- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت داروسازی خرمان
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت داروسازی خرمان
سال تاسیس : ۱۳۷۳
- وضعیت عضویت : فعال
- لرستان خرم آباد ,
- مدیر آزمایشگاه : صالح صالح نیا
- رابط آزمایشگاه : صالح صالح نیا
- تلفن : ۰۶۶-۳۳۴۲۶۵۱۷
- نمابر : ۰۶۶-۳۳۴۰۸۲۱۱
- www.khorraman.ir
- khorraman@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت داروسازی خرمان
زمینه های تخصصی :
آزمون فیزیک شیمایی و میکروبینشانی آزمایشگاه :
لرستان، خرم آباد، شهرک صنعتی شماره یک، خیابان ابتکار 2، داروسازی خُرّمان، کد پستی: 6814183155.
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون
-
آون خلاء
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
استریلایزر لوپ (لوپ سوز)
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
جار بی هوازی
-
چربی سنج شیر
-
حمام آب
-
دستگاه اسانس گیر
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه کلنی شمار
-
دستگاه نورسنج
-
دستگاه هضم کجلدال
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
میکروسکوپ بیولوژیکی
-
هاتپلیت
-
هود لامینار
-
هود لامینار
آون
▾- آون
- آون
- آون خلاء
- اتوکلاو
- اتوکلاو
- استریلایزر لوپ (لوپ سوز)
- انکوباتور یخچالدار
- انکوباتور
- انکوباتور
- انکوباتور
- ترازوی حساس
- ترازوی دیجیتال
- جار بی هوازی
- چربی سنج شیر
- حمام آب
- دستگاه اسانس گیر
- دستگاه استخراج سوکسله
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
- دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
- دستگاه تبخیر کننده چرخان
- دستگاه کلنی شمار
- دستگاه نورسنج
- دستگاه هضم کجلدال
- طیف سنج جذب اتمی
- کروماتوگراف گازی
- کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
- کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
- میکروسکوپ بیولوژیکی
- هاتپلیت
- هود لامینار
- هود لامینار
-
خدمات عصاره گیری به روش پرکولاسیون برای نمونه های گیاهی
-
خدمات عصاره گیری به روش خوابانیدن در حلال (ماسراسیون یا خیساندن)
-
آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی GC
-
خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
آنالیز شاخص های بیولوژیک Biological Index کلیفرم های گوارشی (فکال کلیفرم)، توتال کلیفرم و تخم انگل در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل با GC
-
آزمون اندازه گیری خاکستر مواد اولیه دارویی و گیاهان دارویی
-
خدمات کشت سویه های E-Coli
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
آزمون اندازه گیری کلسیم قابل جذب در آب،پساب و خاک با نورسنج شعلهای
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) زعفران (شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
-
آزمون اندازه گیری پروپیلن گلیکول با GC
-
آزمون آنتی بیوگرام (آنتی باکتریال) تعیین قطر هاله عدم رشد – آزمون دیسک دیفیوژن (Disk diffusion) Inhibition Zone
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی هر یک از انتروکوک/سودوموناس/کلی فرم/اشرشیا در آب به روش فیلتراسیون
-
آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
آزمون استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) پوشک و نوار بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر و موسیر با دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیار شور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان منگنز قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان آهن)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان مس قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان کلسیم قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (میزان آهن، کلسیم ...)
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (بادبان یا مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری - ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های کامل فلزات سنگین ماهی و فرآورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در جو پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گندم پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمونهای اندازه گیری شیمیایی انواع سس ( سس مایونز- سس سالاد- سس گوجه فرنگی)
-
آزمون اندازه گیری میزان سرب در شوینده
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی
-
خدمات انکوباتور
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
خدمات عصاره گیری به روش پرکولاسیون برای نمونه های گیاهی
▾- خدمات عصاره گیری به روش پرکولاسیون برای نمونه های گیاهی
- خدمات عصاره گیری به روش خوابانیدن در حلال (ماسراسیون یا خیساندن)
- آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
- آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی GC
- خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
- خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
- خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
- اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
- اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
- اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
- اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
- آنالیز شاخص های بیولوژیک Biological Index کلیفرم های گوارشی (فکال کلیفرم)، توتال کلیفرم و تخم انگل در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل با GC
- آزمون اندازه گیری خاکستر مواد اولیه دارویی و گیاهان دارویی
- خدمات کشت سویه های E-Coli
- آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
- آزمون اندازه گیری کلسیم قابل جذب در آب،پساب و خاک با نورسنج شعلهای
- آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
- آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) زعفران (شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
- آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
- آزمون اندازه گیری پروپیلن گلیکول با GC
- آزمون آنتی بیوگرام (آنتی باکتریال) تعیین قطر هاله عدم رشد – آزمون دیسک دیفیوژن (Disk diffusion) Inhibition Zone
- آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
- آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
- آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
- آزمون شمارش کلی فرم
- آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
- آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
- آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
- آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
- آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آزمون شناسایی هر یک از انتروکوک/سودوموناس/کلی فرم/اشرشیا در آب به روش فیلتراسیون
- آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی
- آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
- آزمون استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) پوشک و نوار بهداشتی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر و موسیر با دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیار شور توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان منگنز قابل حل در اسید)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان آهن)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان مس قابل حل در اسید)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان کلسیم قابل حل در اسید)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (میزان آهن، کلسیم ...)
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
- آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
- آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
- آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
- آزمون های استاندارد فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (بادبان یا مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
- آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
- آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
- آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری - ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
- آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
- آزمون های کامل فلزات سنگین ماهی و فرآورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
- آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
- آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو فلفل شور
- آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
- آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در جو پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
- آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گندم پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
- آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
- آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
- آزمونهای میکروبی نخود کپک
- آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
- آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
- آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
- آزمون های میکروبی انواع کنسرو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
- آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
- آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
- آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
- آزمونهای اندازه گیری شیمیایی انواع سس ( سس مایونز- سس سالاد- سس گوجه فرنگی)
- آزمون اندازه گیری میزان سرب در شوینده
- آزمون اندازه گیری رطوبت
- خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
- خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی
- خدمات انکوباتور
- جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
- آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
- آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
- آنالیز شناسایی انتروكوكوس
- آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
- آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
- آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
- آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
- آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
- آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
- آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
▾