکسید دار
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
بلاک گرمایشی
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
خوانش گر میکروپلیت
-
دستگاه آب دیونیزه ساز
-
دستگاه آب مقطرگیری
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه برش مقاطع نازک
-
دستگاه پردازنده بافت
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه توزیع گر پارافین
-
دستگاه سرد کننده
-
دستگاه کلنی شمار
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
دستگاه همگن ساز
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ ژربر
-
سانتریفیوژ سرعت بالا
-
سانتریفیوژ سرعت بالا
-
سانتریفیوژ میکروهماتوکریت
-
سانتریفیوژ یخچال دار
-
شیکر
-
شیکر ارلن اوربیتالی
-
شیکر ارلن اوربیتالی
-
شیکر ارلن اوربیتالی
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
فریزر
-
فریزر دمای خیلی پایین
-
کوره الکتریکی
-
منبع تغذیه
(PS) -
میکرو سانتریفیوژ
-
میکروسکوپ فلورسانس
-
میکروسکوپ معکوس
-
میکروسکوپ معکوس
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ استریو
-
نمونه بردار
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود لامینار
آون
▾- آون
- آون
- اتوکلاو
- اتوکلاو
- انکوباتور شیکردار
- انکوباتور کربن دی اکسید دار
- انکوباتور یخچالدار
- انکوباتور
- بلاک گرمایشی
- ترازوی حساس
- ترازوی دیجیتال
- حمام آب
- خوانش گر میکروپلیت
- دستگاه آب دیونیزه ساز
- دستگاه آب مقطرگیری
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه برش مقاطع نازک
- دستگاه پردازنده بافت
- دستگاه تبخیر کننده چرخان
- دستگاه توزیع گر پارافین
- دستگاه سرد کننده
- دستگاه کلنی شمار
- دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
- دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
- دستگاه همگن ساز
- سانتریفیوژ
- سانتریفیوژ
- سانتریفیوژ ژربر
- سانتریفیوژ سرعت بالا
- سانتریفیوژ سرعت بالا
- سانتریفیوژ میکروهماتوکریت
- سانتریفیوژ یخچال دار
- شیکر
- شیکر ارلن اوربیتالی
- شیکر ارلن اوربیتالی
- شیکر ارلن اوربیتالی
- شیکر گردابی
- طیف سنج نوری
- طیف سنج نوری دو پرتویی
- فریزر
- فریزر دمای خیلی پایین
- کوره الکتریکی
- منبع تغذیه
- میکرو سانتریفیوژ
- میکروسکوپ فلورسانس
- میکروسکوپ معکوس
- میکروسکوپ معکوس
- میکروسکوپ نوری
- میکروسکوپ نوری
- میکروسکوپ استریو
- نمونه بردار
- هات پلیت و همزن مغناطیسی
- هود لامینار
-
آزمون شناسایی و جداسازی انواع عوامل انگلی بیماری زا
-
آنالیز بررسی فرآیندهای زیستی در سلولهای زنده با روش Real-time PCR
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش Multiplex-PCR
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش Nested-PCR
-
خدمات آنالیز خوانشگر الایزا (میکروپلیت ریدر Microplate Reader ، میکروفتومتریک پلیت ریدر، الایزا ریدر)
-
آنالیز ژنوتایپینگ با روش Real-time PCR
-
آنالیز سنجش ایمنی زیستی و پایداری ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز سنجش میزان بیان ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی کیفی آفلاتوکسین
-
آنالیز شناسایی عوامل پاتوژن با روش Real-time PCR
-
تصویر برداری با میکروسکوپ نوری
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات آب مقطرگیری
-
خدمات برش گیری بافت
-
خدمات رنگ آمیزی گرم
-
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون درجه سختی آب
-
خدمات تهیه مایع رویی کشت های سلولی
-
آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
-
آزمون تعیین کرایس (اندیس کرایس) در انواع مواد خوراکی و کشاورزی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون سنجش سوپر اکسید دیسموتاز در اریتروسیت (SOD RBC) در نمونه های زیستی
-
خدمات رنگ آمیزی هماتوکسیلین-آئوزین (H&E)
-
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
-
تهیه اسلاید از اسپور
-
خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری
-
آزمون اندازه گیری روند رشد باکتری
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون استخراج، بررسی خلوص و غلطت اسیدهای نوکلئیک
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش ARMS-PCR
-
آنالیز کمی ژن ها (relative and absolute) با Real-Time PCR و آنالیز داده های آن
-
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آنالیز شناسایی باکتری های بی هوازی اختیاری (آنتی باکتریال) (facultative anaerobe) microaerophilic
-
آزمون آنتی بیوگرام (آنتی باکتریال) تعیین قطر هاله عدم رشد – آزمون دیسک دیفیوژن (Disk diffusion) Inhibition Zone
-
آنالیز شناسایی (آنتی باکتریال) بیو فیلم ها Biofilm
-
خدمات کشت سلولی
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
خدمات کشت سویه های E-Coli
-
