مجموعه آزمایشگاه ها مرکز تحقیقات فرآورده های طبیعی و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی
سازمان مرتبط :
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی مرکز تحقیقات فرآورده های طبیعی و گیاهان دارویی
زمینه های تخصصی : گیاهان دارویی نشانی آزمایشگاه : خراسان شمالی، شهرستان بجنورد، خیابان شهریار، دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، ساختمان مرکز تحقیقات فرآورده های طبیعی و گیاهان دارویی.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
آون
انکوباتور
ترازوی حساس
ترازوی دیجیتال
جار بی هوازی
حمام آب
حمام فراصوت
خشک کن انجمادی
خوانشگر الایزا
دستگاه اسانس گیر
دستگاه استخراج سوکسله
دستگاه اندازه گیری پی اچ
دستگاه تبخیر کننده چرخان
دستگاه کلنی شمار
سانتریفیوژ
سانتریفیوژ سرعت بالا
شیکر ارلن اوربیتالی
شیکر گردابی
طیف سنج نوری
کابین پرتو فرابنفش
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی (GC-MS )
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا (HPLC )
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا (HPLC )
مخلوط کن
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هود لامینار
آون
انکوباتور
ترازوی حساس
ترازوی دیجیتال
جار بی هوازی
حمام آب
حمام فراصوت
خشک کن انجمادی
خوانشگر الایزا
دستگاه اسانس گیر
دستگاه استخراج سوکسله
دستگاه اندازه گیری پی اچ
دستگاه تبخیر کننده چرخان
دستگاه کلنی شمار
سانتریفیوژ
سانتریفیوژ سرعت بالا
شیکر ارلن اوربیتالی
شیکر گردابی
طیف سنج نوری
کابین پرتو فرابنفش
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
مخلوط کن
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هود لامینار
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
آنالیز کیفی (شناسایی) مواد با استفاده از طیف سنجی جرمی کروماتوگرافی گازی GC-MS
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با روش میزان احیاء کنندگی آهن (روش FRAP)
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
آنالیز شناسایی ترکیبات و مواد موثر دارویی و گیاهان دارویی با HPLC
آنالیز کمی و کیفی متابولیت ها با روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
آنالیز مواد و ترکیبات به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
آنالیز و تعیین خواص آنتی اکسیدانی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
آنالیز و تعیین خواص آنتی اکسیدانی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
آنالیز و تعیین خواص آنتی اکسیدانی در محلول ها (نمونه های دارویی، ...)
آنالیز، شناسایی و اندازهگیری ترکیبات اسانس ها، اسانسهای روغنی و عصاره های گیاهی
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت (حمام فراصوت)
خدمات آسیاب مخلوط کن (آسیاب بلوطی)
خدمات آون معمولی
خدمات حمام آب
خدمات سانتریفیوژ
خدمات سانتریفیوژ دور بالا (سرعت بالا)
خدمات عصاره گیری نمونه های گیاهی
خدمات فریز درایر
خدمات کشت میکروب
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
آزمون اندازه گیری فنول کل
آنالیز فیتوشیمیایی با استفاده از دستگاه HPLC به روش reverse phase
آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
آزمون تعیین pH آب دریا
انالیز کیفی عصاره گیاهی با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
استخراج اسانس از عرقیات به روش حلال
آنالیز تعیین عدد اسیدی کل در روغن و گریس و فرآورده های نفتی
آزمون تعیین عدد یدی
اندازه گیری میزان اسید گلیسیریزیک در عصاره شیرین بیان توسط HPLC
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
آزمون تعیین اندیس اسیدی
آنالیز سنجش پلی فنول ها
آزمون اندازه گیری آنتوسیانین تام
خدمات مشاوره تفسیر داده های آنالیز اسانس با GC-MS
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه GC-MS
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
اندازه گیری فنل تام
آزمون اندازه گیری فلانوئید به روش طیف سنجی
اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدان BHT
آنالیز کیفی مواد و ترکیبات آلی با کروماتوگراف گازی طیف سنج جرمی GC-MS
آنالیز کیفی مواد و ترکیبات آلی با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC و کروماتوگراف گازی طیف سنج جرمی GC-MS
آزمون بررسی سوختن و تعیین pH مواد پلیمری
اندازه گیری دمای آب
اندازه گیری یدید پتاسیم در نمونه جامد
آزمون اسکن طیف فرابنفش جذبی UV-Vis
آزمون اسکن ناحیه فرابنفش جذبی UV-Vis
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه HPLC
آزمون تعیین pH و هدایت الکتریکی محیط های شیمیایی
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
آزمون شمارش کلی فرم
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
خدمات دسیکاتور Desiccator
خدمات پژوهشی شمارش سلولی با استفاده از شمارنده سلولی Cell Counter
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی اسید استئاریک
آزمون اندازه گیری pH انواع جاذب ها (کربن فعال، مولکولارسیوها و . . . )
آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
آنالیز اسانس ها با کروماتوگراف گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
خدمات عصاره گیری به روش خوابانیدن در حلال (ماسراسیون یا خیساندن)
خدمات عصاره گیری به روش پرکولاسیون برای نمونه های گیاهی
آنالیز مکانیسم آنتی باکتریال ترکیبات (توسط روش دیسک، چاهک، MIC و MBC)
آزمون مشاهده صفحات TLC
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
آزمون تعیین آنتوسیانین به روش ph افتراقی
آزمون اندازه گیری فنل کل بر حسب گالیک اسید
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
آزمونهای میکروبی عصاره
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC