- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت مهر زیست پژوهان آمارد
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت مهر زیست پژوهان آمارد
سال تاسیس : ۱۳۹۵
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- مازندران آمل ,
- مدیر آزمایشگاه : محمد رضا ذاکری مهر
- رابط آزمایشگاه : محمد رضا ذاکری مهر
- تلفن : ۰۱۱-۴۳۲۳۴۹۱۱
- www.mehrzistpajohan.ir
- mehrzistpajohan@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت مهر زیست پژوهان آمارد
زمینه های تخصصی :
صنایع غذایی- میکروبیولوژی و دیگر گرایش های مختلف زیست شناسی- گیاهان دارویی، کشاورزی، فیتوشیمینشانی آزمایشگاه :
استان مازندران، آمل، خیابان امام رضا (ع)، رضوان 40، جنب پاساژ نوری. تلفن های تماس: 09119217962 و 09368558816 و 01143234911
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
طیف سنج نوری
-
نمونه بردار
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون الکترومتریک
-
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
-
آزمون های بررسی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
اندازه گیری فعالیت ضد باکتریی بر روی سطوح پلاستیکی و سایر سطوح نامتخلخل
-
خدمات میکروب زدایی مخزن سوخت هوایی
-
آنالیز زیست کش ها برای آلک (جلبک)
-
آنالیز زیست کش ها برای قارچ آسپرژیلوس نگرا
-
آنالیز زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتری هوازی هتروتروف
-
آزمون شمارش باکتری بوسیله لام مخصوص شمارش
-
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب )
-
آنالیز کلی فرم a با روش اسپکتروفوتومتری
-
آنالیز تعیین درصد وزنی مواد جامد
-
آنالیز زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتری های بی هوازی (SRB)
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پارامترهای میکروبیولوژی در نمونه های جامد، محلول، هوا (کلیفرم ها، باکتری ها، هتروتروف، تخم انگل و...)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پکتین در انواع مربا
-
اندازه گیری پیپرین در پودر فلفل سیاه
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کربن و گوگرد به روش آنالیز شیمیایی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم سوپر اکسید دسموتاز در بافت گیاهی
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم کاتالاز در نمونه
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
اندازهگیری اسکوربات (کل- احیاء- اکسید)
-
اندازهگیری پروتئین محلول به روش اسپکتروفوتومتری
-
اندازهگیری غلظت H2O2
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون استریل بودن (سترونی) Strility Test
-
آزمون اسيديته کل اشباع
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون بازدارنده میکروبی در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با روش میزان احیاء کنندگی آهن (روش FRAP)
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی بروسلا
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری های آب
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز انواع و میزان آنزیم ها
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در دارو به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در مواد خوراکی و نوشیدنی به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز تعیین پراکسیداسیون لیپیدی در سلول با روش TBA Value
-
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
-
آنالیز تعیین درصد جامد وزنی در رنگ ها
-
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
-
آنالیز تعیین عدد اسیدی و بازی مایعات و فرآورده های نفتی به روش تیتراسیون
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
-
آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان آب در نمونه با روش تیتراسیون
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز زیست تخریب پذیری مواد در آب
-
آنالیز زیست تخریب پذیری مواد در خاک
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آنالیز شناسایی تنوع باکتری های تشکیل دهنده کلنی در ریشه گیاهان
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری تیو باسیلیوس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در محصولات خوردگی
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در محصولات خوردگی
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي توليد كننده اسيد در محصولات خوردگي
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي هتروتروف هوازي در محصولات خوردگي
-
آنالیز کیفی و کمی و بیومس بنتوزهای دریایی
-
آنالیز مقاومت پوشش ویژه مخازن سوخت هوایی در برابر باکتری SRB
-
آنالیز شناسایی مواد و عناصر و تهیه طیف نوری با طیفسنج نوری
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
بررسی و تعیین خواص ضد قارچی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات تفکیک و جداسازی ترکیبات و محلول های زیستی (ژنتیکی، پروتینی، ...)
-
خدمات تکثیر قارچ های مایکوریزا
-
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
-
خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
آنالیز شمارش کلی/ تفریقی گلبول
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون بررسی مشخصات رشد سلول
-
خدمات تهیه مایع رویی کشت های سلولی
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
خدمات تهیه لام میتوزی و ترسیم کاریوتایپ
-
تهیه لام میوزی و بررسی رفتار های کروموزوم
-
آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
-
ارائه پودر خشک اندام های مختلف گیاهی
-
تولید بایومس (زیست توده) برای هر گونه آنالیز
-
آنالیز قند دیواره باکتری ها
-
آنالیز دیواره سلولی باکتری ها
-
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
-
شناسایی کامل فنوتیپی میکروارگانیسم ها
-
جدا سازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه ای محیطی و زیستی
-
آنالیز غربال گری سویه های میکروبی با توانمدی تولید آنزیم های بیولوژیک
-
آنالیز بررسی اثر سلامت بخشی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
خدمات مطالعه بیوانفورماتیک میکروبی با استفاده از نرم افزار
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
تعیین میزان کلروفیل a در آب
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری ها (سیانوفیت) در آب
-
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتر ساکازاکی
-
آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس
-
آزمون شمارش باکتری ریزوبیوم
-
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز تعیین اسیدیته و قلیائیت در شوینده ها، پاک کننده ها و لوازم آرایشی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
-
آزمون تعیین میزان استری در مایعات خوراکی
-
آزمون تعیین میزان لاکتوز در مواد خوراکی
-
آزمون تعیین میزان قند احیا در صنایع آرایش و بهداشتی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون اسیدهای چرب آزاد در مواد آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمونهای اندازه گیری شیمیایی انواع سس ( سس مایونز- سس سالاد- سس گوجه فرنگی)
-
نمونه برداری از عوامل بیولوژیک و زیستی
-
خدمات تهیه نمونه تلقیح باکتری
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی پساب بهداشتی
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
آزمون تعیین اندیس هیدروکسیل
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
آزمون اندازه گیری آنتوسیانین تام
-
آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری ساپونین یا ساپونین تام
-
اندازه گیری سنوزوئید یا سنوزوئید تام
-
آنالیز کربوهیدارت ها بر اساس اینولین
-
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
آزمون بیولوژی در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
-
آزمون شناسایی باسیلوس استئارو ترموفیلوس و باسیلوس آتروفئوس در پسماندهای بیمارستانی
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمون استاندارد لام
-
اندازه گیری مالون دی آلدهید (MDA) در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر در گیاهان
-
اندازه گیری وزن تر و خشک گیاه و خاک (اندازه گیری عملکرد)
-
اندازه گیری تنفس میکروبی در خاک
-
جداسازی،نگهداری و تکثیر قارچ های عامل بیوکنترل و محرک رشد
-
اندازه گیری فنل تام
-
آزمون اندازه گیری فلانوئید به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدان BHT
-
شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی - روش فیلتراسیون
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی (آنتی باکتریال) به روش تعیین CFU
-
خدمات آماده سازی نمونه آب
-
آزمون های بیوشیمیایی برای شناسایی باکتری
-
خدمات یکسان سازی جمعیت باکتری
-
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
خدمات Efflux Pump Study
-
آنالیز بررسی سمیت سلولی با روش Biofilm assay
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و خمیر لینتر
-
آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی
-
خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
-
خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
-
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون تعیین pH اولیه و بعد از کارکرد روغن هیدرولیک
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
-
آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون هوارد سل
-
آزمون انتشار در ژل
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات مس به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات آهن به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص آسپارتام با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص سدیم کربوکسی متیل سلولز درصد سدیم با روش تیتراسیون
-
آزمون استاندارد تعیین فعالیت عوامل آنتی باکتریال گنجانده شده در مواد پلیمری و کفپوش (سطوح آنتی باکتریال) Agar Slurry
-
آنالیز شناسایی باکتری های بی هوازی اختیاری (آنتی باکتریال) (facultative anaerobe) microaerophilic
-
آزمون آنتی بیوگرام (آنتی باکتریال) تعیین قطر هاله عدم رشد – آزمون دیسک دیفیوژن (Disk diffusion) Inhibition Zone
-
آنالیز شناسایی (آنتی باکتریال) بیو فیلم ها Biofilm
-
آزمون استاندارد کمی آنتی باکتریال تعیین فعالیت عوامل آنتی باکتریال گنجانده شده در منسوجات
-
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی برای منسوجات به روش کیفی (تعیین قطر هاله عدم رشد یا دیسک دیفیوژن)
-
آزمون آنتی باکتریال شامل استخراج عصاره گیاهان دارویی و اندازه گیری کیفی فعالیت آنتی باکتریال هر محلول یا ماده با روش انتشار اگار یا تعیین قطر هاله عدم رشد یا دیسک دیفیوژن
-
خدمات آمادهسازی و نگهداری نمونههای عمومی و غیر حساس برای آنالیز میکرو سی تی Micro-CT
-
خدمات آمادهسازی و نگهداری نمونههای خاص و حساس برای آنالیز میکرو سی تی Micro-CT
-
آزمون های استاندارد میکروبی زعفران ( شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
خدمات کشت سویه های E-Coli
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون تعیین درصد آب گلایز در آبزیان
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آزمون چسبندگی سلول
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) پنبه (پنبه هیدروفیل)
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) باند و گاز
-
آنالیز اسید آمینه گیاهان یا مواد خوراکی با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
-
اندازه گیری فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در خاک با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری فعالیت آنزیم آریل سولفاتاز در خاک با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری طول و عرض پارچه مطابق استاندارد ملی ISIRI9528
-
آزمون میکروبیولوژی کرم و لوسیون ها بر اساس استاندارد ملی ISIRI3978
-
آزمون بررسی عملکرد و اثر ضد عفونی کنندگی مواد شوینده دست