مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سیستم کیفیت فنون
زمینه های تخصصی : واحد آزمایشگاه شرکت سیستم کیفیت فنون با داشتن بیش از یک دهه سابقه در انجام آزمون های تخصصی محصولات غذایی و کشاورزی و نیز اخذ گواهینامه تایید صلاحیت آزمایشگاه ایزو آی ای سی 17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران NACI از سال 1390، همواره به عنوان یکی از آزمایشگاه های مورد اعتماد سازمان ملی استاندارد در امر انجام آزمون محصولات غذایی مختلف با استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات آزمون مانند کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC، طیف سنجی جذب اتمی Atomic Absorption Spectroscopy، طیف سنجی نوری Spectrophotometry UV-Visible، پلاریمتری Polarimetry و... مطرح بوده است. لازم به ذکر است این شرکت دارای پروانه تایید صلاحیت به شماره T/1342 از اداره کل استاندارد استان تهران برای انجام آزمون های تخصصی بر روی مشخصه های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی، مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین B و G، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول) و فلزات سنگین (مس، آرسنیک، سرب، کادمیوم، جیوه، آهن، روی) در محصولات غذایی مختلف می باشد. همچنین این آزمایشگاه با ایجاد زیرساخت های فنی لازم از سال 1389 موفق به اخذ پروانه بهره برداری آزمایشگاه مجاز از اداره کل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو نیز شده است.
دامنه آزمون محصولات غذایی و کشاورزی واحد آزمایشگاه سیستم کیفیت فنون بر اساس استانداردهای ملی ایران و ضوابط سازمان غذا و دارو به شرح ذیل می باشد:
• انواع چای و قهوه: چای سیاه کیسه ای و پاکتی، چای سبز، قهوه بوداده و ساییده، قهوه فوری، پودر مخلوط قهوه
• انواع دمنوش: گل گاو زبان، اسطوخدوس، سنبل الطیب، بهار نارنج، به لیمو، ختمی سیاه، پنیرک، رازیانه، گل ختمی، گل بنفشه، تاج خروس، زوفا، پوست خشک انار، برگ زیتون، برگ استویا، گالگا، نعناع، گلبرگ خشک گل محمدی، آویشن، پونه، بابونه، ترخون، میخک درسته و ساییده، رزماری ، ریشه شیرین بیان، بذر گشنیز، مریم گلی، بادرنجبویه، گلرنگ
• انواع فرآورده های قنادی: کیک، کلوچه، بیسکویت، ویفر، کراکر، شکلات، تافی و آبنبات، آدامس، فرآورده های ژله ای، عسل، نبات، خرما، حلوا ارده، ارده، کرم کاکائو، پودر کاکائو، سوهان، پشمک، گز
• انواع فرآورده های غلات: برنج سفید ایرانی و خارجی، برنج قهوه ای، گندم، جو پوست کنده، پرک گندم، آرد گندم، آرد برنج، آرد سوخاری، ماکارونی، پودر کیک نیمه آماده، پروتئین سویا، انواع نشاسته خوراکی غلات
• انواع قند و شکر: شکر سفید، قند کله، قند کلوخه، قند حبه ای
• انواع خشکبار و میوه های خشک: پسته و فرآورده های آن، مغز گردو، مغز فندق، بادام زمینی، مغز بادام درختی، مغز بادام هندی، تخمه آفتابگردان، نخودچی، کشمش سبز، بی دانه و دانه دار، تخمه کدو، تخمه هندوانه، انواع میوه جات خشک (انجیر، توت، سیب، آناناس، گلابی، پاپایا، هلو، موز، توت فرنگی، مرکبات، خرمالو، آلو، کیوی، انبه، نارگیل و...)، انواع خرما (خرمای خشک، مضافتی، شاهانی، پیارم، کبکاب و...)
• انواع آبمیوه، کنسانتره و آب آشامیدنی: انواع آبمیوه ها (آب پرتقال، انبه، انگور، آلبالو، سیب و...)، آب آشامیدنی، آب لیموترش، نوشابه های ورزشی و انرژی زا، پودر نوشیدنی فوری
• انواع ادویه جات، چاشنی ها: زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل چیلی (قرمز)، فلفل سبز خشک شده، پودر کاری، پودر پاپریکا، زعفران، دارچین، سماق، گلپر، زیره سبز، بادیان، هل، زنجبیل، نمک خوراکی ید دار
• انواع سبزیجات خشک: نعناع خشک، ریحان خشک، شوید خشک، گشنیز خشک، شنبلیله خشک، اسفناج خشک، ترخون خشک، جعفری خشک، لیمو ترش خشک، سیر خشک، پیاز خشک، پودر موسیر
• انواع حبوبات: انواع لوبیا، نخود، عدس، لپه، ماش، باقلای خشک
• انواع کمپوت و کنسرو: انواع کمپوت میوه جات (سیب، گیلاس، آناناس، گلابی، هلو، زردآلو و...)، کنسرو رب گوجه فرنگی، کنسرو ماهی تن، کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی/ قارچ، کنسرو خوراک بادمجان، کنسرو ذرت شیرین نشانی آزمایشگاه : تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان شهید مخبری، ساختمان گلداران، پلاک32، طبقه همکف.
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
آون
آون
اتوکلاو
اتوکلاو
الک
انکوباتور یخچالدار
انکوباتور یخچالدار
انکوباتور یخچالدار
انکوباتور
پلاریمتر
پمپ خلاء روتاری
ترازوی حساس
ترازوی حساس
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی سنجش رطوبت
حمام آب
حمام آب
حمام فراصوت
دستگاه اندازه گیری پی اچ، پتانسیل کاهش اکسیداسیون و دما (pH/ORP/T)
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی (EC)
دستگاه تبخیر کننده چرخان
دستگاه سختی سنج حبه قند
دستگاه سنجش سایش حبه قند
دستگاه کروماتوگراف لایه نازک (TLC )
دما و رطوبت سنج
سانتریفیوژ
شوف بالن
شیکر روتاتور
شیکر گردابی
طیف سنج جذب اتمی (AAS)
طیف سنج نوری دو پرتویی
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا (HPLC )
کمپرسور هوا
کوره الکتریکی
کوره الکتریکی
کولیس ورنیه دار
مخلوط کن
مخلوط کن
میکروسکوپ بیولوژیکی
میکرومتر
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هود شیمیایی
هود لامینار
یخچال آزمایشگاهی
یخچال آزمایشگاهی
یخچال فریزر
آون
آون
اتوکلاو
اتوکلاو
الک
انکوباتور یخچالدار
انکوباتور یخچالدار
انکوباتور یخچالدار
انکوباتور
پلاریمتر
پمپ خلاء روتاری
ترازوی حساس
ترازوی حساس
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی سنجش رطوبت
حمام آب
حمام آب
حمام فراصوت
دستگاه اندازه گیری پی اچ، پتانسیل کاهش اکسیداسیون و دما
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
دستگاه تبخیر کننده چرخان
دستگاه سختی سنج حبه قند
دستگاه سنجش سایش حبه قند
دستگاه کروماتوگراف لایه نازک
دما و رطوبت سنج
سانتریفیوژ
شوف بالن
شیکر روتاتور
شیکر گردابی
طیف سنج جذب اتمی
طیف سنج نوری دو پرتویی
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
کمپرسور هوا
کوره الکتریکی
کوره الکتریکی
کولیس ورنیه دار
مخلوط کن
مخلوط کن
میکروسکوپ بیولوژیکی
میکرومتر
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هود شیمیایی
هود لامینار
یخچال آزمایشگاهی
یخچال آزمایشگاهی
یخچال فریزر
آنالیز تعیین براقیت فیلم خشک
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
اندازه گیری درصد رطوبت با مجموعه دین استارک
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
اندازه گیری روغن فرار در انواع محصولات خوراکی
آزمون اندازه گیری میزان پلاریزاسیون در انواع قند و شکر
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
آنالیز شناسایی مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، پاتولین و ...)
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
آزمون اندازه گیری رطوبت
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط AAS
آزمون عصاره آبی در انواع مایعات خوراکی و خوراکی ها
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
آزمون اندازه گیری میزان ارسنیک در مواد غذایی توسط AAS
آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سبز
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی SPE
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و ویژگی های برنج
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج (شامل: سرب، آرسنیک، کادمیم)
آزمونهای مایکوتوکسین برنج-آفلاتوکسین، اکراتوکسین، داکسی نیوالنول، زیرالنون
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
آزمونهای مایکوتوکسین عدس شامل: آفلاتوکسین، اکراتوکسین
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
آزمونهای میکروبی نخود کپک
آزمونهای مایکوتوکسین نخود شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تون با قارچ
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
آزمونهای فلزات سنگین گندم پوست کنده شامل : سرب، کادمیوم
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
آزمون های مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول) گندم پوست کنده
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا جو
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
آزمونهای فلزات سنگین جو پوست کنده شامل : سرب،کادمیوم
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
آزمون های استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالن) جو پوست کنده
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شورر
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
آزمون استاندارد فلزات سنگین (بیشینه رواداری فلزات سنگین) در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام و طیور
آزمون مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
آزمونهای مایکوتوکسین ها-غلات و فرآوردههای آن شامل : تعیین مقدار داکسی نیوالنول به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و تخلیص با ستون فاز جامد
آزمونهای مایکوتوکسین ها-خوراک انسان و دام-اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیارشور توسط دستگاه جذب اتمی
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر توسط دستگاه جذب اتمی
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
انواع آزمون های مربوط به مدل های سازه ای در مقیاس های واقعی تحت اثر بارهای رفت و برگشتی (ظرفیت بار افقی 10 تن تا 100 تن)
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی، خوارک دام و طیور، بهداشتی و دارو به روش طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی AAS
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و سم شناسی انواع میوه های خشک
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در آب با رفکتومتر
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
اندازه گیری پری
اندازه گیری وزن آبکش
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
آزمون های استاندارد میکروبی زعفران ( شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای معطر
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد گندم
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ماکارونی
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی گندم پوست کنده
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی جو پوست کنده
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد سوخاری
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی غلات و فرآورده های آن
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شکلات
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بیسکوییت
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کیک
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شکر
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کلوچه
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نبات
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیرینی آردی
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند حبه
آزمون استاندراد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند کلوخه
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مربا، ژله، مارمالاد
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده های ژله ای
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آدامس
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه کیسه ای
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تافی و آب نبات
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قهوه (قهوه فوری، پودر قهوه ...)
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ویفر یا کراکر
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کنسرو و کمپوت
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع ترشی و شور
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی میوه های خشک و خشکبار
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو و فرآورده های کاکائویی
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کرم کاکائویی
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی لواشک
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در فاز آبی (بریکس) با اندازه گیر ضریب شکست (رفرکتومتر)
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
آزمون اندازه گیری اسید فیتیک
آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
آزمون های میکروبی سوپ
آزمون های میکروبی فیلتر آب
آزمون های میکروبی ذرت
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
آزمون میکروبی بابونه
آزمون میکروبی پودرکیک
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
آزمونهای میکروبی زرشک
آزمونهای میکروبی فلفل
آزمونهای میکروبی گلپر
آزمونهای میکروبی خیارشور
آزمونهای میکروبی زردچوبه
آزمونهای میکروبی زیتون
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای
آزمون های فیزیک و شیمیایی و میکروبی ادویه یا چاشنی ها
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع خرما و فرآورده های آن
آزمون فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حلوا، حلوا ارده، ارده
آزمون چک وضعیت ظاهری و ناپذیرفتنی ها (پاکیزگی، بو، مزه، موادخارجی، خاکه، کلوخه، دانه بندی) انواع شکر یا قند
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ انواع نوشیدنی ها
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ تفاله انواع نوشیدنی ها
آزمون کنترل حسی و چشایی عطر انواع نوشیدنی ها
آزمون کنترل حسی و چشایی طعم انواع نوشیدنی ها
آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی انواع چای (مواد خارجی، ظاهر، رنگ ذرات، مجموعه اجزا، کاستی های، کپک زدگی)
آزمون اندازه گیری خاکستر محلول در آب نسبت به خاکستر کل در محصولات خوراکی (نوشیدنی)
آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی چای ترش (مواد خارجی، ظاهر، قطعات گیاهی، آفت زنده، رنگ ذرات، کپک زدگی ،کهنگی، ماندگی، پوسیدگی، سوختگی)
آزمون اندازه گیری نسبت کل کاتچین ها به کل پلی فنل در نوشیدنی ها
آزمون های کنترل فیزیکی و ظاهری پسته با پوست دوم (لیست کنترل ها در توضیحات)
آزمون استاندارد آفلاتوکسین کل در خشکبار و آجیل
آزمون های کنترل فیزیکی و ظاهری پودر پسته (لیست کنترل ها در توضیحات)
آزمون اندازه گیری و شناسایی باقیمانده سموم در خشکبار و آجیل
آزمون های کنترل فیزیکی و ظاهری خلال پسته (لیست کنترل ها در توضیحات)
آزمون های کنترل فیزیکی و ظاهری مغز پسته (لیست کنترل ها در توضیحات)
آزمون درجه بندی مغز پسته درسته (الف) یا (ب)
خدمات طبقه بندی پسته به درشت - متوسط - ریز
آزمون کنترل فیزیکی آجیل، خشکبار، دانه های آجیلی، تخمه و مغز تخمه
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع شیرینی خوراکی (سوهان، گز، پشمک، گز بدون/با گزانگبین ...)
آزمون های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و سم شناسی انواع قهوه و فرآورده های آن (نسکافه، کاپوچینو، قهوه فوری، پودر قهوه ...)