آزمون اندازه گیری پروتئین (کل) در نمونه های زیستی با خوانشگر الایزا (میکروپلیت)
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
-
آماده سازی و استخراج DNA از ژلاتین و فرآورده های حاوی آن
-
آنالیز جنس و گونه باکتری های پروبیوتیک و غیر بیماریزا با PCR
-
انواع خدمات تزریق یا خون گیری یا گاواژ حیوانات آزمایشگاهی (آبزیان، موش، موش صحرایی، رت، خوکچه خرگوش، ...)
-
خدمات نمونه برداری و بافت برداری از اعضا و بافت های (غیر از مغز و نخاع) حیوانات آزمایشگاهی
-
خدمات بن ماری شیکردار
-
آزمون بررسی میزان پراکسیداسیون لیپید (MDA) با خوانشگر الایزا
-
خدمات رنگ آمیزی تری کروم ماسون Trichrome Stains (Masson)
-
خدمات رنگ آمیزی PAS (رنگ آمیزی اختصاصی گلیکوژن)
-
آنالیز تغییرات مربوط به آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز GPX در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون ...)
-
آزمون سنجش آنزیم سوپراکسید دیسموتاز SOD در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون)
-
آزمون سنجش گلوتاتیون احیا GSH در نمونه های زیستی (بافت، خون، سرم ...)
-
آنالیز سنجش نیتریک اکساید NO در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آزمون سنجش میزان فنول تام (TP) در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون)
-
آنالیز سنجش میزان گلوتاتیون اکسید شده (GSSG) در نمونه های زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آنالیز سنجش میزان تیول تام (TT) در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون)
-
آنالیز سنجش میلوپراکسیداز MPO در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آزمون فعالیت ضد میکروبی ماده مورد نظر علیه باکتری ها با اندازه گیری غلظت مهاری سهمی FIC
-
آزمون فعالیت ضد میکروبی ماده مورد نظر علیه باکتری ها با روش Checkerboard Assay
-
آنالیز میزان فعالیت پروتئولیتیک باکتری ها
-
آنالیز میزان فعالیت لیپولیتیک باکتری ها
-
آزمون اندازه گیری میزان تولید دی استیل توسط باکتری ها در محصولات تخمیری لبنی (فرآورده های شیری)
-
آنالیز تولید آمین های بیوژن توسط باکتری ها
-
آزمون میزان تولید پراکسید هیدروژن توسط باکتری ها
-
خدمات تفریق انواع نشاسته (اشکال مختلف) در غلات و حبوبات
-
آزمون عدد یدی روغن های خوراکی (میزان اسیدهای چرب غیر اشباع) به روش هانوس
-
خدمات تهیه اسکلت خشک، بصورت اسکلت سوار شده و یا نمونه های استخوانی مجزا حیوانات
-
خدمات رنگ آمیزی و شفاف سازی استخوان (رنگ آمیزی Diaphonized) با روش شیمیایی
-
خدمات تهیه نمونه های خشک نشان دهنده ارتباط استخوان با سایر ساختارهای بدن
-
خدمات رنگ آمیزی مقاطع ضخیم مغز جهت نمایش بخش خاکستری و سفید مغز
-
خدمات تهیه نمای کلی سیستم عصبی
-
آنالیز خواص ضد میکروبی انواع ترکیبات
-
خدمات تهیه انواع اسلایدهای قارچ شناسی
-
آنالیز اندازه گیری مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول ...) به روش الایزا
-
آزمون جداسازی و شناسایی انواع قارچ ها
-
آزمون کشت، جداسازی و تشخیص انواع باکتری های بیماری زا و غیر بیماری زا
-
آزمون اندازه گیری چربی آزاد در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری چربی تام در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری وضعیت تام اکسیدانی (TOS)
-
آنالیز سنجش فعالیت کاتالاز (CAT) در نمونه های زیستی با خوانشگر الایزا
-
خدمات پردازش بافت به همراه قالب گیری و تهیه مقطع و رنگ آمیزی به روش H&E
-
خدمات پردازش بافت به همراه قالب گیری پارافینی
آزمون شناسایی و جداسازی انواع عوامل انگلی بیماری زا
▾- آزمون شناسایی و جداسازی انواع عوامل انگلی بیماری زا
- آنالیز بررسی فرآیندهای زیستی در سلولهای زنده با روش Real-time PCR
- آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش Multiplex-PCR
- آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش Nested-PCR
- خدمات آنالیز خوانشگر الایزا (میکروپلیت ریدر Microplate Reader ، میکروفتومتریک پلیت ریدر، الایزا ریدر)
- آنالیز ژنوتایپینگ با روش Real-time PCR
- آنالیز سنجش ایمنی زیستی و پایداری ژن با روش Real-time PCR
- آنالیز سنجش میزان بیان ژن با روش Real-time PCR
- آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
- آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
- آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
- آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
- آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
- آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
- آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
- آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
- آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
- آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
- آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
- آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
- آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
- آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
- آنالیز شناسایی کیفی آفلاتوکسین
- آنالیز شناسایی عوامل پاتوژن با روش Real-time PCR
- تصویر برداری با میکروسکوپ نوری
- آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
- آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
- خدمات انکوباتور
- خدمات انکوباتور شیکردار
- خدمات آب مقطرگیری
- خدمات برش گیری بافت
- خدمات رنگ آمیزی گرم
- آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
- آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
- آزمون اندازه گیری پی اچ pH
- آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
- آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری رطوبت
- آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
- آزمون درجه سختی آب
- خدمات تهیه مایع رویی کشت های سلولی
- آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
- آزمون کامل(شیمیایی) عسل
- اندازه گیری قند در مواد غذایی
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
- اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
- آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
- اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
- آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
- اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
- آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
- آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
- آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
- آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
- آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
- آزمون تعیین کرایس (اندیس کرایس) در انواع مواد خوراکی و کشاورزی
- آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
- آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
- آزمون سنجش سوپر اکسید دیسموتاز در اریتروسیت (SOD RBC) در نمونه های زیستی
- خدمات رنگ آمیزی هماتوکسیلین-آئوزین (H&E)
- بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
- تهیه اسلاید از اسپور
- خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری
- آزمون اندازه گیری روند رشد باکتری
- آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
- آزمون استخراج، بررسی خلوص و غلطت اسیدهای نوکلئیک
- آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش ARMS-PCR
- آنالیز کمی ژن ها (relative and absolute) با Real-Time PCR و آنالیز داده های آن
- خدمات کشت افتراقی باکتری ها
- خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
- آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
- آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
- آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
- آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
- آزمون شمارش کلی فرم
- آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
- آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
- آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
- آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
- آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
- آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
- آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
- آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
- آنالیز شناسایی باکتری های بی هوازی اختیاری (آنتی باکتریال) (facultative anaerobe) microaerophilic
- آزمون آنتی بیوگرام (آنتی باکتریال) تعیین قطر هاله عدم رشد – آزمون دیسک دیفیوژن (Disk diffusion) Inhibition Zone
- آنالیز شناسایی (آنتی باکتریال) بیو فیلم ها Biofilm
- خدمات کشت سلولی
- آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
- آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
- خدمات کشت سویه های E-Coli
- آزمون اندازه گیری پروتئین (کل) در نمونه های زیستی با خوانشگر الایزا (میکروپلیت)
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
- آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
- آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
- آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
- آماده سازی و استخراج DNA از ژلاتین و فرآورده های حاوی آن
- آنالیز جنس و گونه باکتری های پروبیوتیک و غیر بیماریزا با PCR
- انواع خدمات تزریق یا خون گیری یا گاواژ حیوانات آزمایشگاهی (آبزیان، موش، موش صحرایی، رت، خوکچه خرگوش، ...)
