- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها موسسه خدمات تحقیقاتی و آموزشی اسرا شرق
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها موسسه خدمات تحقیقاتی و آموزشی اسرا شرق
سال تاسیس : ۱۳۸۵
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی مشهد ,
- مدیر آزمایشگاه : حسین ملارستمی
- رابط آزمایشگاه : زهرا بچاری صالح
- تلفن : ۳۷۲۷۷۱۵۶-۰۵۱
- نمابر : ۳۷۲۵۸۷۵۹-۰۵۱
- asralab.south@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
موسسه خدمات تحقیقاتی و آموزشی اسرا شرق
زمینه های تخصصی :
سم شناسی (مایکوتوکسین ها باقیمانده سموم کشاورزی ودفع آفات نباتی ردیابی ارگانیسم های تراریخته فلزات سنگین در مواد غذایی وکشاورزی آموزش آزمونهای عموی میکروبیولوژی در مواد غذایی آموزش آزمونهای فیزیکوشیمی مواد غذایی آزمونهای زعفراننشانی آزمایشگاه :
خراسان رضوی.مشهد، بولوار ابوطالب، نبش ابوطالب 5، پلاک125، کدپستی: 9195955114.
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
بلاک گرمایشی
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
دستگاه الک لرزان
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل جامدات محلول
(EC/TDS) -
دستگاه تبخیر کننده
-
دستگاه تقطیر کجلدال
-
دستگاه توزیع گر مایع
-
دستگاه تولید آب خالص
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کشنده میکرو پیپت
-
کشنده میکرو پیپت
-
کوره الکتریکی
-
مخلوط کن
-
مخلوط کن ضربه ای (استومیکر)
-
میکرو سانتریفیوژ
-
همزن مغناطیسی
-
هود لامینار
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع خرما و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی انواع اسنک (میکروبیولوژی)
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کشمش
-
آزمون های میکروبی انواع قند، شیرینی، شکر و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی خشکبار، آجیل، دانه های آجیلی، تخمه و مغز تخمه
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های آرد مانند کیک، شیرینی آردی، کلوچه، پودر کیک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیرینی آردی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ماکارونی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کلوچه
-
آزمون کامل استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع رشته (رشته آش، رشته پلو، رشته سوپ)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان حجیم و نیمه حجیم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چیپس برگر و خلال سیب زمینی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی میوه های خشک و خشکبار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله بذر پنبه شامل ناپذیرفتنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و ویژگی های برنج
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آنالیز شناسایی ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با روش PCR
-
آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز
-
آزمون اندازه گیری جیوه در خوراک دام و طیور و آبزیان با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آنالیز اندازه گیری داکسی نیوالنول در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری اکراتوکسین A به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی در غلات
-
آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
اندازه گیری پاتولین در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون خاک باقیماده روی الک (سایزهای مختلف)
-
آزمون های از هم پاشیدگی کود (یک یا چند روزه)
-
آزمون شناسایی مورفولوژیکی قارچ میکوریز در نمونه
-
آزمون اندازه گیری درصد تخلخل خاک
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی (مولکولی) با روش PCR گوشت و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی و میکروبی ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری بوسولیک اسید
-
آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال)
-
آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی خیارشور
-
خدمات برش گیری بافتی روی لام سیلانه با میکروتوم
-
خدمات القای مدل انسداد مجاری ادراری جهت بررسی سلولی
-
آزمون رفتاری شاتل باکس در مدل های بیماری و عادی
-
آزمون رفتاری موریس واترمیز (ماز آبی موریس) در مدل های بیماری
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
-
آزمون های میکروبی فیلتر آب
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان گاز اکسیژن و دی اکسید کربن درون بسته بندی مواد خوراکی
-
آزمون سنجش یون کلر باقیمانده در محلول ها (آب و پساب، خاک و کود)
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
-
آزمون آنتی باکتریال با تکنیک Shake Flask
-
آزمون تعیین درصد آب گلایز در آبزیان
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون اندازه گیری ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل با GC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کرم کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو و فرآورده های کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع ترشی و شور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر نوشیدنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان سنتی
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تافی و آب نبات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مربا، ژله، مارمالاد
-
آزمون استاندراد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند کلوخه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند حبه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نبات
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شکر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شکلات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد سوخاری
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی گندم پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد گندم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای فوری خشک
-
آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون های استاندارد میکروبی زعفران ( شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون اندازه گیری اتانول در مواد خوراکی مانند کفیر و گلاب با GC
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون اندازه گیری اسید آزاد در گریس
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون تعیین مقاومت سه محوره تک مرحله سنگ در شرایط مخزن و اعمال فشار منفذی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر خام منجمد، کباب لقمه منجمد، فرآورده های سوخاری مرغ)
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع ماست
-
آنالیز اندازه گیری انواع سرعت آستانه فرسایش بادی در آزمایشگاه با استفاده از تونل باد ثابت
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 9239)
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی مطابق استاندارد INSO 9238
-
آزمون مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 7133)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشت افزار ماژیک معمولی (آنتیموان، آرسنیک، باریم، کادمیم، کروم، سرب، جیوه، سلنیوم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مداد و مغز مداد (آنتیموان، آرسنیک، باریم، کادمیم، کروم، سرب، جیوه، سلنیوم)
-
آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
-
آزمونهای ردیابی تراریختگی ذرت، برنج، سویا و فرآوردههای آنها (شناسایی محصولات تراریخته)
-
آزمون باقیمانده سموم در خوشاب گریپ فروت
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
-
آزمون باقیمانده سموم در جو پوست کنده
-
آزمون های استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالن) جو پوست کنده
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای فلزات سنگین جو پوست کنده شامل : سرب،کادمیوم
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمونهای باقیمانده سموم پرک گندم
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا جو
-
آزمونهای باقیمانده سموم گندم پوست کنده
-
آزمون های مایکوتوکسین (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول) گندم پوست کنده
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمونهای مایکوتوکسین گندم پوست کنده شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین، زیرالنون، داکسی نیوالنول
-
آزمونهای فلزات سنگین گندم پوست کنده شامل : سرب، کادمیوم
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون در روغن شامل : جیوه،قلع
-
آزمونهای مایکوتوکسین نخود شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین
-
خدمات تهیه قرص تحت فشار از نمونه پودر
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
-
آزمونهای مایکوتوکسین عدس شامل: آفلاتوکسین، اکراتوکسین
-
آزمون های باقیمانده سموم عدس با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمونهای باقیمانده سموم چای سیاه با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون های ردیابی تراریختگی برنج
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمون های باقیمانده سموم در برنج
-
آزمونهای مایکوتوکسین برنج-آفلاتوکسین، اکراتوکسین، داکسی نیوالنول، زیرالنون
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج (شامل: سرب، آرسنیک، کادمیم)
-
آزمون استاندارد بسته بندی قوطی های فلزی پر
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در مواد خوراکی به روش طیف سنجی
-
آماده سازی نمونه جهت تعیین ضخامت گالوانیزه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
نمونه سازی جهت آزمایش کشش جوش
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
-
آزمون تعیین کرایس (اندیس کرایس) در انواع مواد خوراکی و کشاورزی
-
آزمون تعیین میزان قند احیا در صنایع آرایش و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم آزاد در شوینده ها به روش شیمیایی
-
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
تعیین میزان کلروفیل a در آب
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری سرب در بنزین با طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن محلول در آب
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام
-
آزمون مقاومت پارگی و جر خوردگی پارچه
-
آنالیز شناسایی کیفی به روش طیف سنجی مادون قرمز
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری سرب و کادمیوم در ظروف شیشه ای
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ویفر یا کراکر