- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه تحقیقات شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه تحقیقات شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
سال تاسیس : ۱۳۷۵
- وضعیت عضویت : توانمند
- گلستان گرگان ,
- مدیر آزمایشگاه : مازیار احمدی گلسفیدی
- رابط آزمایشگاه : داود بیک نژاد
- تلفن : ۳۲۱۳۲۲۷۱-۰۱۷
- نمابر : ۳۲۱۵۱۹۱۳-۰۱۷
- http://gorganiau.ac.ir
- beiknejad@yahoo.com
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
زمینه های تخصصی :
شیمی - شیمی تجزیه - فیتوشیمی - گیاهان دارویی - آمادهسازی نمونه - شیمی محیط زیست - حذف آلاینده ها - نانوشیمینشانی آزمایشگاه :
گلستان، گرگان، بلوار شهید کلانتری، خیابان دانشگاه، مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی، کدپستی 39975-49147
نشانی دفتر :
گلستان، گرگان، بلوار شهید کلانتری، خیابان دانشگاه، مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی، کدپستی 39975-49147
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
پلاریمتر
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
حمام آب
-
خشک کن پاششی
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه سنجشگر الکتروشیمیایی
-
دستگاه کولومتر
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
طیف سنج نوری
-
منبع تغذیه
(PS) -
منبع تغذیه
(PS) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
همگن ساز فراصوت
-
یخچال آزمایشگاهی
-
آزمون تعیین رنگ روغن
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون تعیین نقطه ذوب واکس
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز تعیین رنگ در آب و پساب
-
آنالیز میزان شوری نمونه
-
آزمون تعیین عدد خنثی سازی اسیدها
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن اسیدها
-
خدمات پمپ هوادهی محیط های آبی
-
خدمات ته نشيني
-
خدمات حمام آب
-
خدمات خشک کردن با خشک کن پاششی
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات مخلوط کردن محلول ها با توانایی حرکت اوربیتالی و ثقلی با شیکر ارلن اوربیتالی
-
خدمات مدلسازی خشک کن پاششی
-
خدمات نگهداری نمونه در یخچال و فریزر
-
خدمات نمونه سازی انواع روغن
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
آنالیز رنگ و اختلاف رنگ
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
اندازه گیری حلالیت در اسید
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
خدمات آون و خشک کن
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
خدمات همگنسازی و تقسیم نمونه
-
آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر
-
اندازه گیری مواد قابل استخراج در الکل در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش وزن سنجی
-
فیلتراسیون مواد جامد معلق در شیر
-
آنالیز تعیین عدد اسیدی کل در روغن و گریس و فرآورده های نفتی
-
آزمون اندازه گیری عدد هیدروکسیل
-
آزمون قلیای آزاد در شوینده ها
-
آزمون قلیای فعال در شوینده ها
-
آزمون قلیای کل در شوینده ها
-
خردایش نمونه توسط هاون
-
آزمون اندازه گیری آهن در محلول های آبی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
-
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
-
اسکن کردن یک نمونه در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جهت تشخیص طول موج جذب
-
شناسایی فنل ها در مخلوط نمونه کلرور فریک
-
شناسایی استر ها در مخلوط نمونه هیدرولیز
-
شناسایی ترکیبات غیر اشباع در مخلوط نمونه آب برم
-
شناسایی اسیدهای کربوکسیلیک در مخلوط نمونه
-
شناسایی الکل ها در مخلوط نمونه کلراید روی
-
شناسایی الکل ها در مخلوط نمونه اسید کرمیک در استن
-
شناسایی ترکیبات آمید در مخلوط نمونه هیدروکسیل آمین-کلرور فریک
-
شناسایی آمین ها در مخلوط نمونه Hinsberg
-
شناسایی آمین ها در مخلوط نمونه اسید نیترو
-
آزمون شناسایی آلدئیدها و کتن ها در مخلوط نمونه سدیم بی سولفیت
-
آزمون تالنز (تولنس) شناسایی آلدئیدها و کتن ها در مخلوط نمونه
-
آزمون شناسایی آنیون های هالید
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آزمون تعیین اندیس هیدروکسیل
