- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین
سال تاسیس : ۱۳۹۸
- وضعیت عضویت : توانمند
- قزوین قزوین ,
- مدیر آزمایشگاه : حمید شهبازمحمدی
- رابط آزمایشگاه : عارفه کشاورز گرامی
- تلفن : ۰۲۸-۳۳۶۵۱۲۵۵
- http://rcl.qums.ac.ir
- Rcl.qums@gmail.com
سازمان مرتبط :
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین
زمینه های تخصصی :
تکنیک های مولکولی ، سلولی، الایزا، فلوسایتومتری برگزاری کارگاههای آموزشینشانی آزمایشگاه :
قزوین، پونک، بلوارنخبگان، امیرکبیر 12،کلینیک محمدزاده، طبقه دوم، کدپستی: 3414797189
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه همکار
-
آون
-
الکتروفورز
-
انکوباتور کربن دی اکسید دار
-
انکوباتور
-
بلاک گرمایشی
-
پیپت پرکن شارژی
-
ترازوی حساس
-
خوانش گر میکروپلیت
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه توالی یاب
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه شستشو دهنده الایزا
-
دستگاه شمارش و بررسی ذرات میکروسکوپی (فلوسایتومتر)
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
سانتریفیوژ یخچال دار
-
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
فریزر دمای خیلی پایین
-
منبع تغذیه بدون وقفه
-
میکرو سانتریفیوژ
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
آنالیز بررسی سمیت سلولی با روش (MTT)
-
خدمات انجماد اسپرم
-
خدمات انجماد و نگهداری بافت تخمدان
-
خدمات تامین مخزن نیتروژن
-
خدمات ثبت و نگهداری تصویر ژلها
-
خدمات جداسازی و رسوب گذاری میکرو تیوپ با دستگاه سانتریفیوژ
-
خدمات فریزر دمای خیلی پایین
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات گرمخانه گذاری در دماهای مختلف
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن لرزان
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات همگن کردن نمونه با همگن ساز مافوق صوت (فراصوت) Ultrasonic Homogenizer
-
آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
خدمات تیمار سلولها (Treat) با استفاده از غلظتهای بدست آمده باروش MTT و ذخیره سازی آنها برای استخراج پروتئین توسط RT-PCR
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/000001 گرم (6 رقم اعشار)
-
آنالیز آپوپتوز یا مرگ (خودکشی) برنامهریزیشده سلول (Apoptosis) با تکنیک تانل (کیت ROCHE)
-
آزمون استخراج، بررسی خلوص و غلطت اسیدهای نوکلئیک
-
خدمات سنتز cDNA
-
آنالیز تعیین ساختار ژنتیکی (ژنوتایپینگ) و بررسی بیان ژن با روش ARMS-PCR
-
آزمون های مجتمع RT-PRC, RFLP-PCR, ARMS-PCR با ایستگاه کاری واکنش زنجیره ای پلیمراز
-
آنالیز کمی ژن ها (relative and absolute) با Real-Time PCR و آنالیز داده های آن
-
آنالیز ژنوتایپینگ با Real-Time PCR به روش HRM
-
آنالیز متیلاسیون ژن ها با Real-Time PCR به روش های MSP و HRM
-
خدمات کشت سلولی
-
آزمون اندازه گیری مارکرها و آپوپتوز یا مرگ (خودکشی) برنامهریزیشده سلول (Apoptosis) با فلوسایتومتر
-
خدمات فریز سلول ها (بانک سلول)
-
آنالیز سنجش نیتریک اکساید NO در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
-
آنالیز تشخیص مولکولی سویه های قارچی (بالینی، محیطی ...) با روش PCR
-
آماده سازی و استخراج DNA از بافت های انسان
-
آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
-
آنالیز کیفی و تقلبات ادویه جات و چاشنی ها با روش مولکولی PCR یا RT-PCR
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه گیاهی و خوراکی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه و بافت انسانی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
-
آنالیز کمی و کیفی DNA استخراج شده به روش الکتروفورز ژل آگارز (Agarose gel electrophoresis)
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
-
آنالیز اندازه گیری درصد گوشت در گوشت چرخ کرده و فرآورده های گوشتی با روش مولکولی PCR
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه بافت انسانی
-
آنالیز افزایش یا کاهش بیان ژن با روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR)
-
آزمون اندازه گیری میزان غلظت و خلوص DNA، RNA و پروتئین با نانودراپ
-
آنالیز پژوهشی تشخیص جهش و سرطان ها با روش تعیین توالی های کروموزومی انسان در سلولهای هیبریدی
-
خدمات جداسازی مولکول های باردار مثل RNA و DNA
-
آنالیز توالی یابی، تشخیص انواع جهش های ژنتیکی، وضعیت ژنتیکی، کلونینگ با دستگاه سنجشگر ژن
-
آنالیز اندازه گیری و جداسازی پروتئین ها با الکتروفورز یک بعدی با روش (IEF)
-
آزمون تعیین ضریب شکست روغن
-
آنالیز تعیین ضریب شکست و پراکندگی شکست در مایعات هیدروکربنی، نفت و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ بعد از اکسیداسیون پراکسید هیدروژن و جوشش
-
آزمون تعیین استحکام کششی الیاف
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون الکترومتریک
-
آنالیز تعیین چگالی واقعی ذرات خاک
-
اندازه گیری pH خاک
-
آزمون های کیفی و تعیین ویژگی های استاندارد بتن آماده
-
آزمون های ویژگی و کیفیت سنگدانه (مصالح بتن، شن و ماسه)
-
آزمون های کیفی و تعیین ویژگی های مواد افزودنی شیمیایی بتن
-
آزمون تعیین وزن مخصوص روغن های غیر خوراکی
-
آنالیز ویسکوزیته (گرانروی)مطلق با ویسکومتر چرخشی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری تخلخل به روش ارشمیدوس
-
آزمون اندازه گیری تغییرات ویسکوزیته(گرانروی) با تغییر تنش برشی، زمان و...
-
آزمون اندازه گیری جذب به روش ارشمیدوس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
-
اندازه گیری چگالی به روش ارشمیدوس
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
اندازه گیری رطوبت بلوک گچی با سنجشگر رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
-
اندازه گیری ضریب شکست، نمایه شکست و اندیس رفراکسیون در انواع روغن خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
اندازه گیری عدد پولسنگ در انواع روغن و کره
-
آزمون شیمیایی اندازه گیری عدد ریشر - مایسل در انواع روغن و کره
-
آزمون اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد (درصد جرمی) بر اساس ماده خشک در زعفران
-
آزمون اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کدورت در ماء الشعیر و سایر نوشدینی ها
-
آزمون اندازه گیری درصد مواد خنثی شونده (TNV) خاک به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری میزان پایداری در مقابل اتانول در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
اندازه گیری میزان پتاسیم خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان پلاریزاسیون در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم خاک یا کود با نورسنج شعله ای
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در آب، خاک و سنگدانه
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان قند کل و محلول موجود در گیاهان
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
اندازه گیری میزان هدایت الکتریکی محلول ها جهت محاسبه غلظت یونی
-
اندازه گیری میزان نفوذپذیری قیر و مواد قیری
-
اندازه گیری نقطه انجماد در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه دود در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه ذوب در انواع روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازه گیری میزان جذب آب
-
آزمون اندازه گیری رسانایی الکتریکی آب
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون تعیین پارامتر استحکام و نرمی آسفالت با چکش مارشال
-
آزمون تعیین ضریب شکست محلول ها
-
آزمون تعیین قطر ذرات خاك با الك
-
آزمون تعیین مقاومت پلاریزاسیون خاک
-
آزمون تعیین مقاومت ویژه خاک
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آبی
-
آزمون تعیین میزان نفوذپذیری (درصد تخلخل) خاک
-
آزمون تعیین هدایت الکتریکی محلول ها با مقاومت سنج
-
آزمون چگالی حقیقی خاک
-
آزمون چگالی ظاهری خاک
-
آزمون ذوب و انجماد بتن و مصالح ساختمانی
-
آزمون گیج پولکی سنگدانه
-
آزمون گیج سوزنی سنگدانه
-
آزمون مقاومت سایشی لس آنجلس مصالح ساختمانی
-
آزمون تعیین میزان مقاومت فشاری مصالح یا سیمان
-
آزمون مقاومت کششی مصالح
-
آزمون های تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب و پساب (TH, EC, TDS, Cl, Alc, pH, salt DO ,فسفات)
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های کیفی و تعیین مشخصات خاک
-
آزمون هماتوکریت
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در دارو به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در مواد خوراکی و نوشیدنی به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز بررسی رفتار رئولوژی مواد
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین چقرمگی قیر
-
آزمون اندازه گیری چگالی انواع بلوک های بتن و بلوک های سیمانی باربر و غیرباربر
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز سنجش درصد هوای بتن، بتن تازه و ملات سیمان
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز شناسایی فلزات با شعله سنج
-
آنالیز شیمیایی و تعيين پارامترهاي شيميايي خاك
-
آنالیز کاساگراند (روانی خاک) برای تعیین خاصیت پلاستیسیته و شاخص خمیری خاک
-
آنالیز کمی اندازه گیری اکسین در گیاهان و جانوران
-
آنالیز میزان درجه نفوذ در قیرها
-
آنالیز میزان کدورت نمونه با کدورت سنج
-
آزمون تعیین نقطه نرمی در قیرها
-
آنالیز و شناسایی عناصر در خوراک و فرآورده های دامی و کشاورزی با نورسنج شعله ای
-
آنالیز و شناسایی عناصر در دارو و فرآورده های دارویی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در سیالات زیستی، آب و پساب، خاک، مواد معدنی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در مواد خوراکی (غذایی) و کشاورزی با شعله سنج
-
آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیزهای آزمون ذوب و انجماد روغن روغن های خوراکی
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن اسیدها
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات استخراج و عصاره گیری توسط استخراج گر سوکسله Soxhlet
-
خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت (حمام فراصوت)
-
خدمات التراسونیک و هموژنایزر
-
خدمات انجام آزمایشهای مربوط به خاکهای راهسازی و بهینه سازی ترکیب آنها
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور CO2 دار (کربن دی اکسید دار)
-
خدمات انکوباتور خشک کننده
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات انکوباتور مجهز به خنک کننده و سردکننده
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات آسیاب دورانی ساچمه ای
-
خدمات آسیاب دورانی ساچمه ای (نیمه صنعتی )
-
خدمات آسیاب سیاره ای
-
خدمات آسیاب مخلوط کن (آسیاب بلوطی)
-
آزمون های ویژگی مکانیکی (خمش، کشش، سختی، فشار، ضربه، چسبندگی، مقاومت) برای چوب و فرآورده های چوبی
-
خدمات تغلیظ نمونه های محلول، تبخیر حلال و انجام واکنش های شیمیایی که نیاز به گرمادهی غیر مستقیم دارند با بن ماری
-
خدمات حمام آب
-
خدمات خشک کن
-
خدمات خشک کن پاششی - افشانه ای (اسپری درایر)
-
خدمات خشک کن انجمادی (سرمایشی)
-
خدمات خشک کردن با خشک کن پاششی
-
خدمات پمپ خلاء
-
خدمات دانه بندی خاک به روش پیپت
-
خدمات دانه بندی خاک به روش هیدرومتری
-
خدمات دستگاه سه محوری خود کنترل کننده
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
خدمات سانتریفیوژ دور بالا (سرعت بالا)
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
-
خدمات عصاره گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات عملیات گرمایی (عملیات حرارتی) کوره برقی (نیمه هادیها، سرامیک ها، ....)
-
خدمات فرمانتور (راکتور زیستی)
-
خدمات فریز درایر
-
خدمات فریزر دمای پایین
-
خدمات فریزر دمای خیلی پایین
-
خدمات کوره الکتریکی
-
خدمات گرم کننده
-
خدمات گرمخانه گذاری در دماهای مختلف
-
خدمات مخلوط کن
-
خدمات مدلسازی خشک کن پاششی
-
خدمات نگهداری نمونه در یخچال و فریزر
-
آزمون شناسایی فلزات قلیایی و قلیایی خاکی با نورسنج شعله ای (سدیم، پتاسیم، کلسیم ...)
-
آزمون سلامت سنگدانه و افت وزنی سنگدانه ها و قطعات سنگی در برخورد با سولفات سدیم یا منیزیم
-
آزمون تعیین میزان تراکم پذیری و مقاومت تراکمی بتن
-
آزمون مقاومت فشاری محصور نشده خاک
-
تعیین میزان باربری مصالح بیس و ساب بیس راهسازی و محوطه سازی به روش کالیفرنیا
-
آزمون مقاومت خمشی انواع موزاییک، کفپوش و جداول بتنی
-
آزمون مقاومت فشاری تک محوری سنگ، بتن و مصالح ساختمانی
-
آزمون تعیین مقاومت خمشی نمونه های سیمانی، سنگ های ساختمانی، گچ های ساختمانی
-
اندازه گیری قلیاییت و هدایت الکتریکی آب و خاک
-
اندازگیری ضرایب مقاومت برشی خاک شامل چسبندگی و زاویه اصطکاک داخلی
-
آنالیز و انجام مطالعات BCI
-
آنالیز تصویربرداری Functional MRI همزمان با اعمال تحریک الکتریکی
-
آزمون ثبت EEG در طول جلسه اعمال تحریک الکتریکی
-
آزمون ثبت سیگنال مغز الکتروانسفالوگراف EEG
-
آنالیز و مطالعات BCI با تقویت کننده EEG
-
آنالیز جهت مطالعات نوروفیدبک NFB (بازخورد عصبی)
-
آزمون ثبت EEG همزمان با fNIRS
-
آزمون ثبت EEG همزمان با TMS/TES
-
آنالیز EEG جهت مطالعات خواب
-
آزمون مقاومت کششی برزیلی
-
آزمون مقاومت فشاری سه محوره
-
آزمون میزان نفوذ یون کلراید در بتن
-
آزمون کنترل کارایی بتن خود تراکم
-
آزمون چکش مودال
-
آزمون غیر مخرب بازرسی یا کنترل به روش فراصوت
-
خدمات جداسازی چربی با سانتریفیوژ ژربر
-
آزمون رنگ سنجی مایعات به روش اسپکتروفتومتری ( مقیاس گاردنر)
-
اندازه گیری pH در ضدیخ و ضد زنگ موتور استفاده نشده و محلولهای آبی رقیق
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان (قابلیت هضم پروتئین)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون استحکام (مقاومت) کششی پلاستیکها (مدول الاستیک، استحکام کششی و شکست، ازدیاد طول تا تسلیم و پارگی)
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون تعیین چرخش نوری (قطبیدگی)
-
آزمون تعیین ضریب شکست
-
آزمون تعیین دانسیته بالک
-
آزمون اندازه گیری چگالی ظاهری
-
آماده سازی و فرآوری (خردایش و پودرسازی) نمونه ها توسط کراشر و آسیاب گلوله ای یا آسیاب پودر ساز
-
آزمون سه محوری
-
اندازه گیری پروتئین کل
-
خدمات آون و خشک کن
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
آزمون رنگ سنجی مایعات شفاف با مقیاس گاردنر به روش اسپکتروفتومتری
-
خدمات ماشین مجازی در بستر رایانش ابری جهت انجام شبیه سازی پروژه های مهندسی و پزشکی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن در مواد غیر خوراکی
-
تصویربرداری از نانوالیاف و نانو لوله های کربنی توسط AFM
-
تصویربرداری از سیلیکون با پوشش طلا توسط AFM
-
تصویربرداری از فیلم غشایی توسط AFM
-
خدمات بالا بردن استحکام بتن با استفاده اتوکلاو
-
اندازهگیری توزیع انرژی طیفی(SPD)، میزان روشنایی، دمای رنگ همبسته(CCT)، مختصات رنگی منابع نوری مختلف با اسپکترورادیومتر
-
اندازهگیری ویژگهای طیفی و رنگی پیگمنتها، پوشرنگهای متالیک و پرلسنت در زوایای مختلف توسط گونیوفتومتر
-
اندازهگیری رنگ و اختلاف رنگ در انواع رنگ ها توسط اسپکتروفتومتر
-
آنالیز رنگ سنجی انواع مایعات شفاف نظیر رزینها در مقیاس گاردنر با اسپکتروفتومتر انتقالی
-
اندازهگیری میزان کدری(Haze) و شفافیت(Transparency) با اسپکتروفتومتر انتقالی
-
آزمون اندازهگیری انعکاس طیفی با هندسه کروی در محدوده طول موجی 1100-190 نانومتر با اسپکتروفتومتر انعکاسی
-
آزمون اندازهگیری انتقال طیفی در محدوده طول موجی 1100-190 نانومتر با اسپکتروفتومتر انتقالی
-
آزمون آنالیز انعکاس پراکنده (DRS) در محدوده طیف مرئی و فرابنفش به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازهگیری فام و قدرت سیاهی دوده مورد مصرف در صنعت رنگ با اسپکتروفتومتر انعکاسی
-
اندازهگیری اندیس سفیدی، اندیس زردی و ته رنگ برای انواع پیگمنتهای سفید توسط اسپکتروفتومتر انعکاسی
-
آزمون اندازهگیری قدرت رنگدهی نسبی برای انواع پیگمنتهای سفید و رنگی توسط اسپکتروفتومتر انعکاسی
-
آزمون اندازهگیری طیف انعکاسی، رنگ و اختلاف رنگ در انواع منسوجات با اسپکتروفتومتر انعکاسی
-
آزمون اندازهگیری سفیدی، زردی و ته رنگ برای انواع کالاهای نساجی سفید با اسپکتروفتومتر انعکاسی
-
آنالیز رنگ همانندی و ارائه فرمولاسیون برای انواع کالاهای نساجی به روش کامپیوتری توسط اسپکتروفتومتر انعکاسی
-
آزمون اندازهگیری کدری در کاغذ و مقوا توسط اسپکتروفتومتر انعکاسی
-
آزمون اندازهگیری سفیدی در کاغذ و مقوا با اسپکتروفتومتر انعکاسی
-
آزمون اندازه گیری میزان کلر فعال در شوینده ها، مواد رنگ بر و سفید کننده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین میزان ارسنیک در مواد غذایی
-
آزمون تعیین وجود آهن در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون قلیای کل در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
-
آزمون تعیین میزان چربی کل در صابون ها
-
آزمون تعیین میزان روانی انواع بتن به روش اسلامپ
-
آزمون تعیین وزن مخصوص بتن، سیمان، مایعات افزودنی به بتن
-
آزمون تعیین میزان مقاومت فشاری انواع بتن
-
آزمون طرح اختلاط بتن یا بتن خود تراکم
-
آزمون تعیین ذرات سبک در سنگدانه در بتن
-
آزمون تعیین جذب آب سنگدانه های ریز و درشت
-
آزمون تعیین درصد شکستگی سنگدانه (مصالح سنگی درشت دانه)
-
آزمون تعیین میزان کلوخه های رسی و ذرات خرد شونده در سنگدانه ها
-
آزمون تعیین مقدار موادی از سنگدانه که از الک 75میکرون می گذرد
-
آزمون تعیین وزن مخصوص انبوهی سنگدانه های ریز
-
آزمون تعیین مقدار هم ارز ماسه برای خاکها و مصالح ریز دانه
-
آزمون تعیین رطوبت کل سنگدانه و مصالح سنگی
-
آزمون تعیین ناخالصی آلی سنگدانه های بتن
-
آزمون تعیین میزان نمک های کلریدی محلول موجود در سنگدانه ، مصالح و آب مورد مصرف در بتن
-
آزمون تعیین زمان گیرش سیمان هیدرولیکی با سوزن ویکات
-
تعیین ویژگیهای هندسی پنل – طول پنل
-
تعیین ویژگیهای هندسی پنل- عرض پنل
-
تعیین ویژگیهای هندسی پنل- ارتفاع پنل
-
تعیین ویژگیهای هندسی پنل- تعیین ضخامت دیواره های کناری
-
تعیین ویژگیهای هندسی پنل – تعیین ضخامت جداره ها
-
تعیین چگالی ظاهری پنل
-
تعیین مقاومت خمشی پنل
-
تعیین ویژگیهای هندسی آجر- طول پنل
-
تعیین ویژگیهای هندسی آجر- عرض پنل
-
تعیین ویژگیهای هندسی آجر- ارتفاع پنل
-
تعیین ویژگیهای هندسی آجر- تعیین ضخامت دیواره های کناری
-
تعیین ویژگیهای هندسی آجر-تعیین ضخامت جداره ها
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- طول بلوک سقفی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- عرض بلوک سقفی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- ارتفاع بلوک سقفی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- ضخامت جداره بلوک سقفی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- ضخامت دیواره بلوک سقفی
-
آزمون تعیین مقاومت خمشی بلوک سقفی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- طول بلوک سیمانی توخالی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- عرض بلوک سیمانی توخالی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- ارتفاع بلوک سیمانی توخالی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک – ضخامت دیواره سیمانی توخالی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک – ضخامت جداره سیمانی توخالی
-
تعیین مقاومت فشاری بلوک سیمانی توخالی
-
آزمون تعیین ویژگی های هندسی موزاییک بیرونی - (طول، عرض، گونیا بودن موزاییک)
-
آزمون تعیین ویژگی های هندسی موزاییک داخلی - (طول، عرض، گونیا بودن موزاییک)
-
تعیین ویژگی های هندسی موزاییک - ضخامت موزاییک
-
تعیین ویژگی های هندسی و ابعاد بلوک- طول، عرض و ارتفاع بلوک بتنی
-
کنترل تعیین ویژگی های هندسی و ابعاد بلوک- طول، عرض و ارتفاع بلوک بتنی سبک سلولی غیر اتوکلاوی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- ارتفاع بلوک بتنی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- ضخامت جداره بلوک بتنی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک- ضخامت دیواره بلوک بتنی
-
آزمون مقاومت خمشی بلوک و جداول پیش ساخته بتنی
-
آزمون تعیین ویژگی های هندسی بلوک - ابعاد بلوک های گچی
-
تعیین ویژگیهای هندسی بلوک-تخت بودن بلوک های گچی
-
چگالی خشک بلوک های گچی
-
جرم سطحی بلوک های گچی
-
آزمون مقاومت خمشی یا تاب خمشی در بلوک های گچی، گچ های ساختمانی و اندودهای گچی آماده
-
آزمون قابلیت جذب آب بلوک های گچی
-
تعیین دانه بندی آسفالت
-
آزمون تعیین روانی آسفالت
-
آزمون تعیین درصد شکستگی مصالح آسفالت
-
تعیین وزن حجمی مارشال آسفالت
-
آزمون تورق مصالح آسفالت
-
تعیین افت وزنی مصالح آسفالت با سولفات سدیم
-
آزمون تعیین مقدار جذب آب مصالح آسفالت
-
آزمون تعیین تراوایی به کمک روش بار ثابت و افتان
-
خدمات تعیین دانه بندی خاک یا کودها
-
تعیین وزن مخصوص خاک در محل با طریقه جابجایی ماسه
-
آزمون تعیین تراکم استاندارد خاک
-
تعیین خصوصیات تحکیم یک بعدی
-
آزمون تعیین پارامترهای مقاومت برشی خاک به روش برش مستقیم
-
آزمون مقاومت جداول بتنی (پیش ساخته) در برابر یخبندان و آب شدگی
-
اندازه گیری مقدار فسفر در کانه های آهن توسط اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری کدورت محلول مایی
-
آزمون اندازه گیری سدیم و پتاسیوم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز اندازه گیری پتاسیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
اندازه گیری سختی، دانسیته، جذب آب، تخلخل نمونه های سنگ، آجر، کاشی و سفال
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
خدمات تغلیظ و خالص سازی مواد با روتاری وکیوم (rotary vacuum)
-
آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری میزان ویسکوزیته (گرانروی) در نمونه های آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری درصد جرمی ماده خشک در نمونه های جامد (گیاهان،مواد خوراکی ...)
-
خدمات دانه بندی با الک شیکر
-
آزمون تعیین وزن مخصوص مواد قیری
-
آزمایش تعیین وزن مخصوص واقعی سنگدانه های معدنی
-
آزمون مقاومت فشاری قطعات و سازه های کامپوزیتی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت موجود در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های خاک، کود، گیاه
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا پرک جو
-
خدمات آسیاب نمونه با آسیاب سیارهای انرژی بالا
-
خدمات خشک کردن تحت شرایط کنترل دما و سرعت هوای گرم
-
آزمون اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
آماده سازی نمونه گیاه با آسیاب
-
آزمون اندازه گیری مدول الاستیسیته بتن
-
آزمون های تعیین مقاومت فشاری، کششی و خمشی با استفاده از دستگاه کشش یونیورسال (UTM)
-
آزمون بیرون کشیدگی (Pull Out) مسلح کننده ها از خاک
-
آزمون کنترل کارایی ملات تازه خود تراکم
-
آزمون میزان نفوذپذیری آب در مصالح ساختمانی و عایق های رطوبتی
-
خدمات استفاده از سیستم پردازش سریع جهت اجرای نرم افزارهای محاسباتی
-
آزمون های تعیین ویژگی ها و کیفیت انواع آجر رسی
-
خدمات دسیکاتور Desiccator
-
آزمون غیر مخرب با دستگاه فراصوت مصالح ساختمانی
-
آزمون تعیین ویژگی های بلوک سقفی مورد مصرف در سقف های تیرچه بلوک
-
آزمون تعیین ویژگی های بلوک سیمانی تو خالی
-
آزمون تعیین ویژگی های استاندارد قطعات بتنی سبک هبلکس
-
آزمون تعیین ویژگی های استاندارد قطعات بتنی سبک سیلکس
-
آزمون تعیین ویژگی های استاندارد قطعات بتن سبک هوادار اتوکلاو شده