- خدمات نمونه برداری و بافت برداری از اعضا و بافت های (غیر از مغز و نخاع) حیوانات آزمایشگاهی
- خدمات بن ماری شیکردار
- آزمون بررسی میزان پراکسیداسیون لیپید (MDA) با خوانشگر الایزا
- خدمات رنگ آمیزی تری کروم ماسون Trichrome Stains (Masson)
- خدمات رنگ آمیزی PAS (رنگ آمیزی اختصاصی گلیکوژن)
- آنالیز تغییرات مربوط به آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز GPX در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون ...)
- آزمون سنجش آنزیم سوپراکسید دیسموتاز SOD در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون)
- آزمون سنجش گلوتاتیون احیا GSH در نمونه های زیستی (بافت، خون، سرم ...)
- آنالیز سنجش نیتریک اکساید NO در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون ...)
- آزمون سنجش میزان فنول تام (TP) در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون)
- آنالیز سنجش میزان گلوتاتیون اکسید شده (GSSG) در نمونه های زیستی (بافت، سرم و خون ...)
- آنالیز سنجش میزان تیول تام (TT) در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون)
- آنالیز سنجش میلوپراکسیداز MPO در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون ...)
- آزمون فعالیت ضد میکروبی ماده مورد نظر علیه باکتری ها با اندازه گیری غلظت مهاری سهمی FIC
- آزمون فعالیت ضد میکروبی ماده مورد نظر علیه باکتری ها با روش Checkerboard Assay
- آنالیز میزان فعالیت پروتئولیتیک باکتری ها
- آنالیز میزان فعالیت لیپولیتیک باکتری ها
- آزمون اندازه گیری میزان تولید دی استیل توسط باکتری ها در محصولات تخمیری لبنی (فرآورده های شیری)
- آنالیز تولید آمین های بیوژن توسط باکتری ها
- آزمون میزان تولید پراکسید هیدروژن توسط باکتری ها
- خدمات تفریق انواع نشاسته (اشکال مختلف) در غلات و حبوبات
- آزمون عدد یدی روغن های خوراکی (میزان اسیدهای چرب غیر اشباع) به روش هانوس
- خدمات تهیه اسکلت خشک، بصورت اسکلت سوار شده و یا نمونه های استخوانی مجزا حیوانات
- خدمات رنگ آمیزی و شفاف سازی استخوان (رنگ آمیزی Diaphonized) با روش شیمیایی
- خدمات تهیه نمونه های خشک نشان دهنده ارتباط استخوان با سایر ساختارهای بدن
- خدمات رنگ آمیزی مقاطع ضخیم مغز جهت نمایش بخش خاکستری و سفید مغز
- خدمات تهیه نمای کلی سیستم عصبی
- آنالیز خواص ضد میکروبی انواع ترکیبات
- خدمات تهیه انواع اسلایدهای قارچ شناسی
- آنالیز اندازه گیری مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول ...) به روش الایزا
- آزمون جداسازی و شناسایی انواع قارچ ها
- آزمون کشت، جداسازی و تشخیص انواع باکتری های بیماری زا و غیر بیماری زا
- آزمون اندازه گیری چربی آزاد در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری چربی تام در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری وضعیت تام اکسیدانی (TOS)
- آنالیز سنجش فعالیت کاتالاز (CAT) در نمونه های زیستی با خوانشگر الایزا
- خدمات پردازش بافت به همراه قالب گیری و تهیه مقطع و رنگ آمیزی به روش H&E
- خدمات پردازش بافت به همراه قالب گیری پارافینی
▾