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition-Gravimetric
-
آزمون حلالیت در آب
-
آزمون اندازه گیری میزان هیومیک اسید به روش ایزو
-
آزمون اندازه گیری مواد قابل استخراج با آب
-
آزمون بررسی اسیدی یا قلیایی بودن نمونه
-
آنالیز بررسی تورم در مجاورت تولوئن
-
آزمون اندازه گیری (درصد) مواد استخراجی در گیاهان، کاغذ و مقوا و مواد سلولوزی
-
اندازه گیری فنل تام
-
خدمات هاتپلیت
-
آنالیز قلیائیت آب و پساب به روش فتومتری
-
اندازه گیری λ max بوسیله طیف سنج نوری
-
آزمون اندازه گیری سختی، شوری و کدورت آب و پساب
-
خدمات آماده سازی نمونه آب و پساب و استخراج مواد آلی برای آنالیز کروماتوگرافی
-
خدمات آماده سازی نمونه های خاک جهت آنالیز دستگاه کروماتوگرافی یونی
-
خدمات هضم نمونه به روش 4 اسید
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
خدمات آماده سازی نمونه آب
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات به روش تیتراسیون
-
آزمایش تعیین متیلن بلو در کربن فعال
-
آزمون بررسی سوختن و تعیین pH مواد پلیمری
-
اندازه گیری دمای آب
-
خدمات ست نقطه ای به روش شیمیایی (Spot test)
-
خدمات جداسازی و Treatment نمونه ها از طیف اولیه جهت تفسیر
-
آزمون ارزیابی کاستیک سودا، کربنات سدیم و بیکربنات سدیم
-
آنالیز سدیم هیدروکسید (کاستیک سودا)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیاِیی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
اندازه گیری جذب آب و اندیس تورم بنتونیت
-
آزمون انحلال پذیری ماده موثره دارویی و فرآورده های دارویی
-
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه HPLC
-
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه GC-MS
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون تعیین pH و هدایت الکتریکی محیط های شیمیایی
-
خدمات جداسازی رنگدانه و یا بستر جامد از فاز مایع
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری اسید آزاد در گریس
-
آزمون تعیین ذخیره قلیایی مایعات خنک کننده موتور
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
-
آزمون تعیین pH اولیه و بعد از کارکرد روغن هیدرولیک
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
آنالیز اندازه گیری سیلیس کریستالی با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری ارتو فسفات در آب به روش مولیبدات
-
خدمات بازیابی حلال
-
آزمون اندازه گیری آهن در نمونه های آبی
-
آزمون اندازه گیری pH انواع جاذب ها (کربن فعال، مولکولارسیوها و . . . )
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سیلیس یا سیلیکا با طیف سنج نوری
-
خدمات تفسیر طیف آی آر IR
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آنالیز اسید آمینه گیاهان یا مواد خوراکی با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات عصاره گیری به روش خوابانیدن در حلال (ماسراسیون یا خیساندن)
-
خدمات عصاره گیری به روش پرکولاسیون برای نمونه های گیاهی
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های اسیدی مورد مصرف در صنایع لبنی
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های قلیایی مورد مصرف در صنایع لبنی
-
آزمون اندازه گیری مواد نامحلول در تولوئن
-
آزمون حلالیت در اسید کلریدریک نمونه های پلیمری و پلی آمید
-
آنالیز عناصر آهن، منگنز، کلسیم و منیزیم به روش شیمی تر (تیتراسیون)
-
آنالیز تیتانیوم، سیلیس، فسفر به روش طیف سنجی نوری
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلروفیل موجود در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری آهن فریک موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب، پساب و کود
-
خدمات ساخت انواع هیدروژل
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون اندازه گیری میزان هیومیک اسید با روش نورسنجی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آنالیز اندازه گیری درصد ماده بارگذاری شده در نانو حامل ها
-
آنالیز روند و میزان آزادسازی دارو بارگذاری شده در انواع حامل ها
-
آنالیز و استخراج انواع رنگدانههای جلبکی