- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت زیست کاوشگران آنیل
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت زیست کاوشگران آنیل
سال تاسیس : ۱۳۹۹
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان شرقی تبریز ,
- مدیر آزمایشگاه : مرتضی واحد جباری
- رابط آزمایشگاه : امیرمحمد مناف زاده
- تلفن : ۶۶۲۳۴۰۶-۰۴۱
- www.anilbio.ir
- info@anilbio.ir
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت زیست کاوشگران آنیل
زمینه های تخصصی :
علوم زیستی - میکروبیولوژی - بیوشیمی ، بیوتکنولوژی - علوم آزمایشگاهی - صنایع غذایینشانی آزمایشگاه :
آذربایجان شرقی، تبریز، خیابان ولی امر، مجتمع توانبخشی سلوی، شرکت زیست کاوشگران آنیل.
نشانی دفتر :
آذربایجان شرقی، تبریز، خیابان ولی امر، مجتمع توانبخشی سلوی، شرکت زیست کاوشگران آنیل.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
انکوباتور
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
خوانشگر الایزا
-
دستگاه آب دیونیزه ساز
-
دستگاه آب مقطرگیری
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل جامدات محلول
(EC/TDS) -
دستگاه روتاتور
-
دستگاه سنجش الکترولیت
-
دستگاه سنجش خودکار بیوشیمی
-
دستگاه سنجش خودکار بیوشیمی
-
دستگاه سنجش سرعت رسوب گلبول قرمز (سنجش سدیمان)
(ESR) -
دستگاه شستشو دهنده الایزا
-
دستگاه شمارنده سلولی
-
دستگاه همگن ساز
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ میکروهماتوکریت
-
کوره الکتریکی
-
مخلوط کن غلطکی
-
میکرو سانتریفیوژ
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود شیمیایی
-
هود لامینار
-
یخچال فریزر
-
یخچال فریزر
-
خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
-
خدمات تهیه معرف نین هیدرین جهت محیط هیپورات
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی باکتری های پاتوژن انسانی و دامی
-
خدمات کیت رنگ آمیزی فلورکروم (فلورسنت) مایکو باکتریوم
-
خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
-
خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
-
آزمون انعقادی مدت زمان خون ریزی از دم حیوانات آزمایشگاهی
-
خدمات عمل جراحی عقیم سازی حیوانات آزمایشگاهی نر به روش Castration (موش، خرگوش، رت، موش صحرایی، خوکچه ...)
-
خدمات عمل جراحی عقیم سازی حیوانات آزمایشگاهی ماده (موش، خرگوش، رت، موش صحرایی، خوکچه ...)
-
آزمون سروگروپینگ باکتری E.coli
-
آزمون اندازهگیری لاکتات دهیدروژناز بافت و سرم
-
آنالیز سنجش میلوپراکسیداز MPO در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آنالیز سنجش میزان تیول تام (TT) در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون)
-
آنالیز سنجش میزان گلوتاتیون پراکسیداز در نمونه های بافت، سرم و خون
-
آنالیز سنجش میزان گلوتاتیون اکسید شده (GSSG) در نمونه های زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آزمون سنجش میزان فنول تام (TP) در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون)
-
آنالیز سنجش نیتریک اکساید NO در نمونه زیستی (بافت، سرم و خون ...)
-
آزمون سنجش گلوتاتیون احیا GSH در نمونه های زیستی (بافت، خون، سرم ...)
-
آزمون سنجش آنزیم سوپراکسید دیسموتاز SOD در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون)
-
آنالیز تغییرات مربوط به آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز GPX در نمونه های زیستی (بافت، سرم، خون ...)
-
آنالیز ظرفیت تام آنتی اکسیدانی TAC بافتی، سرم و خون
-
آنالیز میزان هورمون های استروژن، پروژسترون، تستوسترون سرمی
-
آنالیز اندازه گیری مایکوتوکسین ها در مواد خوراکی و خوراک دام، طیور و آبزیان به روش الایزا
-
آزمون اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین به روش الایزا
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی خیارشور
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمونهای میکروبی فلفل
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمون رفتاری موریس واترمیز (ماز آبی موریس) در مدل های بیماری
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی ماست
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون اندازه گیری آنتی بیوتیک ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
-
آزمون شناسایی مایکوتوکسین ها در شیر و فرآورده های آن با خوانشگر الایزا
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمونهای میکروبی آب هویج
-
آزمون های میکروبی مهر
-
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمون های میکروبی فیلتر آب
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
خدمات اسمیر واژینال به همراه رنگ آمیزی گیمسا در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی نیسل در بافت و سلول
-
آماده سازی تخمک و انجام لقاح آزمایشی (IVF)
-
خدمات تحریک تخمک گذاری، اخذ تخمک و جداسازی فولیکول تخمدانی
-
خدمات ایجاد محیط دست ورزی اسپرم، تخمک و جنین
-
خدمات ارائه محیط کشت های شستشو و گرادیان شیب غلظت اسپرم
-
آنالیز مشخصات حرکتی اسپرم (اسپرموگرام) شامل حرکات: vcl ,vap ,vsl ,ALH ,BCF ,MAD ,straightness ,wooble
-
آنالیز موفورلوژی اسپرم و بررسی انواع نقایض آن مانند نقض در سر، گردن و دم و غیره
-
خدمات جداسازی و شستشوی اسپرم
-
خدمات بیوسنتز (سنتز زیستی) ذرات نانو توسط قارچ و مخمرها
-
خدمات پیوند سلول از خون به صورت IP، زیر کپسول کلیه و عضلانی
-
آنالیز تایید ماهیت سلول های تمایز یافته
-
خدمات جداسازی و کشت سلول از انواع بافت های بدن (Primary culture)
-
خدمات ایجاد مدل سوختگی موش یا رت با ماده مصرفی جهت بررسی سلولی
-
خدمات ایجاد مدل زخم موش یا رت با ماده مصرفی جهت بررسی سلولی
-
خدمات تعیین سیکل باروری حیوانات آزمایشگاهی (موش یا رت) جهت بررسی سلولی
-
خدمات عمل جراحی عقیم سازی حیوانات آزمایشگاهی نر به روش وازکتومی (موش، خرگوش، رت، موش صحرایی، خوکچه ...)
-
آزمون اندازه گیری غلظت پروتئین به روش لوری
-
آزمون اندازه گیری حداکثر اکسیژن مصرفی (VO2MAX) با خوانشگر الایزا
-
آزمون بررسی میزان پراکسیداسیون لیپید (MDA) با خوانشگر الایزا
-
آزمون بررسی میزان آنتی اکسیدان انواع نمونه های زیستی (سلول، بافت ...) با خوانشگر الایزا
-
آزمون بررسی میزان استرس اکسیداتیو انواع نمونه های زیستی (سلول، بافت، تخمدان، بیضه، اسپرم، تخمک، جنین ...) با خوانشگر الایزا
-
آزمون اندازه گیری غلظت پروتئین ها با کیت سنجش پروتئین به روش برادفورد
-
آنالیز مکانیسم آنتی باکتریال ترکیبات (توسط روش دیسک، چاهک، MIC و MBC)
-
آزمون تشخیص بیماری یون در گاوها به روش الایزا
-
آزمون بررسی عملکرد و اثر ضد عفونی کنندگی مواد شوینده دست
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های قلیایی مورد مصرف در صنایع لبنی
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های اسیدی مورد مصرف در صنایع لبنی
-
آزمون میکروبیولوژی کرم و لوسیون ها بر اساس استاندارد ملی ISIRI3978
-
آزمون استاندارد شیمیایی شوینده های ناحیه خارجی دستگاه تناسلی بانوان (ژل بهداشتی بانوان)
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) باند و گاز
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) پنبه (پنبه هیدروفیل)
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون پرچرب
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آزمون شناسایی کیفی (اندازه، شکل، رنگ) و کمی میکروپلاستیک در محیط و نمونه با میکروسکوپ
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون اندازه گیری کلسیم در نمونه های زیستی با خوانش گر میکروپلیت
-
آزمون اندازه گیری پروتئین (کل) در نمونه های زیستی با خوانشگر الایزا (میکروپلیت)
-
آنالیز میزان فعالیت آنزیم آلکالین فسفاتاز ALP در سلول های تمایز یافته با رنگ آمیزی
-
خدمات طراحی و سنتز پرایمر ژن
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
آنالیز نمونه های رنگ آمیزی آلیزارین رد Alizarin red
-
آزمون زیست سازگاری مستقیم جهت تست سمیت مستقیم با روش MTT
-
آزمون استاندارد تعیین فعالیت عوامل آنتی باکتریال گنجانده شده در مواد پلیمری و کفپوش (سطوح آنتی باکتریال) Agar Slurry
-
آنالیز پژوهشی با دستگاه سنجشگر خودکار Autoanalyzer
-
خدمات تهیه محلول از نمونه جامد فاقد سیلیس SIO2 با استفاده از کمک ذوب لیتیم تترابورات
-
خدمات تهیه محلول از نمونه جامد فاقد سیلیس SIO2 با استفاده از کمک ذوب پتاسیم پیروسولفات
-
آزمون اندازه گیری رطوبت درنمونه های کک نفتی
-
آزمون اندازه گیری مواد فرار با آون معمولی
-
خدمات دستگاه کوره الکتریکی دوار
-
آزمون جستجو پلانتاریوم
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
-
آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
-
آزمون اندازه گیری فسفولیپید تام در ماده موثره و فرآورده های دارویی
-
آزمون اندازه گیری تری گلیسرید در ماده موثره و فرآورده های دارویی
-
آزمون تعیین pH اولیه و بعد از کارکرد روغن هیدرولیک
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
خدمات جداسازی رنگدانه و یا بستر جامد از فاز مایع
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی هر یک از انتروکوک/سودوموناس/کلی فرم/اشرشیا در آب به روش فیلتراسیون
-
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
-
آنالیز شناسایی و تعیین نوع محتوای آنتی ژن واکسن
-
آزمون تعیین دوز موثر محتوای آنتی ژن واکسن
-
آنالیز بررسی سمیت سلولی با روش Biofilm assay
-
آنالیز بالینی تعیین توالی اگزوم (WES) با استفاده از نرم افزار های مربوطه
-
آنالیز تعیین توالی (DNA Sequencing) بیماری های ژنتیک با استفاده از نرم افزار های مربوطه
-
آنالیز توالی ها و مطالعات فیلوژنتیک با استفاده از نرم افزار های مربوطه
-
تهیه اسلاید از اسپور
-
خدمات جداسازی اسپور از خاک
-
آنالیز بررسی مرفولوژی، فیزیولوژی و شدت بیماری زایی پاتوژن ها در شرایط آزمایشگاهی
-
آزمون اندازه گیری آلکالین فسفاتاز ALP
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
خدمات کوره الکتریکی دما بالا با قابلیت برنامه ریزی گرمایی
-
آزمون های اندوتوکسین و میکروبی آب و پساب
-
آزمون های میکروبی آب
-
خدمات تهیه نمونه تلقیح باکتری
-
آزمون پایداری مواد شوینده (مایع و ژل ظرفشویی)
-
خوانش نمونه های مختلف با طول موج مرئی به صورت سوسپانسیون در حجم پایین توسط Cytation 3 Microplate Reader
-
آنالیز فلوریمتری و لومینومتری انواع نمونه مایع و سوسپانسیون میکروپلیت ریدر (الایزا ریدر)
-
تصویربرداری از نمونه ها رنگ آمیزی شده با رنگ های فلورسنت و بدون رنگ امیزی، به صورت معکوس توسط Cytation 3 Microplate Reader
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون استخراج و اندازه گیری غلظت پروتئین به روش BCA
-
شمارش گلبول های قرمز(RBC)، گلبول های سفید (WBC) و پلاکت ها
-
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
-
آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس
-
آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد خوراکی
-
خدمات آماده سازی و استخراج RNA از انواع بافت ها و نمونه های زیستی
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتر ساکازاکی
-
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری ها (سیانوفیت) در آب
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
خدمات هود شیمیایی (ضد اسید)
-
خدمات آون و خشک کن
-
جدا سازی، خالص سازی و شناسایی کامل میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و تخمیری
-
آنالیز غربال گری سویه های میکروبی با توانمدی تولید آنزیم های بیولوژیک
-
جدا سازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه ای محیطی و زیستی
-
شناسایی کامل فنوتیپی میکروارگانیسم ها
-
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
-
آنالیز دیواره سلولی باکتری ها
-
تهیه محیط کشت پایه های گیاهی مختلف و ارائه آن
-
آزمون بررسی مشخصات رشد سلول
-
خدمات ارائه انواع محیط های کشت، مواد و محلول های مورد نیاز برای کشت سلول
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
خدمات هود لامینار
-
خدمات هود شیمیایی
-
خدمات هود بیولوژیک
-
خدمات هموژن (همگن سازی) و امولسیون کردن با همگن ساز
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن میکروتیتر
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن حرارتی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن اورهد
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول
-
خدمات همزدن نمونه های داخل میکروتیوپ با میکروفیوژ
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات نگهداری نمونه در یخچال و فریزر
-
خدمات میکرو سانتریفیوژ
-
خدمات مخلوط کن هماتولوژی
-
خدمات مخلوط کردن محلول ها با توانایی حرکت اوربیتالی و ثقلی با شیکر ارلن اوربیتالی
-
خدمات کوره الکتریکی
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت بافت گیاهی
-
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
-
خدمات شستشوی الایزا
-
خدمات سدیمانتاسیون
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات ساخت محیط های کشت تمایزی
-
خدمات ساخت محیط کشت جنین
-
خدمات روتاتور
-
خدمات رنگ آمیزی گرم
-
خدمات جداسازی و رسوب گذاری میکرو تیوپ با دستگاه سانتریفیوژ
-
خدمات تهیه و ارائه محیط های کشت سلولی و سرم های فیزیولوژی
-
خدمات تولید آب دیونیزه (آب دی یونیزه)
-
خدمات برداشتن مایعات در حجم کم
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات اتوکلاو
-
تهیه گسترش کروموزومی و کاریوتیپ
-
تصویر برداری با میکروسکوپ نوری
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
-
آنالیزهای سموم
-
آنالیزهای سرولوژی (سرم)
-
آنالیز هورمون ها با خوانشگر الایزا Microplate Reader
-
آنالیز متابولیت ها با خوانشگر الایزا Microplate Reader
-
آنالیز متابولوم ها
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی تنوع باکتری های تشکیل دهنده کلنی در ریشه گیاهان
-
آنالیز شناسایی باکتری SRB در نمونه سوخت هوایی
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز شناسایی آنتیژن ها با روش آنالیز الایزا
-
آنالیز شناسایی آنتی بادی و آنتی ژن ها با روش آنالیز الایزا
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
خدمات آنالیز خوانشگر الایزا (میکروپلیت ریدر Microplate Reader ، میکروفتومتریک پلیت ریدر، الایزا ریدر)
-
آنالیز شناسایی انواع آنتی بادی ها با خوانشگر الایزا Microplate Reader
-
آنالیز اندوتوکسین ها Endotoxin Test
-
آنالیز اگزوتوکسین ها EXotoxin Test
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های زیستی (سلول، سرم، خون، بزاق، بافت، گیاهان ....)
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
-
آزمون هموگلوبین
-
آزمون هماتوکریت
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
-
آزمون شناسایی و شمارش خانواده باکتری های ویبریوناسه
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون شناسایی و جداسازی انواع عوامل انگلی بیماری زا
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری های آب
-
آزمون شناسایی بروسلا
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شمارش و فراوانی اسپور
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل با الکل سنج
-
آزمون التهاب برای بررسی بازسازی اپیدرم انسانی با روش اندازه گیری IL-1 α (سنجش ایمنی) ELISA Method
-
آزمون اندازه گیری غلظت پروتئین به روش الایزا
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون تشخیص آلودگی کشت های سلولی با مایکوپلاسما با استفاده از فلورروکروم بیس بنزامید متصل شونده با DNA
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب