- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شعبه تهران شرکت توسعه کشت دانه های روغنی مرکز تحقیقات کاربردی و تولید بذر (تکاتو)
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شعبه تهران شرکت توسعه کشت دانه های روغنی مرکز تحقیقات کاربردی و تولید بذر (تکاتو)
سال تاسیس : ۱۳۴۵
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : سارا نانوازاده
- رابط آزمایشگاه : سارا نانوازاده
- تلفن : ۰۲۱-۸۸۸۲۲۰۲۴
- نمابر : ۰۲۱-۸۸۸۲۲۰۲۴
- www.ordc.ir
- oillab.ordc@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت توسعه کشت دانه های روغنی مرکز تحقیقات کاربردی و تولید بذر (تکاتو)-شعبه تهران
زمینه های تخصصی :
روغن ها و چربی های خوراکی دانه های روغنی و کنجاله ان تقلبات روغن ها و لبنیات فلزات سنگیننشانی آزمایشگاه :
تهران، خیابان قائم مقام فراهانی پایین تر از مطهری نبش کوچه 22 پلاک 130 طبقه سوم
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
ترازوی حساس
-
تیتراتور
-
حمام آب
-
دستگاه آب دیونیزه ساز
-
دستگاه آب مقطرگیری
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها
(Rancimat) -
شیکر گردابی
-
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کوره الکتریکی مافلی
ترازوی حساس
▾- ترازوی حساس
- تیتراتور
- حمام آب
- دستگاه آب دیونیزه ساز
- دستگاه آب مقطرگیری
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
- دستگاه تبخیر کننده چرخان
- دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها
- شیکر گردابی
- طیف سنج نوری
- طیف سنج نوری
- کروماتوگراف گازی
- کروماتوگراف گازی
- کوره الکتریکی مافلی
-
آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
-
آنالیز هیدروکربن های آروماتیک 8 کربنه با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون تعیین پایداری اکسیداسیون روغن های توربین بخار با ظرف تحت فشار در حال چرخش
-
اندازه گیری استیگما استادی ان در روغن زیتون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
-
اندازه گیری بنزن در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش AOM
-
اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش رنسیمت
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
تعیین کیفی و کمی هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقه ای
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون تعیین میزان ارسنیک در مواد غذایی
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی مواد خوراکی
-
تعیین نقطه انجماد
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
-
خدمات تهیه متیل استر از روغن با روش ترانس متیلاسیون سریع در شرایط قلیایی (متانول و KOH)
-
اندازه گیری سدیم محلول در آب، پساب، خاک، گیاهان
-
اندازه گیری پتاسیم- گیاه
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
اندازه گیری فنل تام
-
آنالیز اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدان BHT
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
-
آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
آزمون اندازه گیری اتانول در مواد خوراکی مانند کفیر و گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری متانول در گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان و خلوص متانول با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
-
آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
-
آزمون اندازه گیری اسیدهای چرب و استر در گلیسیرین با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی اسید استئاریک
-
آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر مواد اولیه دارویی و گیاهان دارویی
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
▾- آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
- آنالیز هیدروکربن های آروماتیک 8 کربنه با روش کروماتوگرافی گازی GC
- آزمون تعیین پایداری اکسیداسیون روغن های توربین بخار با ظرف تحت فشار در حال چرخش
- اندازه گیری استیگما استادی ان در روغن زیتون
- آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
- آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
- آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
- اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
- اندازه گیری بنزن در روغن خام آفتابگردان
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
- اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
- اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش AOM
- اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش رنسیمت
- آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
- آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
- آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
- آزمون کامل(شیمیایی) عسل
- اندازه گیری قند در مواد غذایی
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
- اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
- آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
- اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
- آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
- تعیین کیفی و کمی هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقه ای
- آزمون تعیین عدد یدی
- آزمون تعیین میزان ارسنیک در مواد غذایی
- استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
- آزمون های فیزیک و شیمیایی مواد خوراکی
- تعیین نقطه انجماد
- آزمون تعیین اندیس اسیدی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
- آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی در کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
- خدمات تهیه متیل استر از روغن با روش ترانس متیلاسیون سریع در شرایط قلیایی (متانول و KOH)
- اندازه گیری سدیم محلول در آب، پساب، خاک، گیاهان
- اندازه گیری پتاسیم- گیاه
- اندازه گیری پتاسیم-آب
- اندازه گیری فنل تام
- آنالیز اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدان BHT
- آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
- آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
- آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
- آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
- آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
- آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
- آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
- آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
- آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
- آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
- آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
- آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
- اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
- اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
- اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
- آزمون اندازه گیری اتانول در مواد خوراکی مانند کفیر و گلاب با GC
- آزمون اندازه گیری متانول در گلاب با GC
- آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
- آزمون اندازه گیری میزان و خلوص متانول با روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC
- آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
- آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
- آزمون اندازه گیری اسیدهای چرب و استر در گلیسیرین با کروماتوگراف گازی GC
- آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
- آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
- آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
- آزمون اندازه گیری عدد اسیدی اسید استئاریک
- آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
- آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری خاکستر مواد اولیه دارویی و گیاهان دارویی
- اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
- اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
- اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
- اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
- آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
- خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
- خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
- خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